torstai 14. maaliskuuta 2013

Vuikkari Agendan käyttökokemuksia?

Olen jo pidemmän aikaa haaveillut uudesta kalenterista. Omani on aina ollut kirjakaupan kertakäyttöinen kalenteri, eli sivujen loputtua se on heitetty suoraan roskakoppaan. Olisi ollut edes egologisempaa, että kalenterin tullessa viimeiseen pisteeseen olisi sivut saanut irroitettua ja vaihdettua uusiin. Tästä kalenteri dilemmasta päätin ruveta selailemaan eri merkkejen tarjontaa ja ihmeellisesti sitä vaan päätyi taas Vuikkarin sivuille ihastelemaan..

Mulla ei oikeastaan ole mitään hajua paljon nuo nykypäivänä kustantavat. Muutama vuosi takaperin muistan linkittäneeni tämän kuvan erääseen postaukseen ja hinta taisi silloin pyöriä 365e hujakoilla. Muutaman tuntuvan hinnankorotuksen jälkeen mietin, uskallankohan enää edes kurkkaista Vuittonin sivuille? :D

Ja koska tiedän sieltä ruudun toiselta puolen eräitä, jotka tämän Vuikkarin Agendan omistavat haluaisin kuulla teidän kokemuksia kalenterista. Niin hyviä kuin huonojakin puolia, joten antaa palaa vaan! Ja mitään kaunistelematta ;)

30 kommenttia:

  1. Minulla on pienempi versio tuosta ja se on todella näppärä, käytän sitä usein myös lompakon korvikkeena, kun siinä on korteille sopivat slotit :) Suosittelen kyllä Lenksuun sopivaa kynää tosin on mahdotonta löytää :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myös minulla on tämä! Käytän lompakkona sitä myös, kun siihen saa kätevästi kortit. En voi kuin suositella! :)

      Poista
    2. Girly Style: Itse olen kallistumassa siihen suurempaan MM-kokoon, mutta täytyy nyt ensi viikolla kipaista Vuikkarin kautta ja vertailla sitä pienempää ja MM-kokoa rinnakkain :) Hintaero niissä tosin mietityttää, niinkuin Jonna tuossa huikkasikin.. :/

      Poista
    3. Naana: Niin kaunis ja vielä monikäyttöinenkin ;) Kiva kuulla teidän suosituksia kalenterista!

      Poista
  2. Haaveilin juurikin tuosta samaisesta kalenterista, mutta voi apua noita hintoja.. Monta sataa euroa tuntuu kalenterista ihan uskomattomalta summalta vaikkakin kyseessä monivuotinen sijoitus toki olisi. Noh, sitä lottovoittoa odotellessa.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huih, älä muuta sano! Eilen illalla sitten vihdoin ja viimein uskaltauduin kurkkasemaan tuon MM-koon hintaa ja on se melkein 80eurolla noussut! Ihan älytöntä, mutta mä nyt oonkin vähän älytön ihminen ;D Hah, noei vaan..

      Yritän tuudittautua sillä, että tämä tosiaan on elinikäinen kumppani ja tuskin joudun elämäni aikana ostamaan enää yhtäkään uutta kalenteria! Melkein jopa liian hyvä selitys? ;)

      Poista
  3. Toinen hyvä vaihtoehto löytyy Mulberryltä. Itselläni ollut jo ainakin yli 20 vuotta ja todella hyvässä kunnossa vieläkin. Ja ainakin mun kalenterin väliin sopii kynät hyvin. Kannattaa harkita. Huollan sitä nahkan huoltoaineilla samoin kuin kenkiänikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti kuulun itse siihen lohkoon, jotka eivät liiemmin Mulberrystä välitä :/ Olen heidän laadustaan kuullut melkeimpä pelkkää hyvää, mutta liian yksinkertainen muotoilu ei taas iske tähän neitiin laisinkaan.

      Vaikka olisihan se järkevää satsata jo laadukkaaksi todettuun merkkiin, mutta kyllä se ulkonäkö on tällaiselle esteetikolle melkein tärkeämpi seikka! :) Eikös canvaasi kuitenkin kestä melkein yhtä hyvin käyttöä kuin nahkakin?

      Poista
  4. Heippa! Mulla on koko MM ja oon tykännyt. Ostin itse 2nd handina huutiksesta, eli jos uusi kirpaisee liikaa, kannattaa tutustua käytettyihin! Itse tein tosi hyvän löydön :) Tässä linkki:

    http://www.cavablogi.com/2012/11/louis-vuitton-agenda-mm-damier-ebene.html

    <3 K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Cava!

