sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Lukijan toive: Kevään must-have hankinnat

Muutama teistä ihanista on pyytänyt minulta postausta muunmuassa kevään must-have hankintalistasta, jossa esittelisin tällä hetkellä omat kuumimmat pinnalla olevat jutut, joilla mielelläni täydentäisin kaappia jo ennen varsinaista kevään tuloa. Oma listani koostuu aika pitkälti klassisista ja ajattomista tuotteista, joita on helppo yhdistellä kaiken kanssa. Näitä samaisia tuotteita on pyörinyt myös monien eri blogien puolella ja itsekkin olen näihin silmäni iskenyt ja kovaa!

Oletteko muuten huomanneet, että joka ikiselle haavelistalle on päätynyt vaaleat paitikset? Ne vaan on ja pysyy ja kuuluu aivan ehdottomasti vaatekaappini kulmakiviin. Värinsä puolesta niitä on niin helppo yhdistellä niin tummansiniseen bleiseriin, kuin army vihreisiin shortseihin. Vaikka kaappi pullottaa räjähtämispisteeseen saakka näitä, haalisin niitä yhä enemmän! Vielä en ole täydellisiin army vihreisiin shortseihin törmännyt, kuin ainoastaan yhdessä kaupassa, josta sieltäkin ehtivät koot mennä aika sukkelaan. Toivotaan, että kesään mennessä näitä löytäisi joka puolelta.

Olen aina käyttänyt hopeisia koruja ja asusteita. Kuitenkin jostain kumman syystä olen kauan halunnut kultaista Korsia korukokoelmaani täydentämään. Ajatus ruskeasta ihosta ja kullasta saa sukat pyörimään jaloissa.. :) En panisi pahitteeksi jos Vuitton-kokoelmaankin saataisiin täydennystä. Ehdin jokunen aika hihkaista, että mielestäni Azur näyttää halvalle, mutta kummasti se mieli vaan muuttuu ja nyt pikemmiten himoitsen tätä Neverfullia olalle, myös monogram kuosinen Keepall on ollut mielessä, joka olisi oiva hieman pidemmille matkoille. Polyvoresta en Monogram kuosista vyötä löytänyt, mutta tämä on hankintalistalla ykkössijalla. Ehkä jo ensi viikolla voisin tehdä pienen pyörähdyksen Vuittonin kautta? :)

4 kommenttia:

 1. Jos hankit tuon Azurin, niin sinullahan alkaa olla jo aikamoisen kadehdittava kokoelma Neverfulleja ;) Täydellisiä khakishortseja etsin minäkin vielä, yhdet löysin ensihätään Zaran Trf-puolelta. Haluaisin kuitenkin vielä vähän siistimmät versiot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mulla sulle vinkki, ainakin aikaisemmin Mangosta löytyi khakishortseja vyön kanssa, ne oli kyllä tosi hienot :) Harmittaa, etten silloin hankkinut voi olla jo liikkeistä loppu, mutta netissä ainakin aikaisemmin löytyi kokoja vielä! Jos yhden vielä, sitten ei tarvikkaan neverfulleista enään puhua ;) tälläistä haaveilua vain, olen niin kahden vaiheilla tämän laukun kanssa, ettei viitsisi sentään ihan turhaa sitä kaappiin ostaa, jos mieli muuttuukin.. :/

   Poista
  2. Kiitos vinkistä! Täytyy sitten katsastaa se Mango, viime käynnillä ei kyllä ainakaan pistänyt silmään..
   Itse ainakin tykkään Azur Neverfullistani kovasti, kesää kohden se on aivan ehdoton vaikka tummansinisen bleiserin ja vaaleiden shortsien kaveriksi ;) Sitä ei myöskään tule kaduilla vastaan ihan niin useasti, kuin vaikka Monogrameja tai Ebenejä. Näkisin sen kyllä sopivan vaaleiden sävyjen täyttämään vaatekaappiisi kuin nakutettu!

   Poista
  3. Alunperin "rakkauteni" tähän Azuriin lähtikin kun näin ympärilläni inspiroivia bloggareita, jotka olivatkin yhdistäneet juuri Azurin tummansinisen bleiserin kaveriksi, sopii yhteen kuin nakutettu ja näyttää tajuttoman hyvältä! :) Kannattaa kurkata netin valikoima vielä. Mun mielestä ne taisi olla viime kerralla alessa netin puolella? Jossen ihan väärin muista.. Ainakin palkin New kohdassa oli v.beigejä vyön kanssa :)

   Poista

Suositut tekstit