torstai 17. marraskuuta 2011

Stylesnob chocolatebrown

Jee kattokaapas mitäs löysin! Lempparibaltsut suklaanruskeina. Omistan samaiset baltsut tummanharmaina ja ne ovat kyllä niin puhki ettei niillä pystynyt saatika kehdannut enää kävellä. Yritin etsiä baltsuja jokapuolelta - tuloksetta, nyt kuitenkin ihan sattumankaupalla löysin nämä ja ainoastaan juuri omassa koossani!
Tämän mukavampia baltsuja saa kyllä etsiä ja siksipä kyllä suosittelen kaikille, jotka haluavat baltsut, joilla voi kävellä tunteja ilman vesirakkuloita. Ostoskorin kautta kotiin lähti ja nyt sitten toivon peukut pystyssä, että ylittäisivät odotukset. Työkenkinä nämä ovat kyllä niiin nappivalinta, niin pääsen testaamaan näitä jo etukäteen ennen lumen sulaamista ;)

12 kommenttia:

  1. Itse meinasin viime kesänä napata nuo samat, mutta en osannut päättää minkä väriset haluaisin :D Mistäs ostit nuo kyseiset?

    VastaaPoista
  2. Tiia: Suosittelen kyllä nappaamaan! Sen verran nätit ja ihan älyttömän hyvät jalassa :) kaunokaiset löytyi stokkan netistä, siellä tosin ainoastaan 38 koko jäljellä.. :/

    VastaaPoista
  3. sulla on niin ihana blogi.. löysin tän joskus sattumalta ja oon niin koukussa :) hyvällä maulla tehty ja tosi paljon sama tyyli kun mulla.
    luin kaikki sun päivitykset ja pitkänä himotuksen kohteena mulla ollu lv evidencet mitkä sulta löytykin.. aaah...

    VastaaPoista
  4. Nunu: voi vitsi nyt kyllä pelastit mun kipeen päivän sun ihanalla kommentilla! :) aina on kiva kuulla palautetta blogista oli se sitten hyvää tai huonoa, vielä positiivisempaa on se, että mun hömpötykset kiinnostaa muitakin! :) Evidencet on kyllä aikas hienot ja tuolla ne laatikossa odottaa ensiaurinkoa! ;) tervetuloa seurailemaan mun blogia, toivottavasti pysyt matkassa vielä pidempäänkin :)

    VastaaPoista
  5. varmasti pysyn :) itse myös olin tallinnassa viime viikonloppuna, ihana kaupunkin ja mukava shoppailu paikka. Toivottavasti paranet pian ja oikein mukavaa viikonloppua sinulle !

    VastaaPoista
  6. Nunu: siellä kyllä tosissaan on hyviä paikkoja kunhan vain osaa löytää ne oikeat kiven alta! Kiitos sinulle ja oikein mukavaa viikonloppua myös sinne :)

    VastaaPoista
  7. Mulla on noi samat mustina, mutta niillä olen kävellyt (paljon) jo pari kesää, joten ensi kesänä on varmasti hankittava uudet. Toivottavasti silloin on taas valinnanvaraa väreissä. Kauniit nuo ruskeat! :)

    VastaaPoista
  8. Zeta: mä kamppailin viime kesänä nudejen ja vaaleanharmaitten väliltä ja oon vaan niin vakuuttunu noiden käytettävyydestä, että kävelin ne ihan puhkiin saakka! Nyt kun oli tarve työkengille ja nää sattu just olemaan oikeassa koossa niin pakko oli hankkia! :) Katoin että boozt.comin sivuilla tosi makeita stylesnobeja jotka eivät olleet ihan perinteisiä!

    VastaaPoista
  9. Aleksin Aleksi 13:ta on hyvä valikoima Stylesnobin kenkiä, myös baltsuja.

    VastaaPoista
  10. Anonyymi: ai tälläkin hetkellä? kiitos superisti vinkistä menenkin heti huomenna tsekkaamaan valikoiman!! :)

    VastaaPoista
  11. Heippa! Onko sulla vielä ne vaaleanharmaat ballerinat jäljellä? Olisin kiinnostunut ostamaan ne sinulta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! On kyllä, mutta ne ovat ihan rikki puhki ettei niillä pysty kävelemään :(

      Poista

Suositut tekstit