torstai 10. toukokuuta 2012

Värikkäät pökät kollasissa

Mielessä on tänään päivän aikana pyörinyt jos minkälaista asukokonaisuutta värikkäiden housujen ympärille ja ajattelin toteuttaa niistä yhden näin kollaasin muodossa. Tällä hetkellä en (vielä) omista ainuttakaan "värikästä" farkkua, kuin ainoastaan Zaran vanhanroosan väriset pökät, joita ei kyllä värikkäiksi housuiksi voi kutsua. Yksi syy tähän miksi värikkäät pökät eivät ole vielä omaan vaatekaappiin päätyneet, ovat täydellisten värien puuttuminen ja arkajalka luonne. Kun on tottunut ainaiseen vaaleaan on omalla kohdalla pudotus aika suuri näihin, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee. Tällä hetkellä pikimmiten suorastaan kaipaan räväkämpiä kappaleita kaappiini.


Ensimmäisenä mieleen tulee yhdistää värikkäät mahdollisimman hillityn värisiin kappaleisiin, etteivät värit pääse riitelemään keskenään. Mahdollisimman neutraalit asusteet ja yläosat, näissä vetimissä minut tultaisiin luultavammin näkemään värikkäiden pöksyjen ympärillä. Mitä tulee pöksymetsästykseen yhdet todella kivat olen löytänyt, mutta väri niissä vielä mietityttää.. Ainakin kirkkaanpinkit ovat pois suljettu vaihtoehto, ne eivät sitten säväytä ollenkaan, mutta ehkäpä kirkkaansiniset tai persikan väriset?

Ja mitä tulee kollaasin Azuriin.. voi kyllä, olen taas mennyt lämpeämään sille! Eräs päivä ihastelin todella tyylikästä neitoa tämä Galliera olalla ja voi vitsit mikä inspisasu! Sen jälkeen en ole pahemmin muuta miettinytkään kun hänen asukokonaisuuttaan.. Onkos ruudun toisella puolella hankittu jo räväkät väripöksyt? :)

16 kommenttia:

  1. Hah sä taidat olla vähän jäljessä tämän värikkäät housut villityksen kanssa :D muilla bloggareilla ollut jo monia kuukausia sitten sama postaus.. onnea etsintään vaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep niin taidan ;) ja kiitos, tosin onnea en tarvitse kun olen löytänyt jo ;)

      Poista
    2. hah ja tapasi mukaan ne ovat varman juuri ne persikan väriset jotka kaikilta muilta löytyykin jo ;D no mutta mikäs siinä, saahan muiden blogeista inspiraatiota ammentaa ;)

      Poista
    3. tapani mukaan? anteeks mitä:DD hauska nähdä miten värikkäiden pöksyjen hankkiminen voi aiheuttaa kanssa ihmisissä tällaista närää ;)

      Poista
    4. Mikähän tänkin anon elämässä on vikana kun pitää tänne tulla inisemään näinkin typerästä jutusta? =D "kaikilta muilta löytyykin jo", ööö what?

      Poista
    5. hahahah ano ja ano... :DDD selvästi tätä henkilöä kiinnostaa suuresti selailla päivittäin blogissani, joten olen hyvinkin otettu tästä kohteliaisuudesta ;) ettei vain itse olisi käynyt blogissani ammentamassa vaatekaappiaan identtiseksi :D

      Poista
  2. Ihana asu noista syntyisi ja Gallierakin olalla näyttäisi hyvältä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Riina!" Eikö olekkin upea Galliera, näyttää muuten hyvältä myös tässä kyseissä Azur kuosissa! :)

      Poista
  3. Mäkin oon vähän arka näitten värikkäitten pöksyjen kanssa.. Jotenkin tuntuu, että yläosassa väri vielä menee, mutta värikäs alaosa ois jotenkin tosi hurja!:D Ehkä me vielä rohkaistutaan;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kerrankin kohtalontoveri! ;) Hetken jo ajattelin et hitsivie olenko ainut arkajalkaliini, mutten taida ollakkaan.. Mutta Lili hiljaa hyvä tulee, eikö? Kyllä me vielä rohkaistutaan ;)

      Poista
  4. Aivan upean asun olet noiden värikkäitten housujen seuraksi suunnitellut! :)

    Eksyin pari päivää sitten blogiisi ja nyt olis kaikki postaukset selattu läpi nopeesti. JA VITSIT ETTÄ MÄ TYKKÄÄN! Sulla on ihan törkeen hyvä maku ja sun tyylis on just sitä mikä miellyttää mun silmää ;) Eli ehdottomasti oon sun uusi lukija! Tekis mieli kommentoida jokaiseen vanhaan postaukseen, mut ehkä hillitsen itseni.. ja lupaan sitten jatkossa kommentoida uusia postauksia ;) Mua kiinnostais kauheesti lukea jotain sisustusjuttuja sulta, koska kuvissa taustalla vilahtanut asuntos vaikuttaa upeelta!

    -LB

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten mahtava kommentti ja aina on ihana kuulla tällaista palautetta! Sait tämän likan kyllä niin hyvälle tuulelle, joten nöyrin kiitos!! <3 Toivottavasti viihdyt matkan varrella ja hih kommentit on aina tervetulleita, vaikka sitten jokaikiseen postaukseen jos siltä tuntuu :) Tervetuloa vielä kerran blogini pariin! :)

      Poista
    2. Uskon kyllä viihtyväni, niin lupaavalta on vaikuttanut ;)

      Innostuin itsekin kokeilemaan bloggaamista, joten tervetuloa kurkistamaan minunkin blogiini! hih :)

      -LB

      Poista
    3. Hei täytyykin käydä heti kurkkimassa blogiasi! ;)

      Poista
  5. raikas outfit!:)

    ps. bubbleroomissa on nyt hirveesti ihania nudensävyisiä kenkiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löytyispä kaapista tarvittavat osat tähän asuun niin pääsisi kokeilemaan ihan "livenäkin" :) Niinkö! Vinde täytyykin käydä heti kurkkimassa! :)

      Poista

Suositut tekstit