maanantai 12. marraskuuta 2012

Työasua part 2

Heipparallaa! Vielä yksi työasu vailla julkaisua multa tuolta kansiosta löytyisi. Tämä asu muistaakseni viime viikon torstailta, mutta ei sen väliä! Pääasia, että näytille eksyy, eikä jää tuonne luonnoksiin pyörimään.

Viime kesänä ostin Zarasta vaaleat marjapuuron väriset pökät, jotka eivät päälleni ole sitten hetkeen eksyneet. Jotenkin olen vakuuttunut siitä, että ne sopivat enemmän kesään kuin talvella saappaiden kaveriksi. Päätin kuitenkin uhmata mielikuvaani ja yhdistin ne työasuun ballerinojen kanssa, jolloin saappaat toimivat ainoastaan ulkokenkinä, eikä varsinaisesti asussa.
Alkuun mä pahoittelen näitä huonoja otoksia asuista. Alkaa pikkuhiljaa kyllästyttämään itseänikin nämä ainaiset peilikuvat ja taustalla komeileva rikkinäinen lipasto :D Jonka alalaatikko sai eilen kunnolla osumaa kun neiti vähän hermostui sen kanssa.. Taitaa olla tällä viikolla Ikea reissu paikoillaan!

Noh nyt hyppäsin aiheesta ihan muualle joten palataan vielä asun esittelyyn. Asun paita on ihka uusi hennesin löytö jota en ole vielä ehtinyt esittelemään vaikka se tuskin esittelyjä tuolla yksinkertaisuudella kaipaa. Paidan yläosasta löytyy kullanvärinen hakanen jolla paidan saa "suljettua" mutta musta se toimii vallan hyvin tuollaisena huolettoman rentona :)
Shirt/ H&M (new), Pants/ Zara, Shoes/ Tory Burch, Bag/ LV
Paitaa näytti löytyvän myös hennesin nettikaupasta, joten te ketkä paidasta kiinnostuitte löydätte sen täältä! Kaikkia kokoja näytti löytyvän ja paitaa on saatavilla myös mintunvihreänä!

Nyt näin jälkeen päin kuvia katsoessa harmittelen etten noihin housuihin laittanut vyötä. Nude tai tummanruskea vyö kun olisi tuonut tuohon asuun vähän enemmän kontrastia. Mulle käy aina näin, että kuvat kertovat paremmin kuin omat silmät :)
Watch/ MK, Bracelet/ Cailap by Bloggers, Necklace/ Nimesi.fi
Loppuun vielä mun fab3 lemppari koruset. Pari viikkoa sitten sain Nimesi.fi tilauksen vihdoin perille, jonne tein ensimmäistä kertaa tilauksen kullanvärisestä nimikorusta. Ihana kaikessa yksinkertaisuudessaan :)

Sellainen asu. Mitäs tykkäsitte? Välillä vaihtelua noihin ainaisiin tummiin farkkuihin.
Nyt mä kuitenkin pistän kimpsut ja kampsut kassiin ja suuntaan minnes muuallekkaan kuin treenaamaan. Aerobista ja lihaskuntoa olisi tänään ohjelmassa :) Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

62 kommenttia:

  1. Aivan ihana asu!! Housut todella kivan väriset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Hanna! Tosiaan pirteää vaihtelua ainaisiin tummiin alaosiin :)

      Poista
  2. Aivan ihana asu! Toi paita on kyllä tosi kiva, harmi kun en nähnyt sitä käydessäni tänään Hennesillä.

    Toi on kyllä ihan totta, että kuvista näkee aina paljon paremmin miltä asu oikeasti näyttää. Mä itseasiassa juuri kuvailin muutamia uusia kenkiä. En ole niistä ihan varma ja kuvasta näkee aina asian oikean laidan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinkuin tuossa yksi lukija hihkaisikin, paita ei ole niinkään uusi tulokas liikkeissä, mutta minulle se on uusi kun vasta sen ostin! :) Voi siis hyvin olla mahdollista ettei niitä välttämättä kovin monesta paikasta enää löydy :/

      Mä olen täysin samaa mieltä! Kuvat kertovat totuuden.. lähes aina ;)

      Poista
  3. Todella kiva asu! :-) I like. Piristys tähän tummaan ja pimeään syksyyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeassa olet LeAnn! Asulla kaamosta vastaan ;) Näin vaaleassa asussa ei pitäisi syksyn pimeyden antaa masentaa;D

      Poista
  4. Todella kiva asu! :-) I like. Piristys tähän tummaan ja pimeään syksyyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeassa olet LeAnn! Asulla kaamosta vastaan ;) Näin vaaleassa asussa ei pitäisi syksyn pimeyden antaa masentaa;D

      Poista
  5. Ihana tuo paita! mistä h&mstä omasi bongasit? täytyis itsekkin käydä katselemassa..;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, minä kiitän! Paidan bongasin ihan sattumalta Myyrmäen henkkamaukalta. Kannattaa ehdottomasti käydä sovittelemassa! Siellä näytti olevan kokoja vielä hyvin jäljellä :)

