torstai 9. helmikuuta 2012

My Vuitton's

Kivaa torstaita kaikille, alkaa viikko olemaan pikkuhiljaa lopuillaan ja jos vielä huomiseen asti kestetään niin päästään ansaitetun viikonlopun viettoon :) Itse odottelen ystäväni ystävänpäiväjuhlia, mitä kaikkea hän onkaan keksinyt ja niistä juhlista ei naurua puutu..

Kuitenkin muutama teistä lukijoista oli pyytänyt minua tekemään uuden päivitetyn version kaikista Vuittoneistani ja jonkun verran se on kasvanut, kuin viime vuonna kuvaamani versio LV Collection-postauksessa. Muutama juttu tullut ja vaihtunut. Ei taida pientä LV-hullun vikaa löytyä? ;)


Ensimmäisessä erässä asusteet ja pikku laukut:
Monogram lovely ballerinas & Evidence sunglasses
Monogram Shawl sävyssä: Verone & Monogram Denim Shawl
Vasemmalta ensimmäinen: Monogram Eva Clutch, Monogram Cosmetic Pouch GM & Monogram Eugènie Wallet


Toisessa erässä päivittäisessä käytössä olevat laukut:
Monogram Speedy 40' & Monogram Artsy GM
Damier Neverfull GM & Monogram Galliera GM
White Multicolore Speedy 30' & Denim Baggy PM

30 kommenttia:

  1. Upeita kaikkia ja mukavasti on kasvanut viime kerrasta tuo kokoelma :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten en muistanut, että on sinne jonkun verran uusia juttuja tullut.. Piti vaihtaa teksti toisenlaiseen sävyyn :D Vielä olisi muutama hankinta, sitten alkaa aikalailla olemaan ready :)

      Poista
  2. Mitä laukkuja olet vielä ajatellut hankkia Vuiskalta? Saatko sieltä jotain alennusta kun olet ostanut sieltä niin paljon kaikki ihanaa :D No ei :) Oletko muuten huomannut onko huivit alkaneet rispaantuun tai nukkaantuun helposti? itselläni on musta kaapissa odottamassa käyttöönottoa, mutta en ole raskinut pitää sitä vielä. Olen kuullut, että nämä huivit voivat hiukan alkaa rispaantumaan. Ja kerro ostanko Speedy 35 vai 40 en osaa päättää ;D 30 löytyy jo. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä on jäänyt himottamaan ihan perus Neverfull Gm monogrammina, sekä se shaali beigen värisenä. No kumpa saisinkin! Ainoastaan hyvän mielen, tyhjän lompakon, sekä vuittonin kuvastot postiin :D Olen huomannut, varsinkin tuo verone joka on ollut kovassa käytössä.. Langat sojottavat eri suuntiin ja pieni varoituksen sana pidä huivi kaukana vetoketjusta :/ Mulla muutaman kerran jäänyt väliin ja ei kovin kivaa jälkeä tullut.. Itse ostin ensimmäiseksi laukuksi 30' mutta lähes kaikki joilla on kolmekymppinen ollut, ovat sen vaihtaneet 35 ja sen kautta 40. Eli suosittelen hankkimaan heti 40 kokoisen :) Itsekkin vaihdoin kolmekymppisen tuohon isoimpaan.

      Poista
  3. Mulla on kans 2 Monogram shawl -huiia. Juuri tuo sama sininen Denim, jonka sain nyt joululahjaksi ja lisäksi vuoden vanha Musta Lurex. Viitaten tuohon Anniinan kysymykseen, niin ikäväkseni olen huomannut rispaantumista, vaikka kuinka sievästi yritän huivia käyttää. Reunathan on näissä huiveissa hapsuiset ja "päättelemättömät", joten hyhvin helposti sieltä lähtee lankoja karkaamaan. IHANIA ne silti on! ja käyttöön olen ne ostanut ja saanut.

    S:n LV-kokoelma on aivan ihana! Tuo Artsy on upea laukku! Ehdottomasti oma suosikkini, jonka haluaisin omaa kokoelmaani täydentämään jossain vaiheessa. Se vain on aika arvokas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa olen huomannut, valitettavasti :( Eikä nämäkään ikuisuuksia kestä, mutta olisin kyllä toivonut hieman pitkäikäisempää käyttöä huiveille. Hinta-laatusuhde ei ihan pelitä.. Mutta niinkuin sanoit, onne vaan niin ihania! Näyttävä lisä asuun :) ja sopii kaiken kanssa! Artsy on ihana ja äärettömän tilava, mutta samalla myös erittäin arvokas. Ulkomaan matkoille ei tätä raaski ottaa, ihan senkin takia, kun laukkua ei kokonaan saa suljettua, niin ihan huomaamatta sieltä pystyy tavaraa viemään jos ei ole tarkkana.. :/

