torstai 16. helmikuuta 2012

Torstai outfit

Ihanaa torstaita ihanat! Kohta starttaa kierros keskustaan, jonka jälkeen suuntaan vajaa viikon tauon jälkeen salille treenailemaan, saas nähdä kuinka käy läkähdytäänkö juoksumatolle jo ennenkuin ollaan ehditty starttinappia painamaan..

Jokatapauksessa kuvasin teille pitkästä aikaa asukuvaa, ainoastaan yläosasta. Alaosa oli sen verran tylsä, etten nähnyt tarpeelliseksi sitä kuvauttaa ;)
Takki löytyi viime kesänä H&M Trend-mallistosta, samoin puuterinvärinen sifonkipaita. Kaulakorun olenkin unohtanut teille esitellä! Tämä on itseasiassa 2vuoden takainen hankinta H&Mltä. Laukku Galliera GM.

Taas mentiin vaalealla väricombolla! Kyllä huomaa miten paljon statement necklacet tekevät asuun! Ilman tätä asu oisi mielestäni jäänyt tosi vaisuksi ja tylsäksi. Hauskaa, että vielä puoli vuotta sitten en ikinä käyttänyt koruina muuta kuin kelloa ja sormusta.

Onkos siellä muita, jotka ovat innostuneet suurista kaulakoruista? :)

14 kommenttia:

  1. Heippa ! löysin blogisi muutama päivä sitten ja ihana blogi onkin ! paljon kauniita kuvia ja asuja, eikä vähinten ainakaan houkuta kaikki ihanat vuittonisi 8-) tässäkin tuo koru on vallan hurmaava, itsekkin kun olen tuollaisiin näyttäviin ja suuriin kaulakoruihin tykästynyt :-)
    ihanaa päivää sinne !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Siiri! Kiva, että pidät blogistani ja tervetuloa lukijaksi, josset vielä ole :) Aina on mahtavaa saada uusia lukijoita! Kaulakorut tekevät kyllä ihmeen paljon asuun. Tylsästäkin asusta saa heti mielenkiintoisemman tuollaisella katseenvangitsijalla ;) Ihanaa päivää sinulle!

      Poista
  2. Suuret kaulakorut on tooosi ihania ja kauniita mutta en ite niitä osaa käyttää yhtään. Sulle sopii näköjään todella hyvin isot kaulakorut :)


    ♥ Donna / http://andrevei.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minäkin ajattelin aluksi, mutta yllätyin miten hyvin ne sitten loppujenlopuksi sopivatkaan! ;) Kannattaa kokeilla!

      Poista
  3. Upea <3 Ihan kertakaikkiaan. Olet kyllä tosi taitava yhdistelemään vaatteita ja noita iki-ihania neutraaleja sävyjä :)) Ihanaa päivää sinnekin, kaunotar <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höspsis sentään!!<3 ihanaa päivää taruliinille! :)

      Poista
  4. Hih, mulla toi sama paita <3 Ja etsinnässä tällä hetkellä kultainen statement koru!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään ihan hirmuisesti tuosta paidasta! Mitä tulee kultaisiin statementteihin huomasin ainakin gt:ssä olevan jonkunlaisia ;)

      Poista
  5. Kaunis asu, jälleen kerran! :) Mukavaa päivää S:lle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiiii kiitos fashiomama<3 ja ihanaa päivää myös sinulle!

      Poista
  6. niiin chic asu<3 ja itsekin rakastan statement-kaulakoruja :) olin itseasiassa juuri äsken ebay:ssa selailemassa uusia koruja, kun silmiini osui tämä (http://www.ebay.co.uk/itm/OASIS-Diamante-Pave-Bar-Statement-Collar-Neckace-RRP-16-00-NEW-TAGS-/320847700254?pt=UK_Jewellery_Watches_CostumeJewellery_CA&hash=item4ab403611e). oli jotenkin niin sinun näköisesi koru, että oli pakko tulla linkkaamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi ihana kiitos<3 tuo on ihana! Olen itsekkin metsästellyt ebaysta jonkunlaisia ihanuuksia :)

      Poista
  7. Löysin blogisi eilen ja kyllä on ihania mielenkiintoinen, ihania asukokonaisuuksia sisustus näyttää makkarissa ihanalta! :)
    Olisi kiva nähdä enemmän kuvia kodistasi, jos vaan mahdollista?

    p.s voi että sun louis vuittonit...<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa! Ihana saada uusia lukijoita :) Pitää pitää mielessä jos vaikka semmoisen tekisin! Tervetuloa lukijaksi, josset vielä ole! :)<3

      Poista

Suositut tekstit