tiistai 26. maaliskuuta 2013

VJ by IL

Isabella Löwengripin blogia seuranneena huomasin neitokaisen tehneen oman korumalliston, jonka rannekorua olen useaan otteeseen hänen ranteestaan ihastellut. Korua ei tietääkseni ollut saatavana muualta kuin Ruotsista, mutta tänä aamuna yllätyksekseni huomasin koruvalikoiman rantautuneen Bubbleroomille!

Siellä se ihastusta herättänyt rannekoru, sekä monet muut malliston korut löytyivät. Nellyn "Cartier" rannekoru valitettavasti lähti paluumatkalle yhtä nopeasti kuin tulikin, sillä jo muutaman käyttökerran jälkeen korun "kultaus" oli renkaan sisäpuolelta niin kulunut, ettei siitä olisi ollut pidempiaikaiseksi kaveriksi. Mutta mitenkäs tämä sitten? Hmm.. ;)

8 kommenttia:

 1. Onpa kaunis rannekoru! Kelpaisi tännekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekkin! Kauniin yksinkertainen, mutta silti maustettu "sillä jollain" ;)

   Poista
 2. Todella kaunis! Klassinen, mutta kuvioinnista löytyy jujua! Mä tykkäilen kovasti! :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Yksinkertainen on kaunista ♥ Hiukan vaan mietityttää tuo laatupuoli, koru kuitenkin kun on suhteellisen hintava, että mitenköhän kestää tuollaista ronskia arkikäyttöä ;)

   Poista
 3. voisitko tehdä jutun missä esittelisit kaikki laukkusi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Kaunis kiitos kun jätit postaustoiveesi! ♥ Ihan ehdottomasti voin tällaisen laukku-postauksen toteuttaa, vaikkakin se koostuu aika yksipuolisesta merkistä ;D

   Poista
 4. Haha tähän olisi ihan mainio koru mulle kun ihan oikea kirjainkin kiertäisi ranteessa :D Harmi ettei nellyn korusta ollut mihinkään, oma ebaysta tilattu "cartier" säihkyy onneksi yhtä kauniina edelleen vaikka on ollut ranteessa päivittäin helmikuusta asti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah eikä! Sithän se on ihanku sulle tehty! :D No oli tosiaan pieni pettymys, onneksi reklamaatio onnistui ja sain tuon romukullan vielä palautettua. Kävimpäs uteliaana vastaviisitillä ja voi miten nätti tuo korusi on! Dimangit antavat siihen vielä viimeisen silauksen ;)

   Poista

Suositut tekstit