lauantai 18. helmikuuta 2012

Perfume's

Kesti hetken miettiä kirjoitetaanko otsikko Parfumes vai Perfumes, toivottavasti meni oikein! Ajattelin esiteillä teille kaksi omaa vakkaria, jotka vaan pysyy parfymihyllyllä vuodesta toiseen. Kuulun siihen kategoriaan, jotka eivät voi ostaa toista kertaa samaa tuoksua, kyllästyn nimittäin kovin nopeasti. Näiden kahden kohdalla (ihme kyllä) en ole moiseen törmännyt!
Viktor&Rolf Flowerbomb 50ml & Versace Versense 50ml
Flowerbomb on ikuinen kestosuosikkini! Vaikka pullo on hintava, tämä on todella riittoisa. Voimmakkaan tuoksun ansiosta ei tarvitse kuin kerran suihkauttaa ja se pysyy iholla koko päivän. Juuri tälläistä olen etsinytkin :) Versace on tällä hetkellä loppu ja yleensä se onkin ollut kesä käytössä raikkaan tuoksunsa ansiosta.
Kauan sitten olin täysin hullaantunut Burberryn The Beat tuoksuun, mutta käytettyäni sitä liiakseen en pysty enää sitä hajuveden muodossa käyttämään. Kesäisin pakkaan aina laukkuun tämän kosteusvoiteen, joka antaa hennon tuoksun iholle. Muutenkin kesäisin, varsinkin rannalle lähtiessä ei mielestäni kuulu hajuvesien suihkauttelu, joten tämä ajaa saman asian hieman kevyempänä vaihtoehtona!

Millaisia hajuvesi lemppareita teillä on joista ette luopuisi? :)

6 kommenttia:

  1. Tuo lowerbomb on myös minun lempparini, johon ei vain kyllästy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ja kyllä pysyy! Kaupoillakin tunnistaa jos joku muukin omaa kys.tuoksun ;)

      Poista
  2. Ehdottomasti Versace Bright Crystal, Burberry Brit Sheer sekä Tommy Hilfiger Tommy Girl. Nämä kolme tuoksua sopivat omalle nenälle, enkä ole kyllästynyt. Hieman samantyylisiä kaikki kolme ja todella helppoja arkituoksuja, näiden rinnalla käytän iltaisin Givenchyn tuoksua (joka ei tule mieleen keskellä työpäivää, ei niin millään haha), tuoksun pakkaus on vaaleanpunainen mp3-soitinta mukaileva ja kyseistä tuoksua mainosti Justin Timberlake! Kannattaa käydä tuoksuttelemassa näitä tuoksuja jos kaipaat vaihtelua nykyisiisi:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulta löytyi myös jokunen vuosi sitten parfyymikokoelmasta Tommy Girl! Tarkoitat varmaan Givenchyn Play? Olen tuoksutellut sitä ja siitäkin kyllä tykkään, jostain syystä flowerbombia en kyllä vaihtaisi mihinkään! Kyllä varmasti jatkuvassa käytössä tulee pakollakin eteen se ettei enään vaan uppoa, sitä odotellessa sitten vaan.. ;)

      Poista
  3. Heippa! Eksyin tänään blogiisi ja täytyy kyllä sanoa että se vei minut mukanaan, upea blogi sinulla! Kauniita kuvia ja upeita laukkuja ja asuja. Itsekin tein juuri hajuvesi postauksen, hassua :)
    Vastavierailulla saa käydä osoitteessa rakkaudellajasmin.blogspot.com/

    Terv.Jasmin Englannista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Jasmin! Kiva, että olet löytänyt tänne :) ja kiitos sinulle kauniista sanoistasi! Käyn kurkkaamassa blogiasi :)

      Poista

Suositut tekstit