perjantai 10. helmikuuta 2012

Stockmann alekoodi

Mahtavaa perjantaita! Nyt tänne viikonloppuun asti sitten selvittiin! Huomiseksi tuli yllättäen töitä, mutta ainoastaan aamuksi, jonka jälkeen lähden viettämään aikaistettuja ystävänpäiväjuhlia parhaan ystäväni luokse :) Äsken tulin salin,jumpan ja solkun kautta kotiin rentoutumaan, kun tänään taitaa olla ainut päivä, jolloin ehdin tehdä sen..

Joka tapauksessa tänään postilaatikosta kilahti Stokkan lehti, jossa oli aika mehevät alekupongit! Olen täällä blogin puolella jo ihastellut Ralph Laurenin vaaleansinistä kauluspaitaa ja voittekin arvata, että nämä tarjoukset aijon hyödyntää siihen. Omasta takaa löytyy vielä stokkan lahjakortti, joten paidalle ei jää hintaa lähes lainkaan. Maanantaina ajattelin käydä kurkkimassa paitaa, sekä kokohaitaria.
Kuvasta poiketen hakusessa olisi se perusmalli, jonka rinnukselta löytyy pieni logo. Päässäni pyörii asukokonaisuus, jossa paidan aijon yhdistää valkoisiin farkkushortseihin, konjakinväriseen nahkavyöhön, kiilakorkoihin, sekä Neverfulliin. Tulispa se kesä vaan jo, että pääsisi toteuttamaan mielessä pyörineet haave asut :)
Ollaan täälläkin suunnalla hieman ihastuttu pastelliväreihin, vaikka en olisi uskonut. Eikä varmaan yhtään pahalta näytä tuo kauluspaita yhdistettynä beigehin housuihin?

Jottei otsikko mennyt ihan puihin pölpötyksen takia, kanta-asiakkaat saavat koti -kohdan sisustusjutuista nettikaupassa -20% alennuksen käyttäessän koodia STOCKMANN150 , kannattaa olla nopea tarjous ei ole voimassa kuin ainoastaan 29.2 saakka. Itse kotiuttaisin mielelläni Lexingtonin pussilakanat!

16 kommenttia:

  1. Missä ne kupongit oli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kupongit olivat stokkan lehdessä, joka tuli postissa tänään kaikille kanta-asiakkaille :)

      Poista
  2. ai tavallisessa vai exlusive?

    VastaaPoista
  3. Ihana asukokonaisuus! itse ihastuin Exclu- lehden Ralphin kotelomekkoon!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kokonaisuus tullaan kyllä kesemmällä näkemään minun yltäni ;) Itsekkin katselin sitä, kotelomekkoja ei koskaan voi olla liikaa!

      Poista
  4. Myydäänkö Stockalla kyseisiä Ralphin peruskauluspaitoja? :o Olen aina vain kävellyt Ralphin osaston ohi ja tiiraillut siellä olevan vaan jos jonkinmoista hörselöä, mutta voi että innostuin, jos siellä tosiaan noita on! Olen itsekin haaveillut juuri tuosta ihanasta vaaleansinisestä klassikosta ja käyttäisin mielelläni omatkin alekuponkini sellaiseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö en ole oikeastaan koskaan käynyt katsomassa sitä, oletin sen olevan päivänselvä juttu, että myydään :o En ole tullut ajatelleksikaan ettei, hmm.. Maanantaina se selviää, kun yritän pälyillä sitä keskustan stokkalta, pidetään peukut pystyssä, että löytyisi! Ainakin sivusilmällä huomasin, että dueton sivuilta sitä sai valkoisena, sekä vaaleansinisenä. Niin kauan olen sitä havitellut vaatekaappiini :/

      Poista
    2. Kovasti epäilen, ettäkö sieltä saisi, mutta pidetään peukkuja ja raportoi sitten! :) Ja kiitos Duetto-vinkistä, mielestäni Kämpin Womenasta (?) pitäisi saada tuota myös. Itse etsin Gantin vaaleansinistä kauluspaitaa, mutta tämän hetken mallistossa ei ole kuin lyhythihaista. Ralph olisi kyllä parempi kuin hyvä vaihtoehto sille, eikä hintakaan oikeastaan eroa :)

      Poista
    3. Pitääkin käydä Womenassa, jos stokkalla ei tärppää :) Kiitos vinkistä! Aluksi oli mullakin tuo Gant villitys, mutta jostain kumman syystä ihastuinkin tähän Laureniin. Ihania molemmat, ei sen puoleen!

      Poista
  5. Kyseistä kauluspaitaa saa Jenkeistä n. 20€!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja täällä sitten pyytävät viidenkertaisen hinnan :/

      Poista
    2. Se on kyllä tosi ärsyttävää! Jotenkin kaikki jenkki-tuotteet menettää niin makunsa täällä Suomessa, kun saa tosiaan pulittaa moninkertaisen hinnan! Mutta yllätyksenä esim. Michael Korsin ja Tory Burchin tuotteet eivät olleetkaan niin halpoja jenkeissä, mitä ajattelin alunperin...

      Poista
    3. Ensimmäisenä ainakin huomasin hintaeron aikoinaan Guess-merkin välillä. Siellähän kys.merkki kuuluu pikimiten "halpisketjuun" samalla kun täällä saa samaisista tuotteista joutuu maksamaan peräti viidenkertaisen hinnan!

      Poista
    4. Niinpä. Ja toisaalta myös tuo Ralph Lauren on jenkeissä enemmänkin perus-merkki, kun taas täällä Suomessa se on vähän "wow"-maineessa.

      Poista
    5. Se on totta! Tänne kaikki tulee vähintään 2vuotta peräjunassa ;)

      Poista

Suositut tekstit