torstai 29. maaliskuuta 2012

Beiget wedget

Huh katsokaapas mitkä ihanaiset wedget vihdoin ja viimein löysin! Vaaleanharmaat varustettuna nyörimäisellä korkkipohjalla, voiko hienompia löytääkkään? Kengät ovat SthmlDG: Rope Wedget. Voittekin arvata, että samantien ostoskorin kautta kotiin nämä lähtivät. Tällaiset kengät ovat täyttä kidutusta, kun kesään on vielä niin tuhottoman kauan aikaa..

Toivon, että korko-osa olisi superkorkea, ettei näitä voisi luokitella kitten heelseiksi (inhoan niitä todenteolla) ja eikä siinä kaikki. Näitä oli saatavana myös tummansinisenä ja voisi jopa sanoa, että pienehkö valinnanvaikeus iski niin tilasimpas sitten molemmat pariin kotiin sovitettavaksi. Salaa toivon, että  toiset osottautuisivat ihan karmeiksi, niin ei tarvisi molemmilla pareilla kaappia täyttää ja rupeasin pääsemään yli jo tuosta "sama malli kaikissa väreissä" hamstrauksesta..

5 kommenttia:

 1. Aivan ihana blogi sulla! :) Niin mistä noi kengät ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Hanna, ihana kuulla! :) Wedget löytyivät brandosista!

   Poista
 2. Millaset noi kengät sitten oli? Piditkö vai menikö palautukseen? Näyttäis nimittäin tosi kivoille ja mietin tässä tilaamista... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Teen näistä vielä erillisen postauksen! Tilasin nämä nimittäin vasta äskettäin, eikä kyllä ihan samanlaiset olleet niinkuin kuvissa :( Muuten tykkäsin kovasti koron korkeudesta, sekä väristä, mutta kiilaosa oli todella kellertävän värinen, mikä ei imarrellut :/

   Poista
 3. no voi että.. :/ mutta kiitos vastauksesta!

  VastaaPoista

Suositut tekstit