maanantai 19. maaliskuuta 2012

Persikkamania

Näin alkuun kivaa maanantaita kaikille! Viikonloppu on sujahtanut oikein silmissä ohitse ja taas alkaa niin väsynyt arki, ainakin tänään alkoi heti aamuvuorolla. Viikonloppu on nyt vietetty rentoutuen ja siksi en ole tänne saakka jaksanut raahautua, saatika ajastanut minkäänlaisia postauksia, ehkä siitä rytmistä saa taas pikkuhiljalleen kiinni.

Zaran timanttikorot kävin toissapäivänä kiikuttamassa takaisin liikkeeseen, vaikka kertaalleen päätinkin, että aikoisin ne pitää. Kuulun juurikin siihen lahkoon jos kengät eivät ole ensi kokeilulla mukavat, ne tulevat aivan varmasti jäämään kaappiin ja valitsen sen sijaan lähtiessä mukavemmat kengät jalkaan, mukavuudenhaluinen kun olen. Mikään ei ole kauheampaa kuin huonosti istuvat kengät!
Ensimmäinen paita/ Zara, Malene Birger, Gina tricot
En ollutkaan pitkään aikaan käynyt keskustan Zarassa, enkä tiennyt mitenpäin olla, kun liikkeessä oli niin paljon kaikenlaista mitä en ollut koskaan muissa Zaroissa nähnytkään. Mielessä oli katsastaa navyn sininen bukleejakku kultaisilla napeilla, mutta se oltiinkin myyty kuulemma loppuun samana päivänä, joten se siitä sitten. Ei siinä kaikki, olen kuluvana kuukautena huomannut ihastuneeni erityisesti persikkaiseen sävyyn ja omasta kaapistani löytyykin jo muutama hassu kappale kyseisessä sävyssä. Nudeosastolla pyöriessä törmäsin tähän kauniin väriseen laskostoppiin, jonka viime vuonna hankin luonnonvalkoisena ja mallailtuani hieman ihastuin tähän täysin.
Näitä kenkiä olen jo viikko takaperin ihastellut Zaran netissä, mutta Jumbossa en ainakaan ole näihin törmännyt. Paksu plaatopohja, täysikymppi väri ja hyvä istuvuus.. Omaa kokoani en löytänyt, mutta yllättäen yksi koko pienempi istui jalkaani kuin nakutettu. Näitä oli saatavana myös mustana. Tämän kuukauden olen pyhittänyt täysin kenkähulluudelleni ja hankkinut valmiiksi muutamat parit kaappiin odottelemaan kuivia katuja. Rupeaa olemaan kenkäsaldo jo lievästi sanottuna täydehkö.. No tälläisiä kenkähamstereita me naiset olemme, eikä siitä mihinkään pääse!
Onkos ruudun toisella puolella jo ihastuttu eritysesti johonkin tiettyyn sävyyn, jota tekisi mieli haalia kokoajan vaatekaappia täydentämään? Hentopersikka on täydellinen sävy, jos on hiukankaan päivettynyt. Yhdistettynä tummanruskeisiin shortseihin tai ihan vaaleisiin shortseihin, pääsee väri hyvin oikeuksiinsa. Täysin kirkkaista väreistä en ole edelleenkään innostunut, mutta (melkein) nude leveliltä on päästy edes hitusen eteenpäin, vai ollaanko.. 
Loppuiltaani ei kuulu mitään arjesta poikkeavaa, joten perus hikitreenit on tänään pakko mennä salille vetämään! Täällä ollaan kyllä aivan totaalisen koukussa kovan jumpan jälkeiseen hyvään oloon ja muutenkin terveydestä on hyvä pitää huolta! Asukuvia ei olekkaan hetkeen täällä näkynyt, syy siihen on totaalinen inspiksen puute, joten kuvia on tulossa jos jotain kuvattavan arvoista sattuu olemaan päällä. Sitäkin kovempaa sisustus intoa täällä podetaan, joten toivon, että jotain muutoksen tuulia kotiin on luvassa!

10 kommenttia:

  1. myytkö tuota Louis vuitton neverfull laukkuasi huuto.netissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! En myy neverfullia huutonetissä :) Sen verran tykkään laukusta, ettei ihan lähitulevaisuudessa kiertoon tule laitettua.. :)

      Poista
  2. Minä olin myös hullaantua pitkästä aikaa keskustan Zarassa, voi sitä ihanien vaatteiden kirjoa! Kotiin lähti niiden nudekorkkareiden lisäksi tuo samainen hurjan nätti vekkitoppi :) Vitsit, yritin viime kesänä metsästää juuri sitä valkoista versiota tuosta ja vieläkin harmittaa, ettei sitä löydy vaatekaapistani! Kivaa viikonalkua sinnekin :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano! Maltan tuskin odottaa mitä ihanuuksia on luvassa kesän varalle. Ensimmäisen kerran ihastelinkin tätä kaunokaista blogistasi :) Se on paljon ihanempi, mitä katologikuvat antavat ymmärtää. Väri oli siis positiivinen yllätys :) Luonnonvalkoinen versio oli täysin heräteostos, mutta osottautuikin varsin hyväksi sellaiseksi ;) Mukavaa alkuviikkoa myös sinulle Jonna! :)

      Poista
  3. Oi voi taas niin ihania ostoksia ja kateus nousee korviin asti;) Mä oon ollu nyt reilun kuukauden ostoslakossa, joten en ees halua aatella mitä kaikkea kauppoihin on ehtinyt tässä välissä ilmestyä.. Ja ensi kesän väriskaalaani kuuluu kyllä hallitsevana valkoinen!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy nostaa kyllä hattua teille jotka pystytte kunnialla loppuun saakka vetämään ostolakon! Itse en kuuna päivänä moiseen pystyisi, täysin mahdoton yhtälö.. :D Puhdasvalkoinen on aina tyylikäs, eikä ole yhtään pahitteeksi jos valmiiksi löytyy pientä päivetystä sen kaveriksi ;) Voi pojat, voi olla yhtä shoppailua kun pääset kurkkimaan kevään uutuuksiin! :)

      Poista
  4. Moi! Tässä ois sulle haaste jos et oo viel joskus tätä toteutellu! :) http://andrevei.blogspot.com/2012/03/rich-dreams.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiva kiitos, täytyykin käydä kurkkimassa :)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Ja niiiin mukavat jalassakin kaikenlisäksi :)

      Poista

Suositut tekstit