torstai 30. elokuuta 2012

Syksyn vaatetuksesta

Mä niin rakastan syksyvaatteita! Oikeastaan mulla pyörii ispiraatiokin paremmin syksy- kuin kesävaatetuksessa. Ratsastussaappaita, muhkeita pörröneuleita, pitkiä nahkahansikkaita, lämpöisiä turkisshaaleja.. Voi että tulisipa se syksy jo kunnolla, että näitä yllämainittuja pääsisi vetämään ylleen!

Viimesien kuukausien aikana olen kärrännyt niin paljon vaatteita huutikseen, että huomasin kauhukseni etten omista yhtäkään neuletta! Voiko moinen olla edes mahdollista? Okei no ehkä yhden neuletakin, mutten yhtäkään kokonaista neuletta..
Knit/ Zara, Pants/ Dr. Denim, Shoes/ Zara, Scarf/ LV, Bag/ Prada, Watch/ Michael Kors
Noh eilen sitten piipahdin töiden jälkeen Zarassa valkoisen perusneuleen toivossa ja yllättävää löysin hakemani samantien. Neuleen materiaali oli niin kiva pikkuisen tuollainen nyppyläpintainen, että nappasin sen oitis mukaani. Nyt on edes yksi neule hankittu syksyyn.. siitähän on hyvä lähteä ;)

Kurkkaistuani hennesin nettiin löysin sieltäkin valkoisia neuleita vaikka millä mitalla. Itse ihastuin tähän palmikoituun neuleeseen, joka kaapistani puuttuukin ja niinpä tein tästäkin neuleesta tilauksen täyttämään syksyneule garderobiani.
Louis Vuitton monogram shawl, Verone
Parin vuoden takainen monogram shawlkin pääsee nyt ahkeraampaan käyttöön kun ilmat viilenevät. Rakastan huiveja, mutta kesäisin niitä ei oikein pysty pitämään. Tässäkin shaalissa matsku on niin paksua, että se sopii vallanmainiosti ainoastaan talvi/syksy käyttöön.

Täällä puolen haaveillaan myös uudesta huivista.. Katsotaan jospa vaikka raaskisin sen sykysyn kunniaksi hankkia! Muutama teistä saattaakin tietää, että olen pidemmän aikaa höpötellyt vaaleanbeigestä shaalista, mutta se ei tällä kertaa ole se vaan jotain paljon paljon tummempaa. Jos kurkkaa oikean palkin Fashiolista-kohtaan voi ehkä arvata mistä huivista voisi mahdollisesti olla kyse ;)
Grey and golden details!
Ja eiliseltä Zara reissulta ostoskassiin päätyi vielä nuo vaaleanbeiget saappaat. Aivan täydelliset syksyyn! Viime vuonna suorastaan rakastuin tämänkaltaisiin saappaisiin ja tuli niitä melkein hankkitua jokaiset parit mitä Zarasta vaan löytyi. 

Niinpä niitä on kertynyt viime vuodelta ehkä n. 10 paria ja ajattelinkin pistää muutamat huutikseen kun ei ole vain tullut käytettyä. Ainakin reiteen saakka ylettyvät konjakkiset saappaat olisi tarkoitus sinne puolelle laittaa, pistän vielä lisäinfoa kun tuote on listattuna!
Tänään tosiaan tein vasta tilaukset yöpöydistä ja niiden olisi määrä saapua n. viikon kuluttua. Huomenna täytyykin mennä katsomaan siihen sopivia valaisimia (niitä kun ollaan tässä etitty jo melkein kaksi vuotta) ja nyt vihdoin tiedän satavarmana mitkä tulee jatkossa löytymään yöpöytien päältä.

Illalla pitäisi ottaa nokka kohti salia, vaikka tuntuukin niin ylitsepääsemättömän vaikealta. Koko alkuviikko kun on mennyt laiskotellessa.. Töiden jälkeen olen vain rojahtanut sängylle eikä siinä vaiheessa ois voinu salit kiinnostaa pätkänvertaa.. :( Alku on aina vaikeaa, mutta kyllä sitä nopeasti saa rytmistä taas kiinni. Tarvisin kyllä jonkunlaisen piiskurin salille motivoimaan mua :)

41 kommenttia:

  1. Moi! Onko sun Vuitton huivi pysynyt hyvässä kuosissa, monet moittivat meinaan sen huonoa laatua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Tämän huivin ostin tosiaan muutama vuosi sitten. Talvisin yleensä käytän huivia aika ahkerasti kuin puolestaan kesäsisin se seisoo kaapissa laatikossaan ja mitä tulee näihin "talvi käyttöihin" on sitä myötä huivi mennyt todella huonoon kuntoon ihan niinkuin muillakin :/

      Huivi kun ei tosiaan ole käytössäni edes ympäri vuotta ja langat repsottavat, sekä purkautuvat on se kyllä todella surkeaa laatua. Luulisi näin kalliin huivin kestävän melkeimpä eliniän, mutta hyvä jos edes yhtä vuotta pysyy priimana :/ En kyllä suosittele hankkimaan tätä tavallista shaalia vaan shaalin joka sisältää lurexia! Niiden kun on todettu pysyvän priimana käytöistä huolimatta :)

      Poista
  2. Todella ihanan näköiset nuo uudet saappaasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Liisa! :) Pistimpä merkille, että saappaita oli saatava myös mustana jotka nekin olivat todella kauniit :)

      Poista
  3. Taas kerran fressi ja siisti lookki :) kumpa jossain vaiheessa näkisi eri hiustyylejä/kampauksia vai pidätkö hiukset aina suorana auki? t.parturi-kampaaja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti! :) Pidän melkeimpä aina auki, joskus suorana, mutta enemmän latvan kihartuneina :) Huonona hiuspäivänä kiinni! Yleensä vaan työpäivän päätteksi milloin kuvat on otettu tukka onkin sen mukainen päivän kiiruksesta ;)

      Poista
  4. ihanan näköinen neulepaita,laittaisitko suoran linkin zaran sivuille kun en löytänyt tuota vaikka kuinka etsin..kiitos kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö itsekkin yritin etsiä neuletta Zaran sivuilta mutten löytänyt :( Liikkeissä näytti neuletta kuitenkin löytyvän aika reilusti, joten ei se ihan vanhakaan voi olla! :)

      Poista
    2. No voi harmi, kiitos kuitenkin :) Viitsitkö vielä kattoa onko neulepaita zara woman vai mikä niin käyn etsimässä sitä liikkeessä!

      Poista
    3. Hei eikös kyseessä ole tämä paita? :) http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/fi/en/zara-W2012/269190/825151/SEED%20STITCH%20JUMPER

      Poista
    4. Heippa! Mitä ihmettä näyttää kuvan perusteella juuri minun neuleeltani tosin hinta oli liikkeessä ainoastaan kaksi kertaa kalliimpi! :/

      Poista
    5. Ilmanmuuta! :) Neuleessa lukee niskalapussa ainoastaan Zaraknit. Kurkkaappas tuon toisen lukijan laittama linkki, mielestäni neuleeni on juuri tuo, mutta hinta tosin on liikkeeissä kaksinkertainen! :) Jospa vaikka ref olisi sama niin se auttaisi kovasti myyjää etsinnässä :)

      Poista
    6. Täälläpäin Zarassa katsoin juuri luultavasti tota samaista neuletta ja se kyllä maksoi saman verran kun tuolla netissä!:O En sitten tiedä onko kyseessä kuitenkin joku eri malli

      Poista
    7. Niinkö!! Näyttikö se täysin samalta kuin tuo minun päälläni oleva? Täytyy tehdä sitten visiitti Zaraan ja kyselle josko heille oli mahdollisesti tulleet väärät hinnat kimballeihin.. :(

      Poista
    8. Ainakin noiden kuvien perusteella se näytti aikalailla samalta,vähän semmoinen ehkä kiiltävä pinta,ei siis mitään lurexia kuitenkaan. Niitä oli ainakin lisäksi punaisena ja jonakin raidallisena.

      Poista
    9. Voi surku salaa toivon ettei neule olisi sama :( Täytyy käydä Zarassa kyselemässä jospa vaikka saisin hyvityksenä takaisin tuon ylimenneen summan. Kiitos kun kerroit! Ihmettelinkin miksei kuvaa neuleesta löydy sivuilta vaikka todellisuudessa olin katsonut sitä ihan hinnan perusteella :/

      Poista
    10. Kiva jos olin jotenkin hyödyksi!Toivotaan, että summa hyvitetään sinulle :)

      Poista
    11. Neulepaidan alkuperäishinta on 39,95 mutta se alennettiin 19,95 hintaiseksi. Joten en usko että hyvitystä saat sillä ihan oikealla hinnalla olet paidan ostanut :) Paita meni special price-tuotteisiin.

      Poista
    12. No voi harmi! :( Kiitos sinulle selvennyksestä!

      Poista
  5. Paljonko villapaita maksoi?

    VastaaPoista
  6. Ihana asu jälleen! <3 :) Mä niin haluuun ton huivin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen!<3 ja minä puolestaan tumman lurexisen ;)

      Poista
  7. Kaunis neule! :) Btw tuo hennesin neule venyy ja vanuu, erityisesti ne hihat ei pysy "tiukkoina". Plussaa siitä, ettei oikeastaan nyppäänny!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmuisesti Neiti H! :) Niinkö.. no voihan :/ Mietinkin kuumeisesti tuon XS-S:n koon väliltä ONNEKSI nappasin pienemmän jos sitten kuitenkin menyy L kokoiseksi :D

      Poista
    2. Itsekin mietin s:n ja xs:n välillä ja otin s-koon :D Mutta veikkaan että se xs:kin venyy, ei tuota auta kuin pestä aina vähän väliä. Tosin yks hyvä ratkaisu on kääriä niitä hihoja kun ne venyy niin sekin näyttää kivalta:)

      Poista
    3. Niin aivan varmasti venyyki! Muutenkaan XS-S koon välillä ei ole eroa kun muutama sentti ja jos käytössä kuitenkin löystyy reilulla kädellä on se loppupeleissä varmaan aika sama kumman koon ottaa :D Se on hyvä ratkasu, itsekkin kokeillut. Toimii! :)

      Poista
  8. Taas niin ihana asu eli tosi hyvä löytö tuo neule! Mun mielestä neuleiden ostaminen on vaikeeta, kun aika moni niistä on 100% akryyliä ja ne jotka ei ole ovat usein aika kalliita. Onneksi tänä syksynä näyttäis olevan tarjolla puuvillaneuleitakin edullisemmin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos N!<3 Se on kyllä totta vaikka harvemmin tuotelappuseen kurkkaan :) Onhan se totta, että ennemmin ostaa laatua kun juuri tota perus akryyliä kun muutaman käyttökerran jälkeen se on ihan täynnä nukkaa :/

      Poista
  9. kuuluuko tuossa laukussa olla tollainen musta viiva vai mikä se on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo ylhäällä sivussa oleva? Kyllä kuuluu, siihen saa halutessaan laittaa tuon roikkuvan merkin :)

      Poista
  10. so beautifull blog dear! i love your bag!

    I follow now! I was so happy if you visit me too :)


    Kisses!!!


    http://eva-style.blogspot.com/

    VastaaPoista
  11. Voisitko tehdä blogikirppiksen? :)

    VastaaPoista
  12. Näillä näkymin yritän saada huutisroinani ensiksi myytyä siellä ja sitten takuuvarmasti teen blogikirppiksen tänne puolelle! :)

    Tässä suoralinkki huutikseen;
    http://www.huuto.net/fi/showlist.php3?seller=vondutchh&status=DN&order=C&start=0&num=50&odir=A&opuh_ownlist

    VastaaPoista
  13. Sinulla on aivan ihana tyyli, löysin vasta blogisi :) Mahtoiko myymäsi YSL clutch olla väriltään light pink patent leather? En löytänyt vastausta aiemmista teksteistäsi ja haluaisin juuri samanvärisen, niin kaunis se on.

    Kiitos vastauksesta :)

    -Jade

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Jade! :)

      Kiitos kovasti<3 Hitsivie kun en väriä nyt tarkalleen muista kun kuittikin siitä on hävinnyt missä mielestäni oli tuo sävyn nimi :( Ei se kuitenkaan vaaleanpunainen ollut vaan ehkä enemmän hohtavan nudepersikkainen :) Mutta nyt oma versioni kuitenkin on löytänyt jo uuden kodin ja minä pääsen haaveilemaan sävystä joka on ehkä enemmän minua, hih ;)

      Poista
  14. Amazing shoes! Is this new ZAra collection?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you sweetie and yes they are! Just love it :)

      xx

      Poista
  15. Onko tuo sun Pradan laukku minkä kokoinen? Ymmärtääkseni niitä on muutamaa eri kokoa. Onko laukku ollut laadukas ja pysynyt kunnossa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni tämä koko oli näistä "laatikkomallisista" toisiksi suurin! :) Täytyi käydä Pradan sivuilta hