perjantai 30. maaliskuuta 2012

YSL Belle Du Jour

No ei onnistunut tämän yllätyksen salassa pitäminen, kun te kaikki tiesitte heti mistä oli kysymys, Belle Du Jourhan se sieltä dustbagista pilkisteli. Olen pidemmän aikaan kamppailut tämän laukun suhteen väritarjonnassa, kun niitä vain sattuu löytymään niin älyttömän montaa eri sävyä, ihan mustasta babypinkkiin saakka. Luontevaksi tunsin kuitenkin tämän nudepersikkaisen hieman hohtavan sävyn, jonka virallista sävynimeä en tähän hätään muista, mutta lupaan palata asiaan myöhemmin.

Tällä hetkellä kun persikkalinjalla jatketaan huomasin, että clutch matsaakin aika hyvin uuden Zara paidan kanssa ;) vai mitäs sanotte? Muutama persikkainen asukuva ja postaustakin tuotteista on näkynyt ja samalla linjalla jatketaan. Kiva kun edes hitusen on innostunut "väreistä" tässä kuluvan kevään aikana :)
Aikeissa oli käydä kurkkaamassa jospa jostakin olisi marjapuuron värinen löytynyt, mutta näyttää vähän siltä, että se on ollut ehkä liiankin suosittu sävy näillä markkinoilla, eikä mikään ihmekkää niin kaunis sävy se vaan oli. Nettikaupoissakaan ei pahemmin ole värikkäämpiä vaihtoehtoja tarjolla. Niinkuin kuvista saattaa huomata tämän clutchin "oikea" väri riippuu hyvin paljon valosta, jossakin valossa se näyttää persikkaiselta, kuin toisessa vaaleanpunaisemmalta.
Yksi painava ja hyvä syy miksi hankin tämän oli myös se, etten omista kun yhden ainoan clutchin Vuikkarin Evan, jonka valitsen aina automaattisesti juhliin tai muihin tilaisuuksiin jossa clutchia voi käyttää. Olen aina ollut enemmän isojen laukkujen perään, enkä ole koskaan edes tajunnut, etten ihan oikeasti omista kuin yhden ainoan. Välillä olisi kiva valkata ihan joku muu ja kun tästä niin kovasti olen aina pitänyt niin valinta oli aika selvä :)
Tänään tuli tehtyä pikku shoppailurundi keskustan kautta ja jotain muutakin tarttui mukaan, jotka voisin esitellä teille heti huomenna paremmalla ajalla! Huomenna raahaudun aamuvuoroon ja sen jälkeen lähdemme juhlimaan työkaverini tupareita, joten asupohdinnan kriisiä varmasti ilmenee.. Oikein mukavaa viikonloppua ja nauttikaahan kauniista säästä! :)

46 kommenttia:

  1. Oi että tuo on kyllä niin täydellinen tuo laukku :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja aika herkullinen tuo värikin! Niiin kesäinen :)

      Poista
  2. Voi vitsit, tuo on kyllä ihan täydellinen clutch!

    VastaaPoista
  3. Auta mua, tilaanko mustan mattana vai kiiltävänä?:) paljon ihanuutesi maksoi Della Margassa? 550e?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Anniina kumpikin on ihania! Itse ehkä kallistuisin kiiltävämpään materiaaliin, mutta nämä ovat näitä makuasioita ;) Sitä luokkaa suunnilleen maksoi tämä ihanainen.. :)

      Poista
  4. Niin myydäänkö Helsingin Della Margassa noita ihanaisia? :) Itsellänikin ollut tuo pitkään hankinta listalla! Jos saa kysyä niin minkä hintainen tuo on dm:ssä
    ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain myydään ja voi vitsin pimpulat mitä värejä heilläkin on ennen ollut.. Nyt on muutamia kappaleita jäljellä, kannattaa käydä nopeasti kurkkaamassa jos meinaa saada omansa! :) Hinta pyörii siinä 450-550e välillä. Juuri täydellinen iltamenoihin :)

      Poista
    2. Ysl:n nettikauppa toimittaa nykyään Suomeen ja toimitus on erittäin kohtuulliset 13,50 eur. Värejä löytyy large koossa yli 20 ja hinta 395-450 eur - eli jos tietää haluamansa värin, kannattaa tilata sieltä. Sieltä löytyy myös matalampi medium- koko.

