perjantai 3. helmikuuta 2012

What i wear today?

Tänään alkoi siis mulla kuukauden tauon jälkeen työt taas kerran ja totta puhuen kiva oli päästä taas rytmiin! Mitä nyt 2,5h "nukutuilla" yöunilla voikaan odottaa, oli päivä suhteellisen onnistunut. Tässä aamukiireessä kaapista kaivettu työasu.
Päällä oli itseasiassa pelkkää hennesiä, jakku löytyi viime kesänä MC puolelta ja pääsi tänään vasta ensimmäistä kertaa päälle! Paita puolestaan H&M Trend-mallistoa, sekin viime vuodelta. Housuna hennesin mustat treggingsit ja mustat nahkasaappaat. Vuikkarin speedy ja gt sormus, sekä DKNY rannekello. Suht simppeliä työvaatetusta!
Vielä hiukka kokonaiskuvaa asusta. Aikamoinen myräkkä muuten tuolla ulkona! Vielä olisi tälle päivälle asioita hoidettavana ja sitten aijon ottaa niin pitkät päiväunet kuin unenlahjat sallivat. Huomenna olisi jälleen luvassa aamuvuoroa ja illemmalla lähdemme toiselle paikkakunnalle hieman relaamaan ystäväni kanssa :) Onkos ruudun toisella puolella viikonloppu suunnitelmat jo selvillä?

18 kommenttia:

  1. Ihana päivänasu. <3

    Täälä on viikonloput kans selvillä. Huomenna saadaa ystäväpariskunta perheineen kylään, käydään Seurakunnassa ja sunnuntaina on lapsilla Pyhäkoulu. Mukavaa puuhaa siis tiedossa. :)

    Ihanaa viikonloppua. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kaunis kiitos naana! :) Olen huomannut, että yleensä aamukiireessä kaapista "napatut" asut, ovatkin niitä parhaimpia asuja mitä en edes muuten keksisi.. Aika hassua! Kuullostaa rentouttavalta, ihanaa viikonloppua myös sinulle<3

      Poista
    2. Niin se muuten on. :D Onko tuo sun LV muuten kokoa 35 vai 40? Mulla on kans tuo LV:n laukku koossa 30, mutta olen hirmu laiska kantamaan sitä kädessä, vaikka se onkin ihana. Mikä avuksi? :D Ja kiitos murunen. <3

      Poista
    3. Mun vuikkari on kokoa 40, iteasiassa omistin myös 30 kokoisen mutta se kävi tosi pieneksi, niin pistin kiertoon ja ostin tuon isomman :) Speedyyn muuten saa sen olokahihnan, se vois olla aika näppärä jos ei kädessä jaksa kantaa! :)

      Poista
  2. Heei!
    voisitko tehdä postauksen, missä esittelisit kaikki sun vuittonit? :)
    Blogisi on todella ihana ja rakastan tyyliäsi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: Hei hyvä ehdotus! Teinkin viime vuoden puolella pienen postauksen, jossa esittelin vuittoneja, mutta kun on pikkasen ehtinyt tulla perheenlisäystäkin niin teen uuden päivitetyn version, kiva idea! :) Kaunis kiitos sinulle ja kiva, että viihdyt blogini parissa. Tervetuloa lukijaksi! :)

      Poista
  3. Heippa! Löysin blogisi Monan vinkkauksesta, kivaa löytää oman tyylisiä uusia blogeja!:) Näyttää hurjan kivalta, ja jaat näköjään myös rakkauteni nudeen hihi!;)

    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina on ihana saada uusia lukijoita! Mahtavaa, että joku muukin on yhtä nudehullu kuin minä, eikä sillä saralla loppua näy ;) tervetuloa blogini pariin! :)

      Ihanaa viikonloppua myös sinne!

      Poista
  4. Ihana blogi. <3 Löysin tänne Monan vinkkejen kautta ja onneksi löysin, jään ilomielin lukijaksi seuraamaan blogiasi. :) Kaunis tyyli ja ihanuuksia kuvat tulvillaan. Oikein mukavaa viikonloppua sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih miten kauniita sanoja, tässähän ihan häkeltyy heh :) aivan aivan mahtavaa, että tänne on löytänyt näin ihania lukijoita, iso kiitos kuuluu kyllä Monalle! Toivottavasti viihdyt täällä ja postaustoiveita saa aina esittää jos sellaisia tulee mieleen! Oikein ihanaa viikonloppua sinulle<3

      Poista
  5. Matot näyttää ihanalta, mistä ne on? :) itse juuri metsästän valkoisia pörrömattoja sängynviereen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat kuule niinkin kaukaa kuin Ikeasta! Omat pitäisi käyttää pesulassa, muistuttaa jo väriltään jotain ihan muuta kuin valkoista :D Olen kyllä tykännyt näistä!

      Poista
  6. Sieltähän ne parhaat melkeen löytyy ;) sattuukohan noi flokatit? :o ite meinasin huomenna käydä ostamassa noi flokatit, halvat ja näyttää hyvältä ainakin netissä, pitää viel kattoo miltä näyttää sit livenä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy kyllä sanoa, etten näin valkoisia nukkamattoja ole muualla kuin Ikeassa nähnyt :o Mulla on hampenit, tässä suora linkki niihin: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/90203767/#/30122552 :)

      Poista
  7. Hei sattuisiko tuo sinun kellosi olemaan sama kuin tämä? http://www.ioffer.com/i/204-dkny-luxury-white-face-ladies-women-watch-watches-510716162 :) kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Ei ole ihan täysin sama malli, mutta hyvin samankaltainen kun minun kelloni! :) Rannekkeen paloissa ei ole tyhjää tilaa vaan palikat ovat täysin kiinni toisissaan.

      Poista

Suositut tekstit