keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Rakkautta ensisilmäyksellä

Ennen kuin alan löpisemään nudelinjalla jatketusta uudesta asusteesta, haluaisin kiittää teitä ihania, jotka olette tänne asti eksyneet! 100 lukijaa tuli täyteen alkuviikosta ja täytyy myöntää, että täällä oltiin kuin ällikällä lyötyjä. Kiitos te jotka jaksatte päivääni piristää ihanilla kommenteillanne, teidän avulla jaksaa tämänkin kanssa painaa eteenpäin, vaikka aina ei mieli tekisi.. Aluksi tämän piti olla paikka, johon päästä purkamaan päässäni vellovat unelmoinnit laukuista ja muista arkea piristävistä jutuista, mutta kuuna päivänä en olisi uskonut sen ketään kiinnostavan ja kun tähän ollaan tultu, ei voi muuta kuin jatkaa eteenpäin hymyssä suin :)

Sitten palaankin postauksen aiheeseen, joka jatkuu jälleen nudelinjalla, kun ei se ota laantuakseen. Taisin nimittäin löytää tänään täydellisen kesävyöni, vai mitäs olette mieltä, onko tyttömäisempää nähty? :)
Vyö löytyi hennesiltä ja taisi olla suht uusi tuote, jotenka ovat varmasti rantautumassa muihinkin myymälöihin tällä viikolla. Kiiltonahkainen nude kun vain on puhdasta rakkautta, ei voinut muutakaan. Hintaa vyöllä oli muistaakseni 12,95, enkä sattumoisin muista olisiko sitä löytynyt muissakin väreissä? Nyt oikein mukavaa keskiviikkoa kaikille :)

20 kommenttia:

  1. Kuuluuko elämääsi MITÄÄN muuta kuin tavaroiden jokapäiväinen osteskelu ja niiden rakastaminen??? Eksyin tänne muualta ja on kyllä yksi tragikoomisimmista blogeista mitä ikinä olen nähnyt. :(

    Että ihan rakkautta ensi silmäyksellä...otsikosta voisi luulla jotain herkkää ja kaunistakin tarinaa...vaan kohteena onkin muovivyö, MUOVIVYÖ???

    Voi sinnuu... :)

    Kunpa vielä löytäisit elämällesi muutakin tarkoitusta kuin ylihintaiset muovilaukut tai muovikynnet, vaikutat kuitenkin ihan mukavalta tyypiltä.

    -Cara-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Cara,

      Todella harmillista, että olet saanut tuollaisen kuvan. Blogini tarkoitus on olla kevennys ja piristys, johon pääsen höpöttelemään pinnallisista jutuista vastapainona normaalille elämälle ja arjelle. Olen kuitenkin jo esittelytekstissäni maininnut, että henkilökohtaiset jutut jätän tämän ulkopuolelle, joten on sanomattakin selvää, että täällä tullaan ihastelemaan ostoksia,vaatteita ja kaikkea pinnallista. Lifestyle blogit ovat sitten asia erikseen :) Kiitos kommentistasi ja mukavaa päivänjatkoa!

      Poista
  2. tuo on kyllä tosi nätti ja eipä ollut pahan hintainenkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiitos Tiia! Kieltämättä aika hyvän hintainen :)

      Poista
  3. Ompas kiva tosiaan! Millainen kiinnitysysteemi tuossa mahtaa olla ja onko mitaltaan sellanen "tissin alle" mentävä vyö vai pidempi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vyössä on takana kahden nepparin kiinnitysysteemi, eli aikalailla tarkoitettu juuri vyötärövyöksi! :)

      Poista
  4. Onpa nätti! Kunpa siel olis noita vielä, kun itse eksyy hm:lle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan varmasti on! Näitä vasta laitettiin juuri esille ja nappasin nopeana sieltä omani ;)

      Poista
  5. Ihana vyö! =) Ihan just sun näkönen, tuleehan näkymään kesän asukuvissa? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana kiiitos<3 Ihan taatusti tullaan näkemään vyötä asuissa :) Katsotaan mitä tämän ympärille keksitään! ;)

      Poista
  6. Oi kuinka söpö! Tosi kiva löytö, sopivasti tyttömäinen mutta ei liian ..hmm "rönsyilevä" :)