      Poista
  6. Millaista kokoa tuo ihana paituli oli? Pohdin, että laittaisinko tilaukseen mahdollisesti 34 vai 36.
    On kyllä kaunis asukokonaisuus. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän tuo paita ihan mikään uusi ole, itse ostin sen jo yli kuukausi sitten :)

      Poista
    2. RagDoll: Itse nappasin paidasta koon 36, vaikka useimmiten käytän sitä pienintä. Sanoisin siihen nähden, että ehkä ihan hiukkasen naftimpaa kokoa kuin yleensä! :) Ja kiitos kovasti! <3

      Poista
    3. Anonyymi: Juu ei tämä taida mikään uusi tulokas liikkeissä ollakkaan! Siksi varmaan koot ovatkin kortilla joka paikassa :/

      Poista
  7. kuinka usein juokset siellä solkussa kun noin tumma olet? kannattaisi varmaan miettiä jotain muuta keinoa ruskettua, ei meinaan ole mitään turvallista siellä ravaaminen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turvallista se ei olekkaan ja tiedostan riskit, siksi siellä ei ole hetkeen tullut edes käytyä! Edellisistä kerroista mulle on jäänyt hyvä pohja siksi en koe, että siellä tarvitsisi ravatakkaan! :)

      Oman osuutensa on myös tehnyt tuo kuvan muokkauksessa käytetty kontrasti, eihän tässä tarvitse ruskea enää ollakkaan kun sillä voi rusketuksenkin säätää ;)

      Poista
  8. Tosi nätti asu, ostin just tänään melko samanväriset housut, niin tästä tulikin heti yks asuidea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kiva kuulla, että pystyit ammentaan inspiraation tästä minun asustani <3 Tuollaisten "värikkäämpien" kappaleiden kanssa useimmiten valkoinen passaa aika hyvin :)

      Poista
  9. Tosi kaunis asu taas kerran <3 Tykkään paljon :)

    VastaaPoista
  10. Täällä odotellaan (edelleen) innokkaasti talvitakin esittelyä.. :) Oletko aikeissa vielä tehdä sen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Ja iso anteeksi pyyntö, että olet joutunut odottamaan näinkin kauan! :( Lupaan kautta kiven ja kannon, että postaus takista tulee tällä viikolla :)

      Poista
  11. Onko nimikoru isolla vai pienellä fontilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimikorun valitsin isommalla fontilla ja kaunokirjoituksella :)

      Poista
  12. Aivan ihana asu!! Ja taidanpa joutua lähtemään metsästämään tuota paitaa, näyttää ihan täydelliseltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Lindsay!!<3 Jos metsästys ei tuota tulosta, niin netistä paitaa onneksi vielä löytynee niin saat varmasti omasi! :)

      Poista
  13. Ihanainen asu<3 Mulla on sama paita ja se on tällä hetkellä ihan lemppari, paljon kivempi toi hakanen auki ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitihän se arvata, että sulta taatusti kaikki ihanuudet aina löytyy ;) Tiedätkö, kävelin tän paidan ohi ties monet kerrat kunnes näin paidan erään tytön päällä ja menin ihastumaan siihen ikihyviksi! Pakkohan se oli käydä pois hakemassa <3

      Poista
    2. Kaikki vähänkään tontyyliset paidat on aina pakko kotiuttaa ellei hinta oo liian korkee :)

      Poista
    3. Kuullostaa multa :D Vaatekappi kun jo tursuaa identtisiä vaatekappaleita, mutta jos yksi vielä? ;)

      Poista
  14. Itseltänikin tuo samainen ihanuus löytyy, mutta ongelmana on sen läpinäkyvyys. Perus valkoinen toppikin loistaa epämukavasti läpi, mitä siis sinä olet keksinyt paidan alle? :)

    -S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa S!

      Mä veikkaan, että liiveillä on osuutta asiaan! En ole koskaan tykännyt pitää minkään valtakunnan alustoppeja, enkä niitä ole pitänytkään. Läpikuultavien paitojen alle valitsen yleensä nuden väriset perusliivit ja niillä on hyvin pärjätty :) Myös tämän paitulin kohdalla! Tästä syystä en varmaankaan tuota läpinäkyvyyttä paidan kohdalla itse huomannut :)

      Poista
  15. I love the color of your jeans, perfect!! Is it Zara? H&M?

