sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Unohtunut ostos

Ihanan pirtsakkaa ja aurinkoista sunnuntaita! Ikkunasta katsottuani täällä on ihan vitivalkoinen maa, mihin se kevät meni? Pientä hengähdystä on postausten välissä ollut ja nyt tuntuu siltä, että jaksaa taas auringon voimalla. Viime päivät ovat olleet vähän hektisiä, ihan liikaa töitä eikä energia ole riittänyt kaikkeen, joten toivotaan, että tämän päivän vapaapäivästä olisi apua akkujen lataamiseen :)

Muistelin, että muutama viikko takaperin Mangon saalis on kokonaan unohtunut esitellä teille. Tätä paitaa tuli metsästettyä eri liikkeistä ja mistään en meinannut saada tätä käsiini. Soitto Aleksanterinkadun Mangoon ja voihan, varastosta löytyi yksi ainut kappele juuri omassa koossani! Näitä oli saatavana vaikka missä väreissä ja eilen piipahdettuani huomasin samaisen paidan punaoranssina, joka muuten oli tajuttoman kaunis sävy! Kannattaa kurkata mangon sivuille.
Ihan aluksi aikeissani oli kuvata paitaa in action, mutta sunnuntailaiskuus iski enkä millään saanut keksittyä mitään sopivaa bleiseriä paidalle. Huomasin, että kellertävämmän beige bleiseri uupuukin kaapista. Luonnossa paita on lämpimämmän sävyinen, eikä yhtään noin harmahtava kuin kuvissa, eikä täten puuteriset bleiserit sopineet tämän kanssa, ei sitten alkuunkaan.. Myöhemmin muistin omistavani tämän ihanan lämpimänsävyisen Zara jakun, joka sopikin kuin nappi silmään paidan kanssa.
Ei ollut hinnalla pilattu 22,95e täydellisestä satiinipaidasta ja hyvästä mallista! Hieman harmittaa, etten toista sävyä kotiin kiikuttanut, enkä ole varma oliko kokoja enään edes jäljellä, kun nopsasti sitä sivusilmällä katselin. Paidasta muistaakseni löytyi myös kirkkaanvihreä, sekä musta, joita en muista ainakaan liikkeissä enään nähneeni, mutta netissä kylläkin.
Sitten oli aika mallailla asuun sopivia kenkiä. Keskimmäiset kengät uusimmat tulokkaat, ylimmät puolestaan viime vuotinen alelöytö. Keskimmäiset ovat tämänhetkiset lempparini. Kaikki kengät Zarasta. Kovaa vauhtia näyttäisi kenkäkaapinkin värimaailma muuttuneen.... Kesää kohden kaipaisin yhdet konjakkiset parit kaappia täydentämään.
Zaran jakku ei olekkaan päässyt vielä koeajoon ja odotteleekin kovasti lämpimämpiä säitä, jotta pääsen sitä ulkoiluttamaan. Nyt sunnuntai lähtee käyntiin perusteellisen aamupalan kanssa (kyllä aamupala) puoli 1 aikaan päivällä :D Mikään ei ole parempaa, kuin rauhalliset sunnuntaiaamut ilman kiireitä! Tänään olisi tarkoitus myös käydä katsastamassa Lindexin Holly&Whyte-mallisto ja mahdollisesti napata muutama ihanainen kotiin asti, mikäli osottautuvat varteenotettaviksi. Siitä lisää myöhemmin!

6 kommenttia:

  1. Sitä tikulla nenään, joka kirjoittaa enääN.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko myöntää ettei äikkä ole ihan huipussaan.. :D

      Poista
    2. Se olikin ainut risu tästä blogista. Iso kimppu ruusuja sinne! :) Ihan mahtava blogi.

      Poista
    3. Voi ihana kiitos! Tällaista sydäntä lämmittävää palautetta on aina mahtava saada! :)

      Poista
  2. Ihan mahtavia kenkiä, täydellisiä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Zarasta löytyy kyllä parhaimmat parit! Eikös ;)

      Poista

Suositut tekstit