tiistai 13. marraskuuta 2012

Vihdoin klikkailtu kotia kohti!

Nimittäin nämä upeat klassikot, joita olen ennen ainoastaan ihastellut muiden jaloissa. Nyt ne nimittäin ovat saapumassa myös minun luokseni! Etsinnän tulos käytetyistä Burcheista ei liiemmin tuottanut tulosta enkä vain yksinkertaisesti jaksanut enää kärkkyä huuto.netissä kenkuleiden toivossa, joten pistimpäs sitten tuumasta toimeen!

Olen tässä ajankulukseni kolunut kaikki mahdolliset nettikaupat ja lopulta päädyin Cottonin sivuille. Heiltä löytyi niin ilmainen toimitus kuin palautuskin, eikä täten kenkien hinta noussut svääreihin pelkkien tullien ja postikulujen takia. Ja kenkien tilauskin kävi näppärästi suoraan meilitse.
Aikaisemmat tanin väriset yksilöt tosiaan tilasin Shopbopilta, jonka lisäksi tulleja rapsahti +50euroa päälle, joten tällä kertaa sanoin tulleille: ei kiitos! Hätähän ei lue lakia ja sillä kerralla Shopbop taisi olla ainut paikka mistä tanin värisiä Burcheja oli edes saatavilla, joten armahdettakoon tyhmyydelleni ;)

Alunperin nämä keikkuilivat joululahjalistalla mutten malttanut mitenkään olla tilaamatta niitä nyt heti! Jääpähän listalle tilaa jollekkin muulle mukavalle, hih :) Voi että, tulkaahan nopeasti tämä likka ei nimittäin meinaa pysyä pöksyissään enää!

26 kommenttia:

  1. Siis hetkonen, milloin Cotton on avannut nettikaupan? On mennyt nyt kyllä aivan tyystin ohi tuo tieto :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hupsista! Nyt taisi suusta päästä ihan omia! Siis Cottonin sivuston kautta sain tilattua tossukat kotiin :) Tuo nettikauppa olisikin ollut liian hyvää ollakseen totta.. ;)

      Poista
    2. Nettikauppa olisi kyllä sopinut mukaan kuvioihin, sillä Finlaysonin liike on lopetettu ja toiminta keskitetty Koskipuiston liikkeeseen. Nettikauppa olisi kyllä vastaus shoppailijoiden unelmiin :)

      Poista
    3. No ehkä me sekin tänne kaikkien ulottuville vielä saadaan! :) Luulisi kun kysyntää ilmeisesti on jonkun verran, että sen toteuttaisivat.. Se jääköön nähtäväksi, minä ainakin pidän peukkuja pystyssä :)

      Poista
  2. Uii, onhan nuo aikamoiset kaunottaret kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih no eikö vaan <3 Voi kun tulisivat nopeasti perille :) Eihän tässä malta odottaa enää..

      Poista
  3. Oih, noi on vaan niin ihanat <3. Itse suunnittelin ostavani Revat sitten keväällä vasta, kun nyt en pääsisi niitä missään käyttämään. Samoin Stylesnobin ballerinat on ostoslistalla. Eikö sulta löydy myös ne? Olisi tosi kiva, jos viitsisit jossakin vaiheessa tehdä vähän vertailua näistä, että kummat näistä on paremmat jalassa. Toivoisin myös postausta talvisaappaista :). Sulla menee kenkämaku niin yksiin mun kanssa ja mun pitäisi löytää saappaat ja sopivia ei ole tullut vielä vastaan, niin vinkit on tervetulleita ;D.
    - S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi minäkin olen näistä jo tovin haaveillut ja järkevämpää olisin ollut satsata näihin vasta keväällä, mutten millään raaskinnut odottaa enää <3 Onneksi näillä voi näin alkuun tepastella vaikka töissä ennen lämpimien säiden tuloa! :) Snobitkin minulta löytyy, tosin aika rähjäisinä jo, mutta mikään ballerina ei voita niiden pehmeyttä ja mukavuutta. Ei edes Burchit!

      Eli ihan ehdottomasti näistä kahdesta kallistuisin Stylesnobeihin. Ensi kesänä voi mullakkin olla edessä snobien osto, nämä minun versiot kun vetelevät viimeisiään reikineen päivineen :(

      Taasen talvisaapas-kokoelma on mulla aika köyhä jos näin voi sanoa :D
      Ainoat "oikeat" talvisaappaat jotka multa löytyy on parin vuoden takaiset hennesin tekonahkasaappaat, jonka muotoiluun olen kovin tykästynyt! Näkyvät mm. tässä postauksessa: http://asecrettroveofluxury.blogspot.fi/2012/08/esittelyssa-talvitakit.html
      Muutoin olen pitänyt Supertrashin, sekä Valentinon kumppareita talvisaappainani. Toimivat näin varsin loistavasti! :)

      Vinkistä puheenollen, sydämeni olen menettänyt täysin Burchin "Elle" saappaille. Olisi varmasti ollut järkevämpää sijoittaa niihin ballerinojen sijaan.. ;)

      Poista
  4. Miten noissa menee koot? Vastaako kokoaan vai onko pientä/isoa mitoitusta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen ainakin napannut ihan omaa kokoani vastaavan. Samalla olen kuitenkin kuullut jostain, että olisivat pientä mitoitusta kuin taas, että olisivat suurtakin mitoitusta. Tiedä siitä, tanin väriset olivat ainakin juuri passelit ihan oikeassa koossani :)