    VastaaPoista
  16. Mullakin löytyy tuo samainen paita sinivalkoisessa printtikuosissa, ihan täydellinen malli mun mielestä! Ja marjapuuron väriset housut toimii hienosti asussa, tykkään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai siitä löytyi vielä printtikuosinenkin! :) Kaupoilla pyöriessä en törmännyt kuin ainoastaan tähän valkoiseen ja yllätyinkin kun netistä näytti löytyvän samaista paitulia myös mintunvihreänäkin :)

      Tosiaan niinkuin tuossa aikaisemmin sanoinkin tuntuu kivalta pukeutua välillä muuhunkin kuin perusmustiin tai sinisiin alaosiin. Tuo asuun tietynlaista pirteyttä ♥

      Poista
  17. Niin kaunis asu jälleen kerran!:) Värimaailma kohdillaan! Todella kaunis tuo uusi paitasi!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elle-Marie! :) Välillä on kiva hempeillä, varsinkin tässä syksyn pimeydessä hih ♥

      Poista
  18. mietin samaa, mitä tuon paidan alle voi laittaa ettei näy rumasti läpi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on toiminut aika hyvin ihonväriset liivit tämän paidan alla. Näissäkään kuvissa en ole paidan alla käyttänyt alustoppia tms. Tosin sitten varmaan ihan perustoppia vaan alle, jos ei tykkää pukea paitaa sellaisenaan :/

      Poista
  19. Pakko oli tulla kiittämään sua, kun vastailit niin ystävällisesti, kun kyselin silloin niistä Supertrashin saappaista. Saappaat sain nyt vasta hankittua ja ne on niiiiin ihanat. Ja juuri oikeaa kokoa, onneksi kysyin sulta, olisin muuten ottanut liian pienet. Kiitos siis kovasti. Tää sun blogi on ehdottomasti mun suosikki blogi ja vaikutat todella ihanalta tyypiltä <3.
    - S

    P.S. Se mun herkkulakko ei pitänyt :/. Oon kotona kipeenä ja oli pakko saada vähän karkkia piristämään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten hyvä mieli mulle tuli kommentistasi :) Päinvastoin, autan enemmän kuin mielelläni jos musta oikeasti apua on :) Mukava kuulla, että sait saappaasi turvallisesti perille ja ne olivat täysin sopivat ♥

      Kyllä se vaan niin on, että mitä bloginikaan olisi ilman mahtavia lukijoitani :) Kiitos siis myös sinulle, että pysyt täällä hengessä mukana.

      Ja PS. Täytyy myöntää, että ei kyllä pysynyt minullakaan. Välilla vaan tekee niin hirmuisesti mieli irttareita, että eihän siinä auta muu kuin löllytä irttarihyllyjen väliin silmät kiiluen :D

      Poista
  20. Todella kaunis asu ja ihana tuo laukku!! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässähän ihan nöyrtyy teidän kauniista kommenteistanne :) Kiiiitos! ♥
      PS. Klassikko ei petä ikinä!

      Poista
  21. You look stunning and classy at the same time, just love those soft colors.
    You are so elegant!!
    I´m your new follower, would love if you visit my blog :)
    xx

    http://undisclozetdesires.blogspot.pt

    VastaaPoista
  22. Your style is very sophisticated and very very elegant! I love all your outfits!
    I follow you!
    If you want follow me on http://psilovefashionblog.blogspot.it/

    <3 Alessandra

    VastaaPoista
  23. Aivan ihana asu! Tässä työelämän kynnyksellä nuorekkaat mutta juuri tuollaiset naiselliset ja toimistoon sopivat työasukuvat tuovat hyvää inspiraatiota vaateostoksiin. Tosi nättiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmuisesti Cherry! Kiva kuulla, että työasu kuvat ovat mieleisiä, täytyy ottaa niistä siis jatkossakin! :) ♥

      Poista
  24. Moikka!

    Minkä valitsit ketjun pituudeksi tuohon nimikoruun? Itsekin olen monesti uumoillut tilaavani korun, mutta se on aina kaatunut siihen kun alan epäröimään ketjun pituutta.

    t. H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa H!

      Ketjun pituudeksi valitsin 40cm (nuorten/aikuisten)
      Toivottavasti tästä oli apua sinulle ja saat tilattua oikean kokoisen itsellesi! :)

      Poista
  25. Löysin vahingossa yhden näistä sun kuvista yhteisöpalvelu weheartit.comista. :O :) tuhansien ja tuhansien kuvien joukosta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinkö :/ No voi hittolainen.. Tuo on kyllä semmoinen kuvien päätymispaikka ettei tosikaan :D Täytyy ruveta tosissaan harkitsemaan sitä kuvien logottamista, ties minne ovat jo päätyneet :/

      Poista
  26. I don't understand your language, but the ouftit is AMAZING !! I love it! It's absolutely perfect! I follow you :) with love, your fan from Czech republic :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh, thank you Megan!! :)
      It's nice to hear that ♥

      Poista
  27. Ompas upee kello! Oon yleensä henkeen ja vereen hopeaihminen, mutta nyt oon jo pari päivää klikannu tänne tuijottamaan tota kultasta kelloa että se varmaan pitää laittaa harkintalistalle:)

    Ida/
    http://www.sevenstepstotown.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi tiedätkö myös minä olin ennen hopeaihminen ja ihmettelen suuresti miten kelkka on voinut kääntyä näin radikaalisti! Enää en muuta pidäkkään kuin kullanvärisiä koruja ja asusteita :) Uskon, että osasyyllinen on tämä Korsin kello jossa kulta ja sininen yhdistyy.. ♥ On meinaa vastustamaton yhtälö ;)

      Poista
  28. Did. You buy the shirt in a store or online Shop? i Can't find them i love it!❤️

    VastaaPoista

Suositut tekstit