tiistai 20. maaliskuuta 2012

Neverfull Azur fiilistelyä

Kerroin aikaisemmin jo lämmenneeni Vuittonin Neverfull Azuriin, vaikka ennen en voinut sietää tuota kuosia missään muodossa. Innostuin leikkimään Polyvorella ja tuloksena rakensin kaksi hyvin erilaista asukokonaisuutta tuon laukun ympärille. Toinen asukokonaisuus, joka kolahtaisi kys. laukun kanssa on hyvin sailori-henkinen tummansininen höystettynä kultaisilla yksityiskohdilla. Puolestaan oma henkilökohtainen lemppari risteilee nudealueella hopeisilla asusteilla.
Olen aina pitänyt hopeasta, enkä juurikaan ole koskaan välittänyt kullasta missään muodossa. Jostain syystä olen kovin hurmioissani navyn sinisen ja kullan yhdistelmästä, siihen se vaan sopii kuin nenä päähän. Jos näitä kollaaseja voisi pitää "ostoslistana" sieltä ehdottomasti puuttuisi tuo laukku, sekä suuri kellotauluinen kello. Nudevaatteita löytyykin kaapista ihan omaa takaa, eikä tällä hetkellä ole tarvetta yhdellekkään kappaleelle. Kumpi mielyttää enemmän hempeän vaalea vai navyn sininen asu?

Huomenna pääsen jälleen aamuvuoron makuun ja tarkoituksena olisi myös kuvauttaa uutta Zaran persikkapaitaa päällä ja miettiä siihen yhdisteltäviä vaatteita. Mukavaa tiistaita kaikille, palataan asiaan huomenissa :)

20 kommenttia:

  1. No eihän noista voi valita, kun kummatkin on niin ihania yhdistelmiä!
    Toimii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkäpä päiväkäyttöön tuo vaaleampi ja iltakäyttöön tyylikkäämpi tummansininen :) Mussu sinä kun omistat Azurin, pysyykö se hyvin puhtaana? Taitaa tällä puolella olla niin kova Azur-kuume, että ihan tosissaan tulee mietittyä sen hankkimista!

      Poista
    2. Pysyy hyvin puhtaana, ainoastaan sisävuoreen olen saanut jotain tahroja, kun se on niin vaalea.
      Ei muuta kuin ostoksille, suosittelen! Azur on ihan sun näköinen kuosi :)

      Poista
    3. Olen aina miettinyt sen puhtaana pitoa ja kiva kuulla, ettei se niin työläistä sitten olisikaan :) Kesään päin mentäessä himoitsisin kovasti vaaleampaa versiota kaappiini tummempien vastapainoksi :)

      Poista
  2. Azur kuume täälläkin ja nimenomaan neverfullina. Monogram löytyykin neverfullina jo. Itse olen mieltynyt tuohon nuden yhdistelmään. Mistä tuo nude paita on? Ihana ballerinamainen asu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekkin olen vain ja ainoastaan kiinnittänyt katseeni tuohon Neverfull malliin! Paita löytyi Polyvoresta ihan sattumalta, mutta on Crumpet-merkkinen ja löytyy mm. Net A Porterista! Tässä suora linkki http://www.net-a-porter.com/product/181600 :) Nude se kyllä vaan vie voiton näistä kahdesta!

      Poista
  3. voi harmi. paita hieman yli budjetin. Noin muutamalla sadalla eurolla samoin taitaa laukku olla. =/ Voi kun joku halpisketju esim. h&m tekisi paidasta edes halpisversion. Ostaisin heti. Ihan tyyliäni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paita on kyllä hitusen liian tyyris.. :/ Kuitenkin kun kyseessä on suht simppeli neule. Teetättäminenkin tulisi halvemmaksi ja se voisinkin olla aika kiva idea, osaavat varmasti tehdä vieläpä prikulleen samanlaisen :) Henkkamaukalla oli ainakin viime vuonna hyvin paljon tuon tyylinen paita, kun heillä oli silloin ballerina kamppis meneillään :) Toivotaan, että toistaisi itseään ja saapuisi kauppoihin tänäkin vuonna!

