torstai 15. maaliskuuta 2012

Shoppailukierroksen viimesimmät

Palataan vielä Zaran ostoksiin kun en loppupuoliskoa ehtinyt esitellä viime kerralla. Jo nähtyjen timanttikorkkareiden lisäksi Zarasta mukaan lähti kaksi kimaltelevaa neuletta, sekä toiset korkkarit. Toinen neule päätyi pesuun heti ensi kättelyssä, joten parempaa kuvaa saatte siitä later :) Zaraan oli taas tullut vaikka mitä ihanuuksia ja muutama jäi vielä mieleen pyörimään.. Kovasti metsästin viime reissullani navyn sinistä "bukleejakkua" mutta ainakaan Jumbon valikoimissa sitä ei ollut, täytyy varmaankin suunnata keskustan pakeille.
Voi mitä ihania neuleita oli tullut Zara täyteen! Sovitukseen lähti yksi jos toinenkin ja muutaman sieltä kotiin vein. Tässä yksi niistä. Vaaleanbeige neule pienillä hopeisilla paljeteilla. Hieman epämukava on päällä noista paljeteista johtuen, kun raapivat pikkuisen ihoa, mutta on se sen arvoista, kun kyseessä on tämä täydellinen yksilö! ;)
Lisäksi nappasin mukaani nämä konjakkisenruskeat kiiltonahka-korkkarit. Viime vuonna ostin tähän super price hintaan vaaleamman nudet/vaaleanpunaiset korkkarit 39,95e ja huomasin nämäkin parit samassa hintaluokassa. Tykkään tuosta tummemman nudesta väristä kovasti, enkä mitenkään satu muistamaan olisiko näitä ollut jossain muussakin sävyssä?
Siinä vielä yhdessä uudet kenkäkaappi tulokkaat. Nyt kiitos lämpimät shortsikelit ja nämä jalkaan! Maltan tuskin odottaa, että pääsen testaamaan näitä in action :)

14 kommenttia:

  1. Voi että nämä sinun ostoksesi ovat aina yhtä ihanaa katsottavaa! Ihastelin keskustan Zarassa noita kiiltonahkaisia korkoja, mutta silloin näin vain isoja kokoja. Ehkä täytyy käydä katsastamassa Jumbon valikoima tänään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa Jumbon valikoima, muistaakseni siellä oli vain pikku kokoja jäljellä. Ainakin toissapäivänä vielä kun itse käväisin ;)

      Poista
    2. Voi hassua, jätin ne kommentit julkaisematta :D Riensin muuten eilen Jumboon ja siellä oli vain yksi pari noita kenkiä (isoa kokoa tietenkin) ja nekin jossain pöydän takana! Avulias myyjä kuitenkin soitti keskustaan ja ne odottelevat minua siellä ;) Toivottavasti ovat sopivat!

      Poista
    3. Niinkö! Ne ovatkin näköjään menneet kuumille kiville, koska aikaisemmin oli kokoja vaikka millä mitalla! Onneksi kuitenkin sait omat parit, ne ovat upeat :)

      Poista
  2. Ihanat noi ''timantti'' korkkarit! :) Täydelliset♥

    ♥ Donna / http://andrevei.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiitos Donna! Ne ovat kyllä aika nätskät :)

      Poista
  3. Love these shoes! They're perfect!
    xoxo

    www.secretsofmissdaisy.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Voi kiitos Jennifer! Zarasta ei kyllä muita kuin ihanuuksia löydy, joten ei voi epäonnistua! :)

      Poista
  5. Ihana blogiii! Muistatko mut, olin siel purussa sunnuntaina? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei muistan muistan!! Vitsi, kiva ku löysit tänne! Koitin ettiä suakin, mutta en löytänyt sitä sitten mistään.. :(

      Poista

Suositut tekstit