sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Stylesnobit

Nyt seuraa jatkoa Kenkä ostoksia part I-postaukselle, jossa lupasin esitellä peräti kolmen uuden parin kenkulit teille. Omistin jo viime kesänä todella hyväksi todetut Stylesnobit vaaleanharmaassa sävyssä. Koko kesän päivittäin tepasteltuna ehti baltsut kulua puhki kirjaimellisesti, enkä tyhmänä tajunnut alussa käydä niitä suutarilla huollattamassa, jolloin ne olisivat selvästi pysyneet hyvinä pidempään.
Selailtuani erään nettikaupan sivustoja pidemmän ajan huomasin heille tulleen Cika-mallia tummanharmaan/rusehtavassa sävyssä ja pakkohan ne oli kotiin tilata testattavaksi. Ihastuin tähän sävyyn niin kovasti, että nyt se koreilee baltsuhyllyllä, muitten kevätkenkuleiden vieressä. Vielä enemmän kesään päin mentäessä ajattelin tilata samaiset vaaleammassa sävyssä, ehkä beigenä, jos niitä sattuu löytymään.

Malleja löytyy myös niin käärmekuvioisena, kuin ilman kiviäkin. Kannattaa katsoa heidän omat nettisivunsa, joissa mallit ovat paremmin esillä. Parilla on hintaa n.100e, mutta jos haluaa laatua ja mukavuutta samaan pakettiin, suosittelen harkitsemaan näiden ostoa tai edes kokeilua. Mielestäni käytössä nahka senkuin pehmenee entisestään, joten mukavuus senkuin lisääntyy käytössä :)
Vielä olisi uusista kolmen parin kengistä yhdet parit esittelemättä. Yritän vääntää niistä postauksen teille vielä huomiseksi, niin näette millaiset parit ovat kyseessä. Vihjeen voin antaa, että ainakaan vaaleanväriin liittyvää se ei ole, vaan ihan kokonaan ääripäähän.. Huomiseen!

12 kommenttia:

 1. Mikähän mun Snobbareissa on vikana kun heti ekoilla käyttökerroilla lähti yksi kivi irti :( Että harmitti. Tulihan niitä pari siinä paketin mukana, että pitäis varmaan käydä suutarin pakeilla, mutta silti. 100e luulisi kuitenkin saavan hieman kestävämpiä kenkiä. :/ Kauniit ne kuitenkin ovat ja ehkä ostan vielä joskus toisetkin, sillä ovat ne sen verran mukavat jalkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuullut samaa ennenki kivien putoilemisesta, omistani ei ole pudonnut kyllä ainuttakaan :o tiedä siitä.. Tosi harmillista varsinkin kuitenkin näin arvokkaiden kenkien olleen kysessä. Mukavuus jalassa vie kuitenkin voiton :)

   Poista
 2. Tälle kesälle on pakko hankkia omakin pari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi, sen verran mukavat ovat ja joka euron arvoiset! :)

   Poista
 3. Ihanathan nuo on, mutta sen verran kalliit etten ihan raaski baltsuista maksaa 100 euroo :/ milloin niitä sisustuspostauksia ja ulkovaatteista? :) ootan innolla jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, mutta niinkuin postauksessa mainitsinkin, että ovat kyllä joka euron arvoiset :) Kerran se vaan kirpaisee ja jos näitä hoitaa hyvin varmasti säilyy vielä vuosia eteenpäinkin :)

   Poista
 4. mistä kaupasta tilasit kengät? tosi ihanat mutta tosi kalliitkin.. en tiedä raaskinko maksaa vaik haluaisin nuo. sisustuspostausta ois kiva saada, kenen kanssa muuten asut =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on tilattu stokkan netistä, juuri katselin sivuja ja huomasin niiden olevan loppu, en ainakaan löytänyt :( Sisustuspostausta tulossa mahd.pian kun saan eka muutaman uuden huonekalun hankittua ;)

   Poista
 5. Ihanat! Viime kesäksi jo mietin ja jäi ostamatta, nyt on kyllä hankittava. Pitääkin käydä kaupoilla katsastamassa valikoimaa tai lähteä nettikauppa kierrokselle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekkin ja niiiin super mukavat jalassa :) Olen havainnut nämä kyllä ylitse kaikkien muiden merkkien. Jos näillä jaksaa tepastella 8tuntia töissä päivittäin ilman rakkoja, ei voi rahat mennä kankkulan kaivoon :)

   Poista
 6. Äh, nämä olisivat olleet aivan ihanat, mutta näistä on jo aika päiviä sitten koko ja väri loppunut Stockkalta. Olen vähän myöhään liikkeellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä löytyi ainakin vielä brandosin sivulta, kannattaa käydä kurkkaamassa! :)

   Poista

Suositut tekstit