      Poista
    3. Gloria kiitos hyödyllisestä infosta sinulle! Eli ysl nettikauppaan asap! :)

      Poista
    4. Laukkusi on tosi kauniin värinen. Se ei taida olla sama kuin ysl-kaupan "beige" joka näyttää todella vaalealta?
      Mielestäni laukkusi näyttää samalta kuin NAPissa myynnissä olevat matalammat Tributet, joita olet katsonut, sama väri ja pintastruktuuri.

      Poista
    5. Beige se ei ole, niitäkin tosin ihastelin viime reissulla :) Pinta on juurikin tuollainen todella "hohtava" ja muuttuu erilaiseksi eri valaistuksessa.

      Poista
  5. Aivan ihana! Ja sopii tyyliisi täydellisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiiitos Mussu! Ei taida täydellisempää clutchia löytyäkkään? :)

      Poista
  6. Kyllä on kaunis clutch! Täällä haaveillaan samaisesta juuri marjapuuron värisenä tai harmaana. Toivottavasti sen saan jo kesän aikana kotiuttaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marjapuuro oli omalla listallanikin, mutta huomasin, ettei sitä tunnu löytyvän mistään nii päädyin sitten tähän nudepersikkaiseen sävyyn, enkä voisi tyytyväisempi olla! :) Tästä clutchista on kyllä saatavana niin syötävän herkullisia värejä!

      Poista
  7. hei tuli mieleen että teitkö koskaan sitä diy;tä koskien hm takkia ja karvareunusta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En sitten koskaan tehnytkään sitä prokkista, kun ehdin ostamaan valmiiksi turkispalasen ennenkuin takki tuli postissa minulle ja huomasin, että karva olikin ihan väärän värinen siihen.. Sitten se vaan jotenkin jäi kokonaan toteuttamatta :/

      Poista
  8. Todella ihana ja sopii niin täydellisesti tuo sävy tyyliisi. :) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiitos Riina kauniista sanoistasi :) Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

      Poista
  9. Se on aivan upea! Kuten joku ylempänä totesi, voiko täydellisempää sinun tyyliisi sopivaa clutchia ollakaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö! ;) Ei kyllä voisi tyytyväisempi olla tähän hankintaan! :)

      Poista
  10. Upea laukku. Mikä sävy tuo marjapuuro on, josta mainitsit? En ilmeisesti osaa erottaa punaisen sävyjä, heh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meinasin enemmänkin ehkä tälläistä vaihtoehtoa :) http://www.elle.com.hk/var/ellehk/storage/images/fashion/accessories/ysl-pre-fall-2011-women's-handbag-collection/belle-de-jour-large-clutch-chevrette-in-rose/2785102-1-chi-HK/BELLE-DE-JOUR-Large-Clutch-Chevrette-in-Rose_image_zoom.jpg Enää en netistä löytänyt sitä ihan marjapuuron väristä, mutta hyvin samanlainen kuin tämä :)

      Poista
  11. AHHH! Mikä väri! :) Herkullinen, herkullinen... Aivan upea ja varmasti tosi monikäyttöinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väri on kieltämättä täysi kymppi ja sellainen kesä väri, että! Clutch olikin odotettua suurempi mitä kuvittelin ja hyvä näin, mahtuu kaikki tarpeellinen mukaan! :)

      Poista
  12. Voi että miten täydellinen! :) Itsekin olen haaveillut kaapistani puuttuvasta vaaleasta cluchista, tämän sävyinen paikkaisi tuon aukon paremmin kuin hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kipaista Della Margassa, siellä oli ainakin viimeksi vielä vaaleanbeigejä, jotka olivat myös hyvin varteenotettavia :) Yllätyin itsekkin kuinka tilava tämä on, eikä lainkaan niin pikkuruinen mitä kuvat antavat ymmärtää!

