lauantai 25. helmikuuta 2012

Ostoksia

Nyt olisi tulossa eilistä Zaran shoppailusaldoa, jota eilen teille lupailinkin! Tosiaan ryntäsin suuna päänä Jumbon Zaraan kun kuulin sinne tulleen paljon kaikkea uutta ja olihan sinne tullutkin. Kolme juttua mukaan tarttui. Pääsevät kaappiin odottelemaan kevättä ja auringon paistetta!

Ensimmäisenä ihastuin tähän vaaleaan buklee tyyppiseen jakkuun. Kauniit kultaiset yksityiskohdat ja hieman kimalteleva materiaali.. täydellinen! En ole koskaan ollut kullan perään missään muodossa, mutta tähän se vaan sopii kuin nakutettu. Kuorma oli Zaraan ehtinyt torstaina jo tulemaan ja koot olivat jo loppu, nopeaa toimintaa. Onneksi yksi ainukainen odotteli siellä hakijaansa :)
Zaran nettisivuilla törmäsin tähän valkoiseen A-linjaiseen toppiin, eikä se saanut mua aluksi ollenkaan vakuuttuneeksi. Henkarilla nähdessäni en silloinkaan lämmennyt tälle. Jostain kumman syystä kuitenkin raahasin sen sovituskoppiin ja voi vitsit minkälainen tämä on päällä, täysin erilainen kun henkarilla! Mielessä alkoi pyöriä jos minkälaista asua,kiilakorkoa ja laukkua, pakko se oli napata mukaan.
Mallista ei saa kovin hyvin selvää tästä kuvasta, mutta jos pääsette kannattaa kokeilla paikanpäällä!
Viimoisena nappasin tämän kermanvaalean sifonkipuseron, jossa oli hauska alaosa. Aika basic, mutta silti siinä oli sitä jotain.. Suuri kaulakoru tähän yhdistettynä tekee jo paljon! Lisää muita ostoksia tulossa seuraavassa postauksessa. Kivaa lauantaita! :)

10 kommenttia:

  1. Hih miten sama maku, arvaas ostinko sitten ton alimman topin kun se jakku ei natsannut. Ja nyt harmittaa etten ottanut tota jakkua s kokoisena....
    Mutta ihania ostoksia siis ja hyvä maku sulla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kipität nopeasti Zaraan ja haet jakku ihanuuden pois! :) Vielä kun niitä löytyy.. Ihastuin kovin tuon topin kultaiseen pikku kiinnitykseen selässä, viimeistelee kyllä asun :) Nyt Mussu höpöttää ihan höpöjä kun on itse tuollainen tyyliniekka!

      Poista
  2. Sun blogi on ihan mun lemppari, ois kiva nähdä sun kasvotkin. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! :) heh yksityisyyden vuoksi ne pysyvät piilossa ainakin vielä toistaiseksi ;)

      Poista
  3. Voi jee, tuo a-linjainen paita on u-p-e-a!!! On kyllä muutkin, mutta TUON minäkin haluan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ollekkin! Siitä tuli kertaheitolla ihan mun yksi lemppari paidoista! :) Kannattaa käydä nopeasti hakemassa, uskoisin, että taitaa kelvata monelle muullekkin ;)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Voih kiitos Reetta! Ihanaa kun tulee kevät, rupeaa kauppoihinkin saapumaan potentiaalisia juttuja :)

      Poista
  5. Voi olet tehnyt taas niin ihania ostoksia :) Musta on ihailtavaa, miten sinulla on niin oma tyyli!
    Tiedätkö, kävin katsomassa sitä Lindexin paitaa ja petyin vähän itsekin. Puuvillamatsku olisi kesäksi vaihteeksi ihan jees, mutta odotin, että väri olisi ollut puhtaanvalkoisempi. Ei siitä oikein 28 euroa viittinyt maksaa, joten kauppaan jäi :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonna kauniista sanoistasi! Näiden ihanien kommenttien voimalla jaksaa kirjotella blogia teille :) Paita oli kyllä suuri pettymys, taisi olla odotukset hitusen liian korkealla.. Katalogikuvat kun ovat aina jotain ihan muuta kuin tuote itsessään :(

      Poista

Suositut tekstit