      Poista
  4. HEi muuten pitää kysyä noista ballerinoista. Sulla on niin monta just semmoista LV-juttua, mitkä on mulla vielä himotuslistalla :). Eli mites noissa LV:n ballerinoissa nuo koot; onko ihan normikokoja vastaavia vai ? ITse asun täällä Oulussa, eikä Helsingin käyntiä ole ihan heti edessä, joten tilailen postitoimituksina liikkeestä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni koot vastaavat normaaleja kokoja. Tietty niistä saa puolikkaatkin koot jos tuntuu liian tiukoilta :) Itse otin saman koon kun mistä tahansa kengistä!

      Poista
  5. Kurja kuulla, että siitä huivit on alkaneet rispaantuu. Eli huhut ovat pitäneet paikkansa. Ehkä koitan pitää omaa huivia sitten vai paremmin tilaisuuksissa jatkossa niin se ei ihan heti kulahtaisi. Todellakin hinta-laatusuhde ei oikein mene yksiin. Sun kokoelmastasi mun lempparit on ehdottomasi Artsy ja Eugenie lompakko :) Tosi klassisia ovat molemmat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekkin tykkään niistä ehkä eniten koko kokoelmasta :) ja tietty uudesta meikkipussukasta! Huivi juttu on tosi harmi.. Mulla verone ehkä enemmän tälläisessa päiväkäytössä ja denimi taas enemmän juhlissa :)

      Poista
  6. Heippa! Löysin tänne vasta ja liityin heti lukijaksi :) Kauniita yksityiskohtaisia kuvia ja etenkin tällaiset postaukset ovat laukku- ja LV-friikille silmänruokaa! Ei varmaan tarvitse edes sanoa, miten ihanan kokoelman omistat ;)
    Lueskelin näitä kommentteja ja harmi, että noiden huivien hintalaatusuhde on tosiaankin päin honkia.. Olen monesti haaveillut noista, mutta jättänyt haaveilut laadun takia sikseen :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Mahtia, että löysit tänne ja tervetuloa lukijaksi :) Täällä ammennan omaa LV ja nude hulluutta! Se on todella surku, koska nämä shaalit ovat todella hintavia ja jos ne ainoastaan sen vuoden kestävät, en tiedä onko järkeä sijoittaa niin suurta summaan niin lyhyeen iloon.. :/ Mutta niinkuin eräs lukija sanoi, on ne vaan niin ihania kaikesta huolimatta! ja vielä kerran tervetuloa blogini pariin! :)

      Poista
  7. Vau mikä kokoelma, monta juttua kelpuuttaisin enemmän kuin mielelläni omaankin kaappiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh LV-hullu ilmottautuu! ;) on siinä vuosien varrella kertynyt jos minkälaista juttua..

      Poista
  8. Aivan ihana kokoelma! :) Täälläkin ilmottauttuu yksi LV hullu, tosin oma kokoelmani on vaan paljon pienempi mitä sinun, mutta koko ajan olisi tarve päästä ostamaan uutta laukkua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih kiitos! :) Mulla kanssa! Vaikka löytyykin monen moista jo :)

      Poista
  9. Mä himoitsen noita balleriinoja ja Neverfullia! :) Onko balleriinat ollut kestävät sun mielestä? Ja hyvät jalassa? :) kauheasti kysymyksiä, mutta omalla ostoslistalla olis tollaset balleriinat :D

    -Maria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä taas himoillaan myös Neverfullia, mutta monogrammina :) Baltsuja en ole vielä ehtinyt kun kaksi kertaa pitämään, joten vaikea sanoa kestävyydestä. Ovat ainakin jämäkät ja laadukkaat, joten uskon, että niistä on vielä pitkään iloa! Jalassa ovat todella hyvät, pehmeän kumipohjan ansiosta. Saa kysellä! Mielelläni jaan omia kokemuksia kys.merkistä :)

      Poista
  10. Ihana kokoelma ja sama homma täälläkin, voisin kotiuttaa noista melkein mitä vain. Polttelisi jo päästä LV:lle shoppailemaan, mutta ehkäpä keväämmällä. Kun kovin usein ei tule Helsingissä päin kuitenkaan käytyä. Sitä ennen pitää nyt miettiä loppuun, mikä olisi se seuraava hankinta. Ihanaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä olisi mielessä muutama hankinta, joka kovasti kutkuttaisi kesäksi hankkia mm. neverfull monogrammina ja ihanan vaalean beige shaali :) Keväämmällä saapuu varmasti uusia ihania juttuja sinne, niinkuin joka kevät/kesä :) Ihanaa viikonloppua myös sinulle Riina!

