sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Searching for: Leather biker jacket

Kevään lähestyessä on aika pakata toppatakit pukupusseihin ja kaivaa esille kevyempää päälle pantavaa. Itse olen oikeastaan vasta tänä vuonna ihastunut erilaisiin biker nahkatakkeihin ja koska en ole ikinä ennestään omistanut mustaa bikeria niin nyt oli korkea aika pistää metsästys käyntiin! Ja niitä vaihtoehtoja, niitä tuntui löytyvän kauppojen tarjonnasta aivan joka lähtöön.

Vaikka takin kriteereihin kuuluikin aito nahka, niin sopivaa takkia aitonahkaisena ei meinannut millään löytyä (Jos ei siis Balenciagaa tai Burberry Prorsumia lasketa;) Niimpä päätin tehdä kompromissin, ottaa riskin ja tilata tekonahkatakin Mangosta (vaikka viime tilaus menikin ketuiksi) sillä tykästyin takin malliin niin kovin, että ilman riskiä en todennnäköisesti saisi takkia muuten käsiini. Nyt siis odotellaan takkia paraikaa saapuvaksi!

Mites on, oletteko te löytäneet sen täydellisen bikerin keväälle?

14 kommenttia:

 1. Onpa kiva takki! Omakin (vanha) "nahka"takkini on keinonahkaa ja olen ollut siihen ihan tyytyväinen. En koe nahkatakkia niin omaksi jutukseni, että tarvisin välttämättä aitoa nahkaa olevan takin, jonka hintakin on sitten jo aika suolainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkuin tuossa aikaisemmin hihkaisinkin, kyllä se keinonahkakin kestää kunhan yrittää hieman sitä varoa käytössä, ettei sentään missään metsässä rämmi oksien välissä ;D

   Minäkin tulin nyt siihen tulokseen, että keinonahkainen saa luvan riittää kunnes löydän sen "täydellisen" version aitonahkaisesta. Ja kun sitä täydellistä ei ole vielä vastaan kävellyt, saa tämä Mangon takki paikasta tuon aukon :) Sittenhän sen nähkee kuinka mahtaa tuo tekonahka kestää käytössä!

   Poista
 2. Tuo on kiva takki! Mii laik. :) itselläni on samantyyppinen
  Vilan "nahka"takki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se vaan niin on, että ainakin tällä hetkellä keinonahkaisista takeista on löytynyt paljon paremmat mallit! Jos sitä keinonahkaa hiukkasen varoo käytössä, niin ehkä se voisi pysyäkkin hyvänä :)

   Poista
 3. Heippa! Voisitko kertoa millä värillä hiuksesi on värjätty? Värjäätkö niitä itse? Ihanan väriset, ihan unelmat mikäli joskus haluan luopua omista vaaleistani ... :)

  -Katariina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Katariina!

   Kyllä vaan, kaupan väreihin sitä ollaan luotettu :) Tällä hetkellä hiukseni on värjätty Syossin hiusvärillä, sävy 4-2 Mahogany Brown. Linkitin kuvan vielä varuiksi :)

   http://www.syoss.net/syoss/en/en/home/HAIRCOLORATION/classic/brown0/mahogany_brown.html

   Minulla taas on aivan päinvastainen dilemma, nimittäin vaaleat houkuttaisivat taas niin kovasti (Olen ollut koko ikäni vetyperoksidiblondi! :D) Mutta tällä kertaa tähtään vaaleanruskeaan/toffeeseen. Saas nähdä kuinka käy, täytyykö muutama kyynel taas vierittää ;D

   Poista
 4. Vau, hieno! Joo, tekonahkatakit on keittyny hurjasti viimeaikana. Mulla kävi hyvä tuuri ja juoksin heti zaraan kun ensimmäiset lampaannahkatakit tulivat. :) Ihana blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No samaa mieltä olen minäkin! Ajattelin satsata siihen aitonahkaiseen vasta kun löydän täydellisen mallin. Turha sitä on muutamaa satkua laittaa takkiin, jonka malli ei iske satasella ;)

   Kävimpäs myös sinun blogissasi vastavisiitillä ja kuule sait minusta vakkarilukijan! Samat sanat siis sinullekkin! ♥

   Poista
 5. kiva takki! itselläni on yksi vaalea tekonahkatakki ja olen tykännyt ihan hurjan paljon omastani! Kyllä ne tekonahkaisetkin joskus yllättää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti olisi yhtä nätti luonnossakin! ♥ Niin tekevät ja tällä hetkellä tekonahkaisista versioista on löytynyt paljon paremmat mallitkin! Tulispa se kevätkin sieltä jo, eihän tällaista bikereita raaski kaapissa vaan pitää ;)

   Poista
 6. Onko takki jo saapunut sinulle? Täällä odotellaan kuumeisesti asukuvia sillä itsekin olen aikeissa kotiuttaa tuon ihanan bikerin! :) -S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Kyllä, sain takin eilen jo käsiini, mutta en kuitenkaan vakuuttunut siitä :/ Vaikka tiesinkin materiaalin olleen tekonahkaa, oletin sen kuitenkin olevan paljon pehmoisampaa. Takki oli jotenkin todella jäykkä ja tönkkö ja näytti päälläni ihan laatikolta.. Palautuksen kanssa siis kamppaillaan :/ Laitan parempia kuvia takista myöhemmin! :)

   Poista

Suositut tekstit