      Poista
  5. Sulla on niin uskomattoman hyvä tyylitaju että tää blogi on kivunnut ykköspaikalle mun lukemistossa! Lempiblogi siis <3 Rakastan kaikkia ihania vaatteita ja asusteita joita osaat yhdistellä taitavasti tyylisi on horjumaton ja hienostunut. (klassiseen makuun!) Lisäksi musta on jotenkin jännittävää että olet anonyymi S! Siinä vähän suitsutusta keskiviikko iltaan ja jatka saamaa hyvää rataa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että olipas siinä piristävä kommentti kerrakseen! :D Ihan mielettömän iso kiitos ja tällaista palautetta on aina kunnia saada ♥ Tietää että jossain on tullut onnistuttua ;)

      Hahah siinä tapauksessa en taida tulla näyttäytään koskaan :D Ei vaan, ehkä joskus minä vielä uskaltaudun kömpimään kolostani ihmisten ilmoille ;) Siihen saakka mysteerintäyteisiä kirjoituksia luvassa..

      Kiitos mukavasta kommentista ♥

      Poista
  6. AAh ihanat kengät. Sun blogi on jotenkin ihanan raikas! Tykkään kovasti (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia kovasti! :) Ja kieltämättä ihanat ne kyllä ovat <3

      Poista
  7. Tory Burch avasi oman nettikauppansa nyt myös suomalaisille - tänään. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta! Jes, vihdoin saadaan meillekkin näitä mahtavia nettikauppoja ;) Massimo Duttin kun vielä saisi.. Hei mutta eikös tuo Burchin nettikauppa ole kuitenkin Jenkeissä? Silloinhan hinnaston päälle pamahtaa vielä tullitkin? :/

      Poista
    2. Juup, mutta niillä on hyvät alennusmyynnit, jolloin kannattaa tilata.

      Poista
    3. Se on kyllä hyvä tilaisuus jos vaan omaa kokoa löytyy :) Täytyy pitää silmät auki!

      Poista
  8. Nuo mustat Toryt on aivan täydelliset! <3 Minä haaveilen omien mustieni lisäksi niistä konjakinruskeista, mitkä sinulla jo onkin. :)

    Viikonlopun kunniaksi haastoin sinut listaamaan omia joululahjatoivomuksiasi! :)

    http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2012/11/joululahjatoiveeni

    Kivaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Miia! Täytyykin tehdä lista joulupukille heti viikonloppuna ;) Mustat Burchit ovat kieltämättä ihanat ♥ Kun nyt vain saisin ne käsiini pikapikaa niin pääsisi testailemaankin :)

      Ihanaa viikonloppua myös sinne ♥

      Poista
  9. Harmi kun postailet niin harvoin.. Olisi ollut kiva nähdä laittautumistasi tuonne indiedays inspiration-juhliin johon varmasti sinäkin olet yhtenä bloggaajana menossa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en valitettavasti noihin Indiedaysin kinkereihin päässyt, sattuneesta syystä :/ Postaustahti tosiaan on tällä viikolla taas jäänyt hitaalle vaihteelle, mutta ensi viikolla helpottaa! :)

      Poista
  10. Kannattaisiko miettiä tämä blogin pitäminen uudelleen jos et koskaan ehdi kiireiltäsi tänne postailemaan? Talvitakin olet luvannut esitellä jo kuukauden päivät ja aina kun joku sinulta sitä pyytää - lupaat sen "heti huomenna" esitellä.. Tympäännyttää :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haluan näin alkuun sanoa, että pidän sellaista postaustahtia mikä on ajankohtainen minun oman elämäni rinnalla. Silloin kun on kiireitä ja muita elämän askareita postaukset luonnollisesti jäävät. En ota minkäänlaista stressiä tämän pitämisestä, sillä silloin juuri inspiraationi katoaa ja tästä tulee pakollista "pakkopullaa". Sitä en tahdo. Toivottavasti ymmärrät!

      Eli jatkossa postauksia tulee silloin kun ehdin ne tekemään ja silloin kun minusta tuntuu hyvältä niitä kirjoitella :) Välillä on kiireempää välillä ei.. Tämä on tilanne, täytyy kestää tai sitten pitää vain yksinkertaisesti etsiä luettavaa muualta :/

      Poista
    2. Ymmärrän kyllä tämän mutta miksi lupaat esitellä esim. tämän talvitakin kerta toisensa jälkeen "huomenna" tai "tulevalla viikolla" mutta postausta ei silti koskaan tule? :D

      Poista
    3. Tiedän sen ja on kurjaa mennä lupaamaan, sillä näinä kuukausina mikään ei ole ollut blogin kannalta varmaa. Olet kuitenkin sitä niin ahkerasti pyydellyt, että olen ajatellut ehtiväni sen sinulle tekemään. Näin ei ole kuitenkaan käynyt :/

      Toivottavasti löydät mieluisan takin eniveis! Omani muistuttaa hyvin paljon Zaran shampanjanväristä untsikkaa ja niitä muistaakseni näytti löytyvän myös tänä vuonna, joten kannattaa kurkata sieltä.. :)

      Poista

Suositut tekstit