    Täällä päässä verkkoa taitaa olla meneillään nude-unelmointi kausi, korkkarit pitäisi saada ja kaikkea mahdollista, mitä vähän asustella väriläiskillä.. ^^ Täältä blogistasi löytyy kyllä vaikka miten paljon inspiraatiota ♥ Tulikin jo aiemmassa kommentissa varmaan mainittua että aivan upea löytö!


    x Satu
    Indie by Heart

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös olekkin!<3 Tässä vaan on sitä jotain.. ;) Tällä hetkellä tuntuu aika monella olevan pinnalla nudeihailu ja kaupatkin täyttyvät kaikesta ihanasta vaaleasta, ihan selkeästi kevät on tulossa kovaa vauhtia :) Kiitos Satu ihanasta kommentistasi!

      Poista
  7. Höh :/ Tulipas ihan itsellekin paha mieli tuosta ensimmäisestä kommentista :( Tosi harmi, että jotkut näkevät asioita noin negatiivisessa valossa. Jokaisella on tietysti oikeus mielipiteeseensä, mutta välillä ihmettelee miksei tuollaisia ajatuksia voisi sitten ajatella hiljaa omassa mielessään. Tai jos ne haluaa jakaa, niin kritiikinkin voi usein esittää ihan fiksusti :) Tämähän on toki vain mun mielipide, ja itse tykkään tästä blogista ihan valtavan paljon <3 Jaan kanssasi tämän nude-rakkauden, ja tänne on aina kiva tulla ihastelemaan löytöjäsi :)) Jatka siis samaan malliin, S! ;)
    Niin ja ps. Pakko poiketa Hennesille kurkkimaan olisiko siellä yksi tällainen vyöihanuus minullekin :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana Taruliini miten sanoillasi sait hymyn huulilleni<3 Oikeassa olet, jokaisella on tottakai oikeus ilmaista mielipiteensä täällä ja saakin olla ihan mitä mieltä haluaa :) Tottahan se on, että blogi on viime aikoina ollut hyvin ostospainoitteinen ja luulisi sen jokainen ymmärtävän jos kirjoitellaan hyvin "ei henk.kohtaista" blogia silloin sisältö tulee olemaan todella pinnallista ja ostospainoitteista :/ Noh, ymmärrän kyllä jokaisen näkökulman asiaan. Onneksi minulta löytyy näitä ihania lukijoita, jotka kuitenkin jaksavat lukea hömpötyksiäni päivästä toiseen, joten samalla linjalla jatketaan! :) Ja kannattaa käydä vyötä kurkkimassa, on se vaan niin ihana! :)

      Poista
  8. Onpas kyllä ihana, tyttömäinen tosiaan parhaiten sitä kuvaa. Hyvä löytö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eikös olekkin, jotenkin niin suloinen :) Kannattaa käydä kurkkimassa!

      Poista
  9. Mie kyllä vaan niin tykkään noista siun kynsistä, aivan upeet! Voisinkohan millään lainata taas sen verran tuota alinta kuvaasi tässä postauksessa, että tulostaisin näytille kynsihuoltoon? Vähän inspiraatiota toisi tuleviin kynsiin, ovat nimittäin ihan täydelliset.. :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiitos Hanna-Reetta!<3 Ja ilmanmuuta saat käyttää kuvaani.. :) Vanhemmissa postauksissa on muitakin samantapaisia kynsiä, kannattaa kurkata niitäkin, tosin hiukkasen erilaiset maalaukset!

      Poista
    2. Tulipas eilen kivat kynnet itsellekin, kun näillä kuvilla huoltoon menin, kiitti vielä! 8) Noi 3D kukkaset ovat vaan niin nättejä! Pitääkin ihan kysyy, että kuinka kauan siulla on ollut rakennekynet, ja ovatko nuo geeliä vaiko akryyliä? Ja taitaa nuo ihanat 3D kukat olla sinun juttu, niin monissa kynsissä siulla niitä näkynyt :)

      Poista
    3. Hei kiva kuulla ja eipä mitään! :) Kiva jos muutkin inspiroituu! 3Deet on kyllä ihan omat lempparit, niillä saa niin erinäköisiä kynsiä aikaan , kun kuvioita voi vaihdella ihan miten tykkää :) Mulla on tällä hetkellä akryylit, geelejä en ole kokeilutkaan vielä.. :)

      Poista

Suositut tekstit