maanantai 18. maaliskuuta 2013

Statement necklace vinkki!

Vannoutuneena statement necklacejen puolestapuhujana bongasin Mangon nettikaupasta niin nätin statementin, että siitä oli aivan pakko tulla hihkaisemaan teillekkin! Korusta löytyy kaikki mitä tämänkaltainen harakka voisi korulta vaatia; säihkettä, suuria koristekiviä ja näyttävyyttä. Suorastaan täydellisyyttä hipova yksilö siis kyseessä!

Itse pistin korun tilaukseen vasta tänä aamuna, mutta koska Mangolla on tunnetusti salamannopea toimitus täytyy toivoa, että koru ehtisi perille jo loppuviikosta. Maltan tuskin odottaa korua saapuvaksi, sillä sisäinen kärsimättömyyteni tahtoo jo päästä mallailemaan korua erilaisiin asuihin yhdistettynä!
Mites on, onkos siellä puolen ruutua katseet kiinnittyneet samaiseen kaunottareen? ;)

22 kommenttia:

  1. Lindexillä katselin lähes samanlaista viikonloppuna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, itsekkin olen ihastellut sitä Lindexin versiota moneen otteeseen! :) Siinä vain koristekivet tuntuivat olevan paljon pikkuruisemmat tähän Mangon koruun verrattaessa, joten sen kannalta ostopäätös oli helppo! Lindexin korussa taas tykästyin kullanväriseen ketjuun, sillä se tuntui olevan paljon "säihkyvämpi" kuin tämä Mangon antiikkikultainen ketju :)

      Poista
  2. Juuri meinasin kommentoida aivan samaa asiaa kuin toinen Noora tuolla ensimmäisessä kommentissa! :D

    Itse rakastuin Lindexin Holly & Whyte-malliston ihanuuteen, joka muistuttaa kovasti tuota Mangon versiota (http://www.lindex.com/fi/naiset/holly-whyte/6950429/Kaulakoru/?styleId=45079634) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, nimikaimat taisivat kirjoitella ristiin ;) Lindexin statement oli ihana, mutta koristekivet olivat siinä mielestäni turhan pienet :/ Molemmista löytyy ne hyvät puolet ja jos vaan voisin, yhdistäisin ne keskenään! ♥

      Poista
  3. Tuo on kyllä upean näköinen, vaikkei ehkä ihan minun tyyliseni. Ihailen muiden päällä :) Joku kiva, iso koru on itselläkin etsinnässä, haluaisin vain, että niskan taakse menevä juttu olisi jotakin muuta kuin metallia. On hieman huonoja kokemuksia noista metallisista, sain nimittäin aivan kamalan ihottuman, jonka paraneminen kesti kauan! Korussa oli varmaankin nikkeliä tai jotain, mutta en halua ottaa enää riskiä :)

    http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auts, kuullostipa kurjalta! :/ Nikkelitön versio tai kokonaan kankainen versio voisi olla sinulle parempi vaihtoehto, tuollaista allergista rekatiota kun tuskin haluaa ihan heti kokea uudelleen!

      Hennesiltä on aina vähän väliä löytynyt niitä kangaspohjaisia statementeja, joten sellainen voisi soveltua sinulle loistavasti. Toivottavasti niitä taas kevään tullen löytyisi valikoimista ja löytäisit omaan tyyliisi sopivan! :)

      Poista
  4. Vitsi mikä sattuma! :) Ostin eilen samaisen korun itiken mangosta ja voi juku miten upea se on! -S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niitä löytyi vielä liikkeestä! Hitsi ja minä kun tilasin nettikaupasta postareiden kera, kun ajattelin niiden loppuneen myymälöistä. Noh, mutta hyvää kannattaa odottaa ;)

      Poista
  5. Ohhoh onpas hieno! Ihastelin samantapaista vihreänä Zarassa jokin aika sitten, mutta olin liian hidas kun kaikki myytiin loppuun :( Pitääpä miettiä, että menisikö mangoon! (:

    MI MI MENDINE

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, itse katsoin Zarasta melkein identtistä vaaleanpunaisena, mutten ole vielä tähänkään päivään mennessä saanut sitä hyppysiini! On etsitty kissojen ja koirien kanssa niin ebaysta, kuin huutiksestakin, mutta ei niin ei. Toisaalta kuka tuollaisesta kaunottaresta tahtoisikaan luopua ;) Pelastukseksi löytyi tämä Mangon statement ja mielestäni se ajaa täysin saman asian!

