keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Zaran timanttikorkkarit

Nyt olisi luvassa pientä esimakua siitä mitä tosiaan tuli eilen Zaran reissulta hankittua. Onneksi kuvassa ei sentään ihan kaikki ostokseni näy, joten toisen puoliskon pääsen sitten huomenna teille paremmin näyttämään! Ja kyllä, juuri ne viime kuvissa vilahdelleet ihanat timanttikorkkarit pääsivät kassan kautta kotiin saakka. Taitavat olla kenkäkaappini hienoimmat tällä hetkellä :)
Kengät ansaitsevat kyllä oman postauksensa, sen verran upeat ovat. Tässä pientä esimakua niistä. Yllätyin kuitenkin kotiin kiikutettuani näiden aika heikosta lestistä. 5minuuttia pelkästään paikallaan seisottua päkiät tulivat jo erittäin kipeäksi.. Tämä onkin se Zaran huonopuoli näissä kengissä, vaikka aina niin upeita ovatkin. Toiset on kuin nakutettu jalkaan, toiset eivät sitten millään tunnu istuvan jalkaan. Tässä jopa painitaan palautuksen kanssa, juuri siitä syystä.. :/
Olen viimepäivinä huomannut kauppoihin tulleen paljon kimaltelevia neuleita, mutta Zarasta löytyi ehdottomasti parhain valikoima näistä! En ole koskaan oikein pitänyt paljeteista, mutta neutraaleissa ja hillityissä väreissä lämpenen niille aina. Olen aina mieltänyt kimaltelevat neuleet enemmän pikkujoulu hepeniksi, mutta miksei tätäkin voisi ihan hyvin yhdistää farkkuihin tai shortseihin?
En kyllä raaskisi sitten millään viedä näitä palautuksena takaisin, mutta empäs tiedä onko siinäkään järkeä, että näillä pystyy sen 20 metriä kävelemään ja sitten päätyvät hyllylle ihailtavaksi.. 

Onko teillä vastaavanlaisia kokemuksia Zaran kengistä? Sama koskee myös baltsuja. En sitten tiedä onko kaikilla Zaran tuotteilla eri valmistusmaa? Sehän kyllä selittäisi kokojen välisen eron.. Mitä tulee huomattua esim. vaatteiden kokokäyrissä. Upeathan nämä ovat, ei siitä pääse yli eikä ympäri :) Mukavaa keskiviikkoa ihanille lukijoille!

20 kommenttia:

  1. Taivaalliset!<3 :) melkein itsekin voisin kotiuttaa, mutta en oiken tykkää kengissä noista takaremmeistä :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekkään en oikein pidä niistä.. :/ Jalkani näyttää ihan hassuilta takaremmien kanssa, mutta jostain syystä näihin ne sopivat! :)

      Poista
  2. vitsi oot ollu aikasi hereillä tänää :D
    mä sain vasta silmät kunnolla avattuu... :D
    noi on ihanat!!! mulla on sama ongelma yhtien zaran korkkareiden kaa... mut ne on niin ihanat etten suostunu palauttaa :D kärsin mielummi :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vapaapäivä ja mitä mä teen, herään automaattisesti yheksältä :D nyt on kyllä jotain outoa meneillään.. nää on kyllä niin ihanat etten raaskis ollenkaan palauttaa :( mee too!! :D

      Poista
    2. joo mut hei mieti, mä heräsin klo 11 enkä oo vieläkään päässy raahautuu lenkille! luuseri :D ehtii tehä enemmän ku herää aijemmin :)mulki on veepee, jeeeeejejjjj <3

      Poista
  3. olisi kiva nähdä myös tuota paitaa mikä paperikassista näkyy. ja muita ostoksia myös : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin vaikka heti huomenna esitellä loput ostoksista! :)

      Poista
  4. Mä en palauttaisi noita kenkiä, voihan niitä käyttää juuri sellaisissa juhlissa, missä ei mitenkään koko aikaa jorata tai muuta:). Arkikorkkareiksi noi ei kyllä välttämättä sovellu jos päkiät tulee kipeeks, se on maailman kamalin fiilis kun jalkoihin sattuu koko päivän! Koetappa ostaa noihin korkkareihin sellaset geelipehmusteet, mulla ainakin toiminut sellaset tosi hyvin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos vinkistä! Oonkin eilisen ja tän päivän miettinyt pääni puhki palautanko kengät vai en.. Ovat sen verran ihanat, että ihan sydäntä raastaa luopua niistä heh :) Mistä ostit omat geelipehmusteesi? Eikö niitä saa ihan suutarista, vai jostain muualtakin? Se voisikin olla hyvä vaihtoehto näille :)

      Poista
    2. Itse ostin omat geelipehmusteet ihan prismasta, kympillä!:D ja ne ovat auttaneet hurjasti!! niin ja myös ihan kenkäkaupoista ja stockalta pitäisi saada noita geelipehmusteita/pohjallisia!:)

      Poista
    3. Mahtavaa, eli suuntaan sinne hakemaan omani :) Hyvä jos ovat auttaneet tarvisin nimittäin muutamat niitä, ajatellen toisiakin kenkuja :)

      Poista
  5. noi on ihan sairaan upeet! harmittaa kun täällä tampereella ei oo missään lähettyvilläkään Zaraa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin upeat, että ihan itkettää :) Harmi ettei yhtä hyvät ole jalassa.. :(

      Poista
  6. Hei!
    Nuo kengät ovat aivan ihanat ja olen metsästänyt niitä jo kauan, koska en silloin saanut niitä ostettua. Monilta olen kuullut että eivät ole mukavat jalassa, mutta olisin silti kiinnostunut niistä. Jos sinun ei kauheasti niitä tule käytettyä niin olisin erittäin kiinnostunut ostamaan ne :) Ymmärrän tietenkin jos et halua luopua niistä, ovathan ne niin kauniit, mutta mieti asiaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Voi surkujen surku, tiedätkö lopulta päädyin kuitenkin palauttamaan kengät :( Juurikin tuon todella sukean huonon lestin takia. Jo pelkästään paikoillaan seisominen rupesi sattumaan päkiöihin sen verran inhottavasti, puhumattakaan siitä millaista noilla olisi ollut tepastella.. Jaiks! Voin kyllä kertoa, että sydäntä suorastaan riisti kun jouduin ne palauttamaan, mutta kengäthän ovat kuitenkin suunniteltu käyttöä varten, ei kaappiin ihailtaviksi, joten järjen ääntä kuunnellen ;)

      Toivottavasti löydät vielä omasi, sillä todella kauniithan ne ovat! <3 Ja ehkäpä tuon kauniin ulkomuodon vuoksi voisi hiukan uhrautuakkin ;)

      Poista

Suositut tekstit