      Hitsi vie, itsekkin olen yrittänyt seurata silmä kovana huutista, mutta ei ole kalenteria monogram kuosisena vielä vastaan tullut :/ Täytyy pitää peukut pystyssä tai sitten vain luovutan suosiolla ja käyn hakemassa Vuikkarilta omani ♥

      Poista
  5. Oon kyllä tykänny ihan hirveesti tuosta kalenterista, taitaa olla vaan se pienempi koko tuosta mutta kuitenkin. Tulee myös käytettyä välillä "kukkarona" korttitaskujen ansiosta. :) Suosittelen kyllä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla hyviä kokemuksia kalenterista! :) Vielä en ole poikittaisia kokemuksia kuullut (valitettavasti;D), joten näyttäisi siltä, että olen kovaa vauhtia vakuuttuneempi kalenterin monikäyttöisyydestä :)

      Poista
  6. Voi että, tuo on myös täällä haavelistalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu, että on pikaisesti käytävä omansa hakemassa ennenkuin ne päättävät taas nostaa hintojaan.. :D

      Poista
  7. Minulta löytyy se pienempi koko ja olen kyllä ollut hurjan tyytyväinen siihen :) Omani on Epi leather kuosia ja en ole kertaakaan katunut valintaani;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Tumma epi olisi varmasti paras mahdollinen vaihtoehto kalenterin materiaaliksi, mutta mihinkäs tämä monogram tyttö mieltymyksistään pääsisi;D

      Poista
  8. Heippulivei, omasta PM-kokoisesta Agendastani olen tehnyt kattavamman jutun täällä, http://jonnamaista.blogspot.fi/2013/01/my-agenda.html :) Tuota suurempaakin silloin liikkeessä katsoin, mutta voi kamala mikä hinta! :D Suhteessa pienempään ihan valtava hintaero.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Jonna!

      Hei kiitos vinkistä, täytyykin käydä muistin virkistämiseksi vielä lukaisemassa postaus kertaalleen läpi :) Yksi mistä todella (ihan oikeasti!) järkytyin oli se, että tuon hintaisen kalenterin mukana ei tule valmiiksi edes täytteitä, vaan ne joutuu hankkimaan erikseen! Siis mitä?! Jos kustannan kalenterista reilut 400euroa, niin suorastaan vaadin, että kaikki lisäherkut on katettu samaan hintaan :D

      Ja totta tosiaan, tuo hintaero on aivan valtava! En olekkaan ennen vertaillut hintoja päittäin, mutta juu onhan tuo nyt aika älytöntä.. Huutiksestakaan en ole tuota MM-kokoista kalenteria monogrammina löytänyt, saati mistään muualtakaan, joten jääköön se vielä hetkeksi korvan taakse muhimaan :)

      Poista
  9. Ah tuo on ihan loistava ostos, pienemmästä en tiedä, mutta ainakin tuo koko mikä minullakin on, on todella näppärä ja mulla käytössä ehkä 4 krt pv:ssä, joten jos hinnan laskee käyttökerroille ja miettii kuinka monta vuosikalenteria joutuisit vielä ostamaan, ei ostoksen hinta nyt niin paha enää olekkaan. :) Niin ja tuo perus LV kuosi toimii hyvin, ei likaannu, mutta vinkki, kynsiä sen päällä ei kannata lakata :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha tuo olikin oleellinen vinkki, ettei kauneussalonkia kannata sen päällä harjoittaa;D Ihan pääsi hihitys valloilleen tämän kommentin myötä :D Mutta juu, itsekkin olen tuota MM-kokoa pitänyt silmällä! Tykkään kun se on kookkaampi, eikä mikään pikkuruinen taskukalenteri, vaikka ei siinänsä siinäkään mitään vikaa ole :)

      Poista
  10. http://www.huuto.net/kohteet/aito-louis-vuitton-agenda/258373563 tällänen on huutiksessa kyllä myynnissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun hihkaisit Jonna! :) Huomasinkin tuon aiemmin, mutta kyseessä on juurikin se pienempi versio. Hakusessa kun olisi tämä MM-kokoinen, mutta ei kyllä ole hinnalla pilattu tuo linkittämäsi!

      Vinkki vitosena siis teille, jotka tuota pienempää agendaa havittelette! ;)

      Poista
  11. Mulla on ne sellaiset kalenterin kannet, johon siis laitetaan sisälle kokonainen kalenteri, ei niitä irtosivuja. Kestänyt käytössä aivan moitteettomana jo 4-5 vuotta!

    http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuullostaapa kätevältä :) Itse en ole moisiin edes törmännyt! Kalenteri dilemmaan on kuitenkin keksitty jo ratkaisu, hih ;)

      Poista
  12. I just wanted to say that i love your blog! ♥

    It's such an inspiration to me.

    VastaaPoista
  13. Mä ostin tuon joulukuussa itselleni joululahjaksi, blogissani on kuvia samaisesta kalenterista! Olen ollut huipputyytyväinen, vaikkakin kalenteri aloituspakkauksineen kustansi huiman rahasumman...eli vielä reilu satku tohon päälle! ;)

    http://bagsbootsandbeyond.blogspot.fi/2013/01/something-new.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Elena!

      Täytyykin käydä oitis lukaisemassa tuo postauksesi! Kyllä se vaan näyttäisi siltä, että tämä likka marssii ensi viikolla Vuikkarille uuden kalenterin ostoon! Ehkä jopa pieni tsemppari palkinto itselleni, kun pian taitaa olla edessä tuo koulupenkkien kuluttaminen. Mikäs sen parempi tapa aloittaa luku-uurastus kuin nakutella innokkaasti tenttipäiviä uuteen kalenteriinsa, hih ;)

      PS. Huih! Ovatko nuo täytteet todellakin noin kalliita? Onko väärin jos turvaudun ihan kirjakaupan halpisversioihin? :D

      Poista

Suositut tekstit