      Poista
  13. Mulla meni jotenkin maku näistä postauksista, kun tajusin, että taidat myydä melko avoimesti feikkivuittoneita huutonetissä. Yök!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole ikinä myynyt yhtäkään feikkiä yhtään missään, saatika käytä feikkejä missään muodossa, sitä paitsi feikkien myyminen on kielletty Suomen laissa ja siitä voi olla rikosoikeudellisia seuraamuksia. Olet tainnut sekoittaa minut johonkin toiseen henkilöön.

      Poista
    2. Huutonetissä poistetaan muutenkin profiilit, jotka myyvät feikkejä tuotteita.. Kyl sen näkee jo kaukaa onko aito vai ei ja mä en heti sinuun liittäisi epäaitoja tuotteita :D

      Poista
    3. Hauskaa jotenkin tulla niin suorasti tälläistä höpöttämään ilman sen kummempia todisteita.. Inhoan muutenkin feikkituotteita ylikaiken, enkä sellaisia käyttäisi vaikka maksettaisiin :D Mielummin sitten kuljeskelen sillä kahdenkympin H&M laukulla kuin feikkivuittonilla!

      Poista
  14. On se vaan täydellinen<3 kyllä mulla on nyt valinnan vaikeus värin suhteen jos kesällä tuon päätän ostaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano! Toinen toistaan herkullisempia värejä.. Vielä mietin hankkisinko toisinkin eri sävyssä, haluaisin kovasti vaaleanbeigen! Saas nähdä :)

      Poista
    2. hassua miten sulla on aina rahaa ostaa kaikkea kallista =) rikas mies??????

      Poista
    3. Höpsis :) Kun tekee paljon töitä (työholistin vikaa kun löytyy) voi sitten ostaakkin kaikkea kivaa, ei se ihan mahdoton yhtälö ole..

      Poista
  15. Palaisin halusta nähdä kasvosi! Mutta se ei taida millään olla mahdollista? :) Kenties tulevaisuudessa...? :) Kuitenkin, aivan ihana clutch! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh voihan.. :) Vielä en uskalla luvata mitään, mutta ehkä tulevaisuudessa? Olen kuitenkin aina halunnut pitää blogini yksityisenä, mutta mistäs sitä tietää jos joku päivä haluaakin raottaa teille hiukkasen enemmän :) Voi kiiitos<3

      Poista
  16. Oi tuo Belle du jour on aivan ihana<3 Itsekin ihastellut YSL:n nettivuilla noita, mutten vielä ole päässyt päätökseen värin suhteen. Todella kaunis tuo helmiäisväri<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Jenna<3 Itsekkin ihastuin kovasti tuohon hohtavaan sävyy, joka vaihtelee aika kivasti luonnonvalossa ja normaalin lampun valon alla :) No uskon! Niistä onkin sellainen valinnanvaikeus kun kaikki ne voisi kotiuttaa, vaikka siltä seisomalta..

      Poista
  17. Itse olen pitkään yrittänyt miettiä minkä väriseen Belle Du Jouriin päätyisin! Kaikista ihanista väreistä on vaikea valita! Toisaalta musta olisi varma valinta!

    Onko tuo sun laukku se isompi kokoinen (large)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä onkin miettimistä! :) Plus, että kaikki ihanat värit on yleensä loppuunmyyty.. :/ Laukkuni on se suurempi large!

      Poista
  18. Tervehdys S ja lukijat, päädyin tälle sivustolle random haulla koskien YSL Belle du Jour clutcheja...

    ...Syystä että olen hartaan arpomisen tuloksena myymässä itse tummanpurppuraista/burgundyä isoa BdJ-clutchiani! (Virallinen värinimike "dark magenta", ko. tuotteen kuva löytyy täältä, oikeanpuolimmaisen pikkukuvan kun klikkaa auki: http://www.neimanmarcus.com/p/Yves-Saint-Laurent-Belle-du-Jour-Clutch-Clutches/prod139000035/ )