      Poista
    2. joo toivotaan. Toivossa on hyvä elää!! =) Pahoin pelkään että ei tule halpisversiota tuosta kauniin mallisesta paidasta...pitää miettiä teettämistä.

      Poista
    3. Sitä minäkin kannatan, jos todella haluaa juuri tuollaisen :) Peukut pystyyn!

      Poista
  4. niin, harmi että teettäessä se miettimisaika ja sovitus omalle kropalle sopivaksi ei toimi. Vaan jos teettää niin pitää sitten pitääkin tuota. Itse olen aika pökkelö joten sopisiko tuo jos ei ihan kapea uuma ole? Tuo valkoinen rusettipaitis on myös ihana samoin kuin molemmat shortsit. Mistä ne on? Olen pienen pakkomielteen saanut näköjään molemmista asuista ja kassista. Apua..
    Tosin pienten koululaisten äidille ei varmaan asuista ole käyttöä ja ikäkin jo yli 30v. =/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoisia rusettipaitiksia olen ainakin nähnyt vastaavasti mm. Zarassa, H&M:ssä, sekä navyn sinisiä siistimpiä shortseja. Alkuperäinen rusettipaita löytyy täältä http://www.generalpants.com.au/store/womens/dresses/valentina-blouse-whi-1000038301.html ja navy shortsit topshopilta http://us.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=33060&storeId=13052&productId=4275193&langId=-1 roosat shortsit puolestaan täältä http://www.paulsmith.co.uk/shop/paul-smith-womens-trousers-shorts-397/paul-smith-shorts-pink-tailored-shorts-pfxb-n230-604-51/product.html :) Ja niin on kuules käynyt täälläkin laukku pakkomielteen kanssa, on se vaan niin ihana! Nämä kappaleet ovat sen verran klassisia, että mielestäni sopii iästä ja kropan muodosta riippumatta ihan jokaiselle. Kannattaa ehdottomasti kokeilla :)

      Poista
  5. Ihania kummatkin! Minulla myös azur-kuume, kesällä se olisi niin bueno nudevaatteiden kanssa ;) Ajattelin ostaa ainakin sen pikkukukkaron nyt tässä lähiaikoina ja sitten ehkä kesällä sen speedy 35 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa, kun huomaa, että mitä enemmän kesään mennään sitä enemmän haalii raikkaita ja vaaleita värejä kaappiin :) Varsinkin vaaleita laukkuja, joita en omista ainuttakaan. Tosin täytän kaappia nudeilla ihan talvellakin ;) Neverfull Azur on kyllä hankittava!

      Poista
  6. Molemmat näyttää oikein hyviltä asukokonaisuuksilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä kun pääsisi toteuttamaan nämä juuri tälläisinä :)

      Poista
  7. voi mistä tuo ihana vaaleanpunainen jakku(?) on? aivan super söpö! :) tuon tyylinen olisi niin täydellinen omaankin vaatekaappiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kieltämättä ihana! Tässä suora linkki kohteeseen http://www.net-a-porter.com/product/181600 :)

      Poista
  8. Oli hyvä idea tulla selaamaan blogisi vanhoja postauksia, sillä ostin juuri rakkaan Neverfullini ja kaipailinkin hyvä vinkkejä siihen miten käyttää sitä !:) Juurikin sinulta silloin kyselin vinkkejä että missäköhän kuosissa neverfulini ostaisin ja päädyin azuriin :) Silmäni olen iskenyt jo uuteen hieman tummempaan, nimittäin Delightful laukkuun monogram kuosilla, joululahjaksi olisi aika huippu ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiva, että tästä postauksesta oli sinulle apua! Itse kokosin kollaasia silloin aikoinaan kun olin pikkuisen Azurin pauloissa ;) Kumminkin se lopulta jäi ostamatta.. Vuiska mikä vuiska aina joululahjaksi saatuna ei voi olla muuta kuin huippu! <3

      Poista

Suositut tekstit