      Poista
  11. Vautsi vau! On sulla hieno kokoelma! Olen aina haaveillut tuosta Monogram Artsy laukusta. Se on kyllä upea, etenkin toi hihna on niin hieno, että. Minulta löytyy 4 Lv laukkua ja vieläkin himottaisi ostaa lisää. Niissä laukuissa vain jokin viehättää :D On myös kerrassaan upea toi Monogram Galliera GM. Pysyykö muuten laatta hyvänä käytössä vai tuleeko siihen helposti naarmuja?

    Ihanat illanjatkot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Artsy on oma lemppari! Ihana se on myös tuossa Empreinte kuosissa, pehmoisen tuntuinen :) Laattaan tulee todella helposti naarmuja ja omassa laatassa näkyykin tosi hyvin käytönjäljet.. :(

      Ihanaa illanjatkoa myös sinulle!

      Poista
  12. Wau, mitkä kokoelmat!!!!

    Ja merenhelmelle tiedoksi, että ainakin mun Eva Cluchin laattaan tuli todella helposti naarmuja, harmittaa ihan kun käyttänyt varoen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On siinä jonkunlaista tullut hankittua ;) Se on totta! Omassa Gallierassa on melkeimpä koko väritys kulut pois :D

      Poista
  13. Ihana kokoelma Vuittoneita sinulla. Tuollainen meikkipussukka olisi kätevä lisä omaankin kokoelmaan. Huivistakin olen jo jonkun aikaa haaveillut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meikkipussi on kyllä äärimmäisen tilava! Ainakin tämä suurin koko :)

      Poista
  14. Upea kokoelma. Itse voisin kelpuuttaa LV Neverfullin, koska kannan puolta elämääni matkassani...ainakin mahtuisivat mukaan. Lempisuunnittelijoitani ovat Alexander Wang, Isabel Marant. Perdo Garcia ja Camilla Skovgaard. On LV hieno, mutta sitä näkee joka nurkilla. :)

    Ihana blogi, jään katsomaan mitä seuraavaksi kirjoitat :)

    xoxo Heidi Caterina

    SearchingforLBD.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla kanssa aina matkassa mukana puoli omaisuus, siksi tarviin kaikista laukuista aina suurimmat koot :D Muistan kun 15vuotiaana ostin ihka ensimmäisen speedyni ja sain pelkkiä katseita, silloin LV oli vielä uusi juttu ja todella harvinainen suomalaisten keskuudessa. Nykyään taas on outoa, jos joku EI omista Vuittonia. Näin ne ajat vaan muuttuu.. Hei kovasti tervetuloa blogini pariin, toivottavasti viihdyt! :)

      Poista
  15. Kauniita kuvia, ihana blogi. Itse haaveilen Artsysta, koko vaan mietityttää. Onkohan MM liian pieni, sun taitaa olla isompi? Ihailin sun MK kelloa (tumma pohja), mikä on tarkempi mallin numero? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia kovasti! ♥ Minulta tosiaan löytyy tuo kuvan monogram Artsy siinä suurimpana GM-kokona, sekä sittemmin olen hankinnut myös Empreinte Artsyn MM-koossa. Molemmat koot toimivat loistavasti, mutta sanoisin, että se miltä laukku näyttää olalla riippuu todella paljon kantajansa koosta. Olen itse n.167cm pitkä ja olen nyt viime aikoina tuntenut tuon GM-koon ehkä hiukkasen liian isoksi tarpeisiini nähden. Mutta tuo kokopulma varmasti ratkeaa sillä, jos pääset Vuiskalle sovittelemaan molempia vaihtoehtoja :)

      Nyt en valitettavasti muista yhtään kellon sarjanumeroa, mutta Shopbopin nettikaupasta löysin samaisen kellon;
      http://www.shopbop.com/mens-runway-watch-michael-kors/vp/v=1/845524441941562.htm?fm=search-viewall-shopbysize

      Googlettamalla varmasti selviää tuo sarjanumerokin :) Jos mietit tilaamista, kannattaa kurkata tuo amazon.co.uk:in nettikauppa, josta itsekkin aikoinaan kellon hankin. Sieltä sen saa helposti satasen halvemmalla :)

      Poista

Suositut tekstit