perjantai 24. helmikuuta 2012

Zara hankintojen sneak peek

Niinkuin viime postauksessa intoilin Zara uutuuksien kanssa saadessani kuulla muutamalta taholta sinne tulleen paljon ihania juttuja oli minunkin pakko käydä ne paikan päällä katsastamassa, enkä suinkaan tyhjin käsin lähtenyt. Sovituskoppiin raahasin varmaankin lähemmäs 20 vaatetta, mutta kolme juttua sieltä mukaan lähti. Muutama nettisivujen vaate ei ollut vielä tullutkaan, joten jään odottelemaan niitä kauppoihin..
Jo liian kauan säilyneen (joulukuusta..) Zara lahjakortin sain vihdoin tuhlattua ihaniin kevät juttuihin. Ihankuin tässä ei intoiltaisi muutenkin..Valokaan ei enään riitä kuvaamisen, joten sen verran teitä kuitenkin vielä kiusaan ja paljastan ostokseni vasta huomenissa! ;)

Zaraan oli ehtinyt tulla se vaalea jakku, josta ehdin postauksenkin teille vääntämään. Löytyy täältä. Materiaali oli kiva, mutta malli ei istunut itselleni ei sitten millään, joten se jäi henkariin roikkumaan. Palaan huomenna tämän päivän ostoksien kera, mukavaa perjantaita!

10 kommenttia:

  1. Toivottavasti löytyi ihania ostoksia! ;) Jos sen vaalean jakun paikka jäi vielä kaapissasi tyhjäksi, niin vinkkinä, että hm:lle oli tullut aivan upea, vaalea, minkin harmaa jakku. Itse ostin tämän ihanuuden kotiinviemisiksi.

    http://www.hm.com/fi/product/97429?article=97429-C#article=97429-A

    (värejä useita, mutta nimenomaan tuo harmaa, oli kivempi vielä kaupassa.)

    Blogisi on minulle aika uusi tuttavuus, mutta oon jo ihastunut sun upeaan vaatekokoelmaan ja taitoon yhdistellä asuja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule löytyi vaikka mitä ihania juttuja ja puolet ihanuuksista jäi vielä kauppaakin :( Ei viitsinyt iha koko tiliä tyhjentää kerralla.. :D Kävipäs hauska sattuma, tilasin juuri tuon ihanaisen bleiserin, jota ei kovin hyvin huomaa tuosta H&M paketti-postauksesta. Todella istuva hyvä malli ja väri! Kiitos sinulle kauniista sanoistasi, ne sai hymyn huulille :) ja tervetuloa seurailemaan blogiani, toivottavasti viihdyt!

      Poista
  2. Taitaa pussissa olla yksi toinen samantapainen jakku, kultaisilla kapeilla ja vetskareilla? Sovitin sellaista, mutta siinä s koko oli pieni ja m suuri, joten jouduin jättämään kauppaan. Ei saa pitää jännityksessä toista Zara hullua :D !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah vihdoinkin olen löytänyt sielunsiskoni :D pussista paljastuu juurikin se jakku! Ai että, viimoinen XS jäljellä, mutta hiukkasen liian pieni käsistä.. Mullakin oli sama ongelma, että XS hitusen liian pieni ja S liian suuri. Hyvä syy vahtia tarkemmin syömisiä, että mahtuu jakut päälle :D Huomenna selviää loput ostoksista! ;)

      Poista
  3. Ihana varmasti löytämäsi jakku! Zarassa oli kyllä vaikka mitä ihanuuksia ;) Mangossakin oli tosi kiva samantyylinen jakku:

    http://shop.mango.com/FI/p/mango/clothing/jackets/shiny-yarn-blazer/?id=61100353_10

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katselin tuotakin aikaisemmin, ihana sekin! Zarasta löytyy aina vaikka mitä kivaa, tyhjällä lompakolla sinne ei viitsi edes mennä :D

      Poista
  4. jeiiii rakkaani tänään juhlitaaan;)rupeen nyt valkkaamaan vähän vaatteita sun muuta.. hoida sä ne jutut mitä pitikin ja soittele kun oot käyny kaupas jne!<3 can't waiiiit!!!

    VastaaPoista
  5. Ihanaa lukea näitä ku mä oon Zarassa töissä :D
    http://boudoir-pini.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha niinkö! Voi onnenpekka, itse olisin ainakin ihan rutiköyhä jos siellä töissä olisin ;)

      Poista

Suositut tekstit