      Eräs lukija vinkkasikin, että koruja on vielä saatavana liikkestä, joten ei muuta kuin sovittelemaan! :)

      Poista
  6. Ootko tilannu paljon shopbopilta mietin vaan noita toimitusvaihtoehtoja että mitä olet käyttänyt ja kuinka ne ovat toimeneet? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensimmäisen tilauksen tein n. 1,5vuotta sitten ja tuolloin ainoa toimitustapa oli DHL:n kautta, joten muista vaihtoehdoista en osaa sen liiemmin sanoa :/ Toimitus tapahtui muistaakseni todella nopeasti! Olisiko muistaakseni tullut n. viidessä arkipäivässä perille :)

      Poista
  7. Tosi hieno :) En ole ennen viitsinyt tilata Mangolta mitään kun en ole tiennyt toimittaako se edes suomeen? Ja mitä maksuvaihtoehtoja siellä on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Alison!

      Voih, Mangolta tilaaminen on vähintään yhtä helppoa kuin Hennesiltäkin! :) Ja kyllä toimittaa, sekä kaiken kukkuraksi vielä super nopeastikkin! Parhaimmillaan olen saanut tilauksen kahden arkipäivän sisällä. Maksu suoritetaan kortilla (Visa Electron käy!) ja DHL kuriiri tuo paketin suoraan kotiovellesi :) Myös tuotteet voi helposti palauttaa suoraan Mangon liikkeeseen, jolloin sinulta ei veloiteta palautusmaksua!

      Huih, tulipas siinä romaania kerrakseen ;) Mutta tosiaan, tilaaminen ja palauttaminen on nopeaa ja helppoa! Kannatan!

      Poista
  8. Moikka! Muistatko vielä paljon Mangon postarit maksoivat suunnilleen? :) Mietin tilaamisen ja kaupasta oston välillä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Postarit olivat 5,95e, ellet tilaa kerralla yli 50eurolla, silloin muistaakseni postareita ei tule ollenkaan! :) Itsekkin olisin mielummin kiikuttanut suoraan liikkeestä, mikäli olisin tiennyt aikaisemmin niitä sieltä löytyvän.. :/ Pöh!

      Poista
  9. Minäkin tilasin omani pari viikkoa sitten, enkä voisi olla tyytyväisempi! Olen yhdistänyt sen niin moneen asuun, että alkaa varmasti tulla jo lukijoilta korvista ulos. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että koru on muuntautunut moneksi! Täällä odotellaan korun tuloa jo niin malttamattomina, hih ♥

      Poista
  10. En juuri tähän ole kamalan ihastunut, mutta kävin Mangon liikkeessä tylsyyttäni kuolaamassa kauniiden korujen perään! :) Omat statement korut ovat H&M sekä Gina Tricotista :)

    Stella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, itsekkin olen yleensä ne parhaimmat löytänyt ihan hennesin valikoimista! :) Kiva huomata, että kauppoihin on rantautunut enemmän statementeja näin kevääseen päin mentäessä! ♥

      Poista
  11. Voi eikä, toivottavasti saat rahat takaisin tai muun korvauksen! :)

    http://j-ennas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi onni onnettomuudessa oli se, että sain vielä käsiini samaisen korun liikkeestä ja vaihto päittäin onnistui! Olisikin ollut vähän kinkkisempi juttu, mikäli korua ei olisi enää valikoimista löytynyt! Loppu hyvin kaikki hyvin siis ;)

      Poista

Suositut tekstit