    --> Ajattelin että kyseistä tuotetta koskevilla keskustelupalstoilla saattaisi olla tuosta laukku-unelmasta haaveilevia kiinnostuneita ostajia. Kyseinen väri on nyt syksyä kohti ollut tosi tapetilla kaikenmaailman "himotuimmat" -listoilla (ja muotilehtien hehkutuksen tuloksena pysyvästi loppuunmyyty sekä Euroopasta että Jenkeistä, mistä meni jo kevään aikana loppuun). Tämä kyseinen väri on tosi vaikuttava mustan kanssa mutta toisaalta sopii särmästi monenlaiseen vaatetukseen, myös murrettuun syksyn värimaailmaan. Sävyssä näyttäytyy tumma viininpuna/purppura vaikutelma iltavalaistuksessa, kun taas päivänvalossa tai kirkkaan spotin alla taittaa hieman fuksian/lilan häivähdykseen - kameleonttiväri siis, vähän kuin S:kin sanoi riippuu valaistuksesta ja kuvakulmasta millaisena näyttäytyy, tuohon Neiman Marcusin yllä linkitettyyn kuvaan nähden esimerkiksi mun mielestä livenä "hehkuvampi" sävy. Joka tapauksessa vaikea kyllästyä katselemaan (itse pidin sitä oston jälkeen ihan vaan nautiskelusyistä pöydälläni useita päiviä ihaillakseni värin muuttumista valaistuskohtaisesti, heh... ;)

    Ostin laukkuni Lontoon Sloane Streetin virallisesta YSL-liikkeestä huhtikuun lopussa, sitä on käytetty vain kolme neljä kertaa ja aivan uudenveroisessa kunnossa siis: en luopuisi ellen olisi lopulta päätynyt hieman punaisempaa sävymaailmaa edustaneeseen versioon itse myöhemmin! As you know, YSL-hinnoilla kahteen lähes samanlaiseen ei ole hullullakaan varaa.

    Myyn laukun Helsingistä käsin hintaan 460 euroa - satasen halvemmalla siis kuin tuon suuren kokovaihtoehdon OVH Suomessa/Della Margalla. Yhteydenottoja voi heittää emma [piste] niemisto [miukumauku] yahoo [piste] comiin, josta voi myös pyytää lisää kuvia tuotteesta!
    Tulen tekemään tämän saman myyntikuulutuksen muutamalle blogiketjulle joissa ko. tuotteesta keskustelua - nopeat syö hitaat, happy shopping siis. ;) Voin kertoa että laukku on juuri niin ihana kuin varmaan pitkän haaveilun tuloksena voi olettaakin..!

    Huom. myydään kaikkien alkuperäisten YSL authenticity tägien kanssa, YSL-dust bag mukana, tarvittaessa saat myös kuittini Lontoon liikkeestä. Tuotteen aitous siis taattu ja saa puolestani pyytää second opinionin mistä tahansa. The real deal ja veikkaan että menee nopeasti, joten pikaiset kontaktoinnit kannattaa jos jo pitkään olet tällaisesta herkusta haaveillut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa vielä yrittää myös huuto.netin puolella! Siellä itse sain clutchini menemään kuin kuumille kiville :) Ja kaikki YSL Belle Du Jourista haaveilevat käykäähän kiinni! <3

      Poista
  19. Joo Huuto.nettiin menossa varmaan n. viikon kuluttua jos ei heti tärppää - myyntipäätös nimittäin tuli tehtyä tänään ja kokemuksen mukaan harvinaiset herkut voi mennä nopsaankin niin en oo vielä jaksanu runoilla netti-ilmoitusta. :) Toivotaan että joku löytää pitkään etsimänsä unelmalaukun nyt helpolla ennenkuin laitan sen yleisen huutokaupan kohteeksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule ihan taatusti löytää. Itse myös viime kuussa pistin myyntiin tämän persikkaisen Belle Du Jourin. Jotenkin tuo väri ei vain tuntunut enää omalta. Haaveissa on jonkun aikaa ollut ihan perus beige tai musta. Kahden viikon aukioloaikana sai se muistaakseni seitsemän huutoa, eli kyllä ne ihmiset ovat heränneet ja tietävät hyvän päälle ;)

      Onnea laukkusi myynnille :) Hyvät herkut napataan aina käsistä!

      Poista

Suositut tekstit