sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

I Would like to wear..

I Would like to wear-postauksistahan on kehkeytynyt jo rutiini, joten samalla linjalla jatketaan ;) Usemmiten saan inspiraationi fashiolistan suosikeistani ja tälläkin kertaa lähes kaikki kollaasissa nähdyt osaset löytyvät sieltä. Väriskaala risteilee niin tummansinisen, mustan, kuin harmaankin maastossa.

Ja niin, jos se vain suinkin olisi mahdollista pukisin alla olevat kappaleet niskaani oitis! Tummanharmaata teepparia en omista, mistään muustakaan harmaasta puhumattakaan, joten jonkunlainen perus teeppari voisi olla kiva lisä niin vaatekaappiin kuin asuunkin.
Jalkaan vielä mustat rusettiballerinat ja Pradan Saffiano kyynärvarrelle, voilà! Ja tietty mitä enemmän kullanvärisiä yksityiskohtia sen parempi, eli kollaasista poiketen niitä saisi olla enemmänkin ;) What do you guys think?

13 kommenttia:

 1. Ihana asu, kelpaisi tällekin tytölle ylle :) Miten hei teet näitä kollaaseja blogiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmuisesti Anniina! :) Ja kollaaseja on tullut raapustettua Polyvorella. Sieltä löytyy kaikki osat valmiina, eikä tuotteita tarvitse itse etsiä netistä tai leikellä kollaasiin sopivaksi, kätsyä! Joten täydet suositukseni yllä mainitulle ;)

   Poista
  2. Ajattelinkin niin, lisäätkö sitten sieltä polyvoren kautta suoraan kuvan tänne blogiin, blogger- kohdasta?:)

   Poista
  3. Kollasista otan kuvan kuvakaapparilla ja sen jälkeen lisään sen normaalisti tänne kuva-kohdasta :)

   Poista
 2. Tosi kiva asu,kyllä tuossa kelpaisi tepastella menemään :) Pradan laukku se jaksaa aiheuttaa ihasteluja päivä päivältä enemmän;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos murunen! Prada totta tosiaan on rakkautta ensisilmäyksellä ;) Yhä edelleenkin, vaikka se kaapissa jo koreileekin ♥

   Poista
 3. Kiva asu, ihanan rento ja silti tyylikäs :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti V! Tuollainen rento harmaa teeppari olisi tervetullut kaappiini :)

   Poista
 4. Tuo laukku aiheuttaa ihailevia huokailuja ruudun toisella puolella! ;) Mutta juuri tämmöiset asut on parhaita, rentoa ja tyylikästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tiedän tunteen sillä edelleenkin ihastelen sitä omasta kaapistani kieli pitkällä ;) Kai tuollainen Saffiano yhdistettynä rentoon vaatetukseen tekee selvää jälkeä. Omaa rentoa teepparia siis etsiessä ♥

   Poista

Suositut tekstit