perjantai 16. maaliskuuta 2012

Harmaiden korkojen lumoa

Taitaa teillä tulla korvista ulos jo tämä kenkälöpinä, pahoittelen. Lupaan (sormet ristissä), että tämä on tämän kuun viimeinen kenkäpostaus ja sitten siirryn mielenkiintoisempiin aiheisiin ;) Siivosin tänään työpäivän päätteksi pitkästä aikaa kenkäkaappiani ja huomasin, että vaaleaan väriin hurahtaneena olen myös haalinut kenkäkaappiini vaalean väriskaalan korkoja. Kuvautin muutamat omat lempparit harmaista koroista.
Kaikki kuvan kengät ovat löytyneet Zarasta. Tykkään heidän malleistaan ja väreistä, mutta useimmiten lesti on todella surkea, eikä kengillä pysty juurikaan kävelemään, sitten painetaan vaan kovalla sisulla eteenpäin. Viime postauksessa pähkäilin timanttikorkojen palautus kohtalosta ja päätin, että kyllä niille on mahdollisuus annettava, sitten opetellaan kävelemään niillä vaikka väkisin tai valkataan ainoastaan "istuma"-juhlat, jossa ei tarvitse kävellä lainkaan :D Kuullostaa järkevältä?
Sain lukijalta hyvän vinkin tähän päkiä ongelmaan, pehmeät geelityynyt. Nämä on hankittava! Olen kuullut niistä ennenkin pelkkää hyvää, joten uskoisin, että ne voisi toimia.. Huomenna suuntaan jälleen aamuvuoroon ja voi vinde varmaankin silmät totaalisen ristissä! Palaillaan huomenissa toivottavasti paremmalla postauksella. Ihanaa viikonloppua to you all!

8 kommenttia:

  1. Ihania ihania ihania!! :) tuo väri kyllä miellyttää ja paljon.

    VastaaPoista
  2. Voii kiitos :) Zarasta kyllä ehdottomasti löytyy ihanimmat parit ja värit :)

    VastaaPoista
  3. Kenkäpostaukset eivät todellakaan tule korvista ulos, nämä ovat mahtavia! Minäkin kamppailen saman "ongelman" kanssa, kun kenkien kauneus usein menee mukavuuden edelle. Pitäisi ehdottomasti tuosta oppia pois. Mutta toistaiseksi taidan itsekin kokeilla omissa kaunokaisissani noita geelityynyjä :)

    Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava kuulla Heidi, että vielä pystyy nielemään nämä kenkähöpöttelyt!! :) Kengät ovat niin oleellinen asia kokonaisuutta, niillä pystyy sitä asukokonaisuutta mukailemaan vaikka värikkäillä yksilöillä. Loubbarithan ovat sekä tyylikkäitä, että supermukavia jalassa, että kyllä niitä kauniita pareja löytyy, joista löytyy nämä molemmat edut samassa :) Tyynyt aijon minäkin ostaa testaukseen, ei niistä voi harmiakaan olla!

      Poista
  4. Minulla on ainakin geelityynyt auttaneet huimasti kun oli muuten yhtä tuskaa kävely kengillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun saa omakohtaisia kokemuksia asiasta ettei tule turhaan hankittua :)

      Poista
  5. Minun pitää kyllä kysyä, että montako paria sinulla on kenkiä? Olen seuraillut postauksistasi että paljon niitä ainakin on, ja aivan superihania jokainen pari! <3 Nämä kenkäpostaukset on aina ihania, ei tule siispä korvista ulos! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei aivan mahtavaa kuulla, että vielä pystyisitte sulatella kenkäjuttuja täällä ;) Hmm.. uskaltaisinko väittää niitä olevan n.70paria, jos kaikki baltsut ja saappaat lasketaan mukaan. Ennen olin aivan toivoton kenkäfriikki, nyt ollaan jo päästy hiukkasen yli siitä ;) Kiitos kivasta kommentistasi<3

      Poista

Suositut tekstit