maanantai 12. maaliskuuta 2012

Kenkähankinnan viimoset

Aamuvuoro takana ja vihdoin pääsen hieman hengähtämään, ennekuin kohta taas kiirehdin A pisteestä paikkaan B. Nyt pääsee kuitenkin esittelyyn viimoinen kenkäpari uusista tulokkaista. Kysessä on Espanjalainen Wonders-merkkinen baltsu ja kuuluu ehdottomasti samaan kastiin Stylesnobien kanssa pehmeän nahan vuoksi. Olisin niin kovasti halunnut nämä vaaleampana, mutta musta oli ainoa värivaihtoehto näistä, siksi hieman emmin palautuksen kanssa..
Ihanathan nämä ovat. Klassiset ja ajattomat värinsä puolesta ja aivan takuu varmasti sopii housujen, kuin hameidenkin kaveriksi. Yllätyin jopa näiden mukavuudesta, johtunee varmasti osittain kumisesta pohjasta, joka vaimentaa hyvin iskuja ja tietenkin superpehmeästä nahasta. Näiden jälkeen ei kyllä tulisi enään mieleenkään sujauttaa tekonahkaisia kenkuleja jalkaan, sen verran suuri ero on aitoihin nahkakenkiin.

Vaikka hinta kirpaisee, löytyy näistä enemmän plussapuolia, kuin hennesin tekonahka baltsuista. Kestävämmät, mukavemmat, laadukkaammat, eikä tarvitse joka kuukausi ostaa uusia, kun toiset kuluvat samantien puhki, joten myös rahaa säästyy. Hyviin kenkiin kannattaa satsata aina, ne maksavat itsensä takaisin varmasti!
Kovasti ihastuin näissä päällä olevaan katseenvangitsijaan, joka on muuten älyttömän suuri näin pieniin kenkiin, mutta ihana silti :) Kenkiä saa tilattua muunmuassa stokkan nettikaupasta, jos näihin ihastuit ja haluat tilata omat parit. Hintatasoltaan melkeimpä saman hintaiset kuin snobit, muutaman kympin kalliimmat. Olen oikea nahkabaltsujen puolesta puhuja ;)

Siinä kokonaisuudessaan kaikki kolme uutta paria. Mikäs on teidän suosikki? Omani kyllä kallistuu väistämättä ensimmäisiin.. Mistäköhän lie johtunee :D Huomenna vielä hipsin aamuvuoroon, jonka jälkeen ansaittu vapaapäivä! Kovasti tekisi mieli tehdä pikainen shoppailukierros.. Saas nähdä!

11 kommenttia:

  1. Multa löytyy kans Wondersit ja Snobit, ihania :-) !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä semmoiset superkengät kyseessä! :)

      Poista
  2. Hei oli pakko tulla vinkkaamaan niistä khakishortseista! Eksyin Members.comin sivuille ja siellä oli Tiger of Swedenin vähän siistimmät khakishortsit puoleen hintaan :) Käy kurkkaamassa jos kiinnostaa, omani pistin tilaukseen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos kovasti vinkistä Jonna! On kyllä todella hienot, pistin tuonne kupoliin hautumaan.. :) Tietenkin matti myöhäsenä päätänkin tilata ja koot ovat ehtineet mennä :D

      Poista
  3. Noi vaaleat rusettikengät on aivan ihanat!

    ♥ Donna / http://andrevei.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Donna! Ne on omatkin lempparit näistä :)

      Poista
  4. Tyksin noista timantti kengistä! Jos olisin rikas ja avokkini ymmärtäisi "naisten hömpötyksien" päälle niin tilaisin itselleni parin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime vuonna jo ehdin rakastua tähän malliin eikä taida paluuta olla enään.. Voi sama ongelma, miehillä on vielä niin paljon opittavaa meistä naisista ;)

      Poista
  5. Ihanat kengät!!<3 asutko poikaystäväsi kanssa vai (vanhoista teksteistä olen saanut kuvan että sinulla on bf) ;) ja kauanko olette olleet yhessä?

    VastaaPoista
  6. Voiii kiiitos<3 Toivottavasti ymmärrät, tähän vedän yksityisyyden rajani.. :/ Sen verran voin avittaa, että 5vuotta olemme olleet yhdessä :)

    VastaaPoista
  7. Joo tottakai ymmärrän! :)

    VastaaPoista

Suositut tekstit