perjantai 9. marraskuuta 2012

Mielekästä postia Cailapilta

Sain tuossa muutama päivä sitten varsin mielekästä postia Cailapilta. Cailap by Bloggers, Linnun suunnittelema rannekoru on ollut alusta asti ehdoton suosikkini joka on päätynyt lähes päivittäin ranteeseeni komeilemaan muiden kultaisten yksityiskohtien kanssa.

Ehkäpä joku tarkkasilmäinen on huomannut niin rannekorua ei ole näkynyt sitten hetkeen. Sille kävi, noh.. köpelösti. Onneksi kuitenkin Cailapin mukava henkilökunta päätti ilahduttaa minua ja sain jälleen tuon kaunottaren koristamaan rannettani. Kyllä nyt kelpaa!
Paketin mukana tuli myös jotain extraa. Nimittäin saman sarjan kaulakoru joka sopii hyvin myös yksinään yksinkertaisen asun kanssa tai muutoin settinä kaulakorun, rannekorun, sekä korviksen kera. Oman setin voit tilata täältä tai vaihtoehtoisesti myös yksittäin.

Kuinka monen ylle ovat nämä setin osaset löytäneet? :)

20 kommenttia:

  1. Noi on kyllä kieltämättä nätit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin ovat! Kyllä suunnittelijalla on ollut silmää ;)

      Poista
  2. Nuo on tosi ihania. Itse ei ole vaan tullut vielä niitä hankittua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt sitten kipinkapin vierailemaan Cailapin sivuille ;)

      Poista
  3. Noi on kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan äärettömän nätit!

    Viikonlopputerkuin,

    Irini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! Yksinkertainen on kaunista :)
      Ihanat ja rentouttavat viikonlopputerkut myös sinulle Irini! :)

      Poista
  4. Ihana koru, mutta en ihan ymmärrä, miksi tähän(kin) kuvaan piti laittaa LV:tä mukaan? Mitä tuolla boksilla on tekemistä Cailapin korujen kanssa, tai edellisessä postauksessa LV:n huivilla H&M:n vyön kanssa? Ei toi LV-laatikko tee Cailapin korusta yhtään sen luxuksempaa kuin se on, tai logohuivi H&M:n vyöstä kalliimman näköistä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Kuva on sitten puhunut puolestaan. Tarkoitukseni ei suinkaan ole saada ketjuliikkeen tuotteista yhtään sen kalliimman näköistä kuin mitä ne todellisuudessa ovat! Tähänkin kuvaan laitoin tumman boxin alle vain ja ainoastaan sen takia, jotta se antaisi kivaa kontrastia ja toisi nuo korut paremmin "esiin" kun, että olisin esitellyt ne pelkästään lasilevyn päällä. Mielestäni tuo huivikin tuo mukavaa väriä kuvaan, ihan siitä syystä nappasin mukaan :) Esteetikon vikaa ;)

      Toki tähän käy vaihtoehtoisesti myös lehtien sivut, mutta tällä hetkellä mulla ei ollut yhtäkään jemmassa! :/

      Poista
  5. Moi, osaisitkohan neuvoa LV juttujen kanssa :) Olen tovin (lue vuoden!!!) miettinyt Neverfull MM:n hommaamista, mutta missään ei löydy hintaa. Tiedätkö jotain mistä saisi tietää laukun hinnan ennen liikkeeseen menoa? :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Uskoisin, että osaan auttaa sinua! :) Kaikki hinnat näkyvät Vuittonin sivuilla kun valitset maaksi Saksan. Hinnat vastaavat hyvin Suomen hintoja kun lisäät "alkuperäisiin" hintoihin vielä muutaman kympin lisää. Silloin saat todenmukaisen hinnan tuotteelle mitä se mahdollisesti Helsingin Vuittonilla vastaa :)

      Tässä vielä linkki laukkuusi;
      http://www.louisvuitton.de/front/#/deu_DE/Kollektionen/Damen/Handtaschen/products/Neverfull-MM-MONOGRAM-M40156

      SIvuston hinnasta päätellen laukku maksaa todennäköisesti tällä hetkellä n.610euroa.
      Toivottavasti musta oli apua! :)

      Poista
    2. jessss kiitos oli todellakin! :)

      Poista
  6. Tuo rannekoru kyllä houkuttelisi paljon, niin nätti se on! Mietin vain mitenköhän se mahtaa kestää käytössä, kun on korumetallia ja alkaa varmaankin tummumaan :/ Ihana se on silti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ainakin se toinen koru oli kesästä asti pysynyt täysin uudenveroisena! Tosin 100 käyttökerran jälkeen varmasti tuo pinta voi jo käytönmerkkejä näyttää, kun ei taida mitään kuorikullattua olla :/ Rannekoru kuitenkin on niin halpa, että riski kannattaa jo pelkästään tuon upean ulkomuodon takia ottaa ;)

      Poista
  7. Mun on pitkään jo pitäny tilata toi koru mut aina se on unohtunu, nyt aattelin sen tilata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä annan ainakin täyden suositukseni sille!! :)

      Poista
  8. Itse olen tietoisesti pyrkinyt vähentämään ns rihkamakorujen ostoa, mutta tämä setti tuli kyllä heti hankittua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut täysin sama projekti meneillään! Koskien ihan vaatteitakin, mutta tämä setti oli nyt niin upea ettei sitä voinut olla hankkimatta ;)

      Poista
  9. Tuo rannekorru on kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan niin kaunis! :) Miten olenkaan voinut välttyä sen ostamiselta?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on ihana mieletömön ja sopii yhteen ihan kaiken kanssa! <3

      Poista

Suositut tekstit