torstai 2. helmikuuta 2012

Pakkaspäivä

Ihanan aurinkoista ja kirpakkaa torstaipäivää! Kun pakkasmittari rupeaa näyttämään yli -15 astetta alkaa sitä miettimään millasta vaatetusta laittaa päälle, ettei näytä ihan lumiukolta. Itse kannatan kerrospukeutumista ja päivän outfitti näytti kutakuinkin tältä! Tosin vielä tuon "villakangas neuleen" alle laitoin toisen ohkasemman neuleen. Suht tylsää asua lähdin piristämään koruilla, mm. tällä lemppari kaulakorulla ja sormuksella.

Niinkuin näistä asukuvista saattaa huomata, pukeudun ehkä vähän "tylsästi" kun vaalea väritys on melkein sama jokaisessa asussa, mutta tästä en luovu! Kuka nyt pukeutuisikaan väriin josta ei pidä? Tässä nudessa olen kuin kotonani :) Töissäkin aina naureskellaan, että olempas värikkäällä tuulella.. ja mitä tulee vaatekaappiin olen räikeimmät sieltä pistänyt kiertoon. Tässäkin taas tavoitellaan sitä omaa "täydellistä" vaatekaappia ;)
Paita ja neule löytyivät Zarasta viime vuoden puolella, laukkuna toimi vuikkarin speedy. Jouduin kuitenkin kääntymään ulko-ovella takaisin, kun pääsin tuonne pakkaseen ja nahkasaappaat vaihtuivat hyvin nopeasti uggeihin ja villaneuleen päälle laitoin viime vuonna Ajattaresta hankkimani tummanharmaan turkisliivin. Ihan älyttömän lämmin ja juuri passeli tälläisellä pakkassäällä!
Mitäs mieltä, ilman liiviä vai liivin kanssa? Tänään ei ole ohjelmassa mitään sen kummallisempaa kuin muutaman asian hoitoa ja kovaa treeniä! Muutenkin ihan mielelläni pysyttelen sisätiloissa tuosta pakkassäästä huovan alle kääriytyneenä :) Huomenna alkaakin tällä neidillä taas työt, kun ollaan tässä nyt kuukaudenpäivät laiskoteltu kotona..

Mukavaa torstaita ihanille ihanille lukijoille!

14 kommenttia:

  1. Ihana asu! Ja toi kaulakoru <3

    VastaaPoista
  2. Todella nätti asu ja tykkään niin paljon tuosta vaaleanharmaasta väristä :) Joutuu kyllä muutamaan kertaan miettimään vaatteita ja että "saisikohan tänne alle tungettua vielä yhden kerroksen jotain lämmittävää" :D

    VastaaPoista
  3. Celina: Itseppäs ihana! kaulakoru on kyllä rakkautta :)

    Tiia: Itsekkin olen ihan hulluna tohon vaaleanharmaaseen! Niin joutuu lopputulos onkin sitten jotain muuta kuin tyylikästä ;D
    yleensä noin kylmään en kyllä pahemmin mieti vaatetusta vaan tungen mahdollisimman lämpimät vaatteet, pientä vilukissan vikaa ;)

    VastaaPoista
  4. muru mistä liikkeestä löysit ton sormuksen??:) oon niin kyllästyny siihe meiän cubuken sormukseen, niin paljon käyttäny!:D lauantaina nährään<3

    VastaaPoista
  5. ericas: toi sormus löyty jokuaika sitten oisko ollu itiksen pikku kojusta:DD haha! no niiin nährään<3

    VastaaPoista
  6. Hei! Löysin blogiisi aivan sattumalta, ja olen nyt päivän aikana selannut kaikki postauksesi ja täytyy myöntää että olen aivan ihanstuksissani klassiseen ja tyttömäiseen tyyliisi! Olisi kiva tietää millaista työtä teet, ja kenties saada työvaatepostausta, kun itsellä on ainakin melkoisia ongelmia kehitellä kauniita työasuja näin talvella, aina tulee vaan turvauduttua perinteiseen kauluspaita ja hame-asuun :( ja tuosta kauniista korusta haluaisin kysyä, mistä sen olet hankkinut? :) ihanaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Aivan mahtavaa, että olet löytänyt tänne :) ja kiitos sinulle kauniista sanoista! Olen töissä vaatekaupassa, liikettä en ihan paljasta oman yksityisyyden vuoksi, ymmärrät varmasti! :) Meillä työvaatetus on niin vapaa, että useimmiten olen siellä näissä päivänasu vaatetuksissa, mutta pistän korvantaakse ja ihan varmasti tulen sellaisen postauksen tänne tekemään, jossa esittelen hieman erilaisia tyylejä töihin! Kaulakorun ostopaikkaa en millään muista, kertoisin aivan varmasti jos mieleen tulisi :/ Ihanaa sunnuntaita myös sinulle ja tervetuloa lukijaksi!

      Poista
    2. Ymmärrän toki :) ajattelinkin vain jos olisit ollut esimerkiksi toimistotöissä, kuten minäkin niin olisin saanut hiukan inspiraatiota omiin työasuihini ;) oletko lisännyt blogiasi blogilistalle, sieltä olisi helppoa seurailla uusia postauksia? Koska seuraamieni blogejen ykköseksi kiilaat aivan selkeästi! <3

      Poista
    3. En muuten ole lisännyt, täytyykin lisätä! Ei ole tullut mieleenkään ennen :) kiva kun vinkkasit.. höpsis nyt sentään! ;)

      Poista
  7. Aivan uskomattoman kaunis tuo koru. Saako kysyä mistä se on peräisin? Kiitos muuten kun vastasit niin nopeasti kysymykseeni myymästäsi Vuiskasta. Se olisi kyllä niin ihana, mutta ostoslistassa komeilee vielä Artsy, Speedy 35 ja Belle Du Jour.. Eikä niitäkään kaikkia voi kerralla ostaa..:)
    Löysin blogisi tänään ja olen lukenut/ selaillut kaikki tekstisi ja olen iloinen tästä. Sait uuden lukijan! Rakastan myös kaikkia ihania laukkuja ja asusteita ja jonain päivänä olisi haaveena alkaa kirjoitella omaa blogia. Voisitko joskus tehdä postauksen kaikista laukuistasi? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anniina, Koru on saanut iha älytöntä suosiota täällä blogin puolella, mutta muistissa on niin tyhjä aukko, etten kuollaksenikaan muista sen alkuperää :/ Minullakin olisi vielä ennen kesää ostoslistalla hankkika tuo Neverfull monogram kuosisena, damierina sen jo omistankin ja tykkään kovasti sen tilavuudesta! Artsy on oma ehdoton lemppari, ollut siitä saakka kun sen hain, eli suosittelen :) Oletko ajattelut sitä pienemmässä vai suuremmassa koossa? Ja oletko miettinyt kuosia? Kovasti himottaisi artsy empreintenä.. Aivan mahtavaa, että olet löytänyt tänne ja tervetuloa! :) Uusia lukijoita on aina mahtava saada! Itseasiassa eräs toinen lukija vinkkasi siihen suuntaan, tosin en omista muita kuin vuittoneja tällä hetkellä, mutta niistä tulossa kokonaan oma postaus, jossa esittelen kaikki tuotteeni :) Kiitos kommentistasi!

      Poista
  8. Hei! en ole oikeastaan vielä päättänyt kokoa, mutta luultavasti se pienempi ja Toile Monogramilla. Olen ostanut Vuiskalta vain Toile Monogramilla tai Damier Ebenellä laukkuja, niin kuuluisi sitten vähän niinkuin samaan sarjaan :) Ihanaa, jään odottelemaan postaustasi! :)

    VastaaPoista

Suositut tekstit