maanantai 28. marraskuuta 2011

Stylesnobit kotona!

Tänään vasta hain viime viikolla tilaamani Stylesnobin baltsut postista ja vitsi täytyy sanoa, että kyllä petyin! Väri oli paljon tummempi mitä kuvissa ja kivetkin olivat aika tummanvärisiä. Baltsuilla on hintaa kuitenkin lähemmäs satasen, joten taidan odottaa kesään ja valkata sitten mieluisimman värin.
Jos joku kuitenkin näihin ihastui baltsut saa stokkan netistä ja ainoastaan 38 koossa, postituskin kesti ihan muutaman päivän eli siitä pelkkää plussaa! Muuten nämä kyllä lähtevät palautukseen ja taidan viedä vanhat styleni suutarille huoltoon jos niillä vielä tepastelisi kesään saakka, kunnes saan uudet parit valkattua!
Nyt on viikonlopusta selvitty ja taas niin vaikea maanantai koittaa, kun tuntuu ettei mikään suju suunnitelmien mukaan. Onneksi menen ensikerran töihin vasta keskiviikkona, joten saan hetken olla rauhassa alkuviikon hulinoista :) Viikonloppuna kävin jo hieman ostelemassa joululahjoja ja hermothan siinä meni ihmishulinassa, että taidan kyllä loput lahjat ostaa viikolla. Ootteko muuten itse ostaneet jo joululahjat? Muistan, että omalla kohdalla viime vuonna joululahjojen ostaminen jäi kyllä sille viimeiselle jouluaatto viikolle..

Mukavaa alkuviikkoa lukijoille!

11 kommenttia:

  1. sulla näyttää olevan toi lv:n huivi verona värisenä mitä oot tykänny? mun pitäis hommata joku vaaleampi huivi kun tuo samainen löytyy mustana ja lv;n sivuja oon yrittäny kattoo ja miettiä sävyä.. huh huh! ikuisuus ongelmia, ja valinnan vaikeus

    VastaaPoista
  2. nunu: tykkään ihan älyttömästi ja mielestäni värikin on juuri nappi ei liian tumma eikä liian vaaleakaan! Olen pidemmän aikaan halunnut hankkia sen samaisen sävyssä beige ja vähän kaavaillutkin sitä joululahjalistalle ;) suosittelen kyllä tuota väriä! kaikkihan ne on kuitenkin niin ihania missä sävyssä tahansa! ;)

    VastaaPoista
  3. juu oon kans miettiny sitä beigee, veronee ja sitten dune.. jotenkin toi värit vääristää tuolla sivuilla että olis tehtävä reissu liikkeeseen ja katottava se oikee väri siellä :) muutenkin kun ostettavaa sieltä olis. harmittaa vaan tosi paljon kun missasin sen favorit rusetti käsikorun...

    VastaaPoista
  4. nunu: hei vitsi luulin että olin ainoa jolta jäi se ihanuus koru hankkimatta! kysyinkin viime käynnillä, että olisiko mitenkään mahdollista että vielä tulisi mutta ei kuulemma ole ainuttakaan kappaletta koko euroopassa :( että se siitä sitten.. dune näyttää vuikkarin sivuilta tosi kellertävältä, vaikka todellisuudessa on vain kermaisen beigen sävyinen, eikä ollenkaan keltainen!

    VastaaPoista
  5. okeii.. eli suuri valinnan vaikeus tulossa... kun haluisin ehkä enemmän hiekan/luonnonvalkoisen mut netin mukaan ei oikeen olis sellasta :) huomenna jos jaksaa niin nenä kohti hesaa. juu se koru mua niin kans harmittaa, miten voi mennä niin putkeen..

    VastaaPoista
  6. N: siinä tapauksessa kyllä sitten ehdottomasti se beige! ilmotteleppa mihin kallistuit jos sattuu kotiutumaan sieltä jokin niistä ihanista :)

    VastaaPoista
  7. jep reissu on takana :) ja kyllä jtn tarttu mukaan.
    ostin huivin tosin suunnitelmat muuttu täysin ja pitkään pähkäilin kahden välillä dunen ja luonnonvalkoisen ja päädyin sitten siihen luonnonvalkoiseen. Mutta varmasti ens kerralla pitää ostaa myös se toi dune. Ostin meidän pikkuprinsessa koiralla sen maailman söpöimmän rusetti kaulapannan, siis jtn hyvitystä siittä kun itte en saanu sitä käsikorua :) yks laukku olis kans toiveissa jos pukki tois..

    VastaaPoista
  8. N:voiii ne koirien kaulapannat on äärettömän söpöjä! mulla kanssa suunnitelmissa mennä vuikkarille ensviikolla ostamaan itselleni joululahjoja :D lompakko ja huivi pitäisi hankkia! oletko mitä laukkua katsellut?

    VastaaPoista
  9. juu lompakko olis kans hankintalistalla seuraavana. Niitäkin ohimennen vilkasin.
    oob kattellu sitä monogram delightful pm, olikohan se toi keskimmäinen malli. Juu kerro sit mitä tarttu mukaan :) mitä huivia ja lompakkoo oot ajatellu?

    VastaaPoista
  10. N: Monogram shawlin beigenä ja lompakosta monogram eugenie wallet :) hieman kaakkuilin damier sistina lompakon ja monogrammin välillä, mutta eiköhän tuo monogrammi oo se 'mun' juttu enemmän!

    VastaaPoista
  11. jep sama :) vaikka se damier on kans kiva. Mulla muutenkin on alkanu vasta tää ruskee kausi, ennen kaikki oli musta/harmaata niin jostain on hyvä alottaa!

    VastaaPoista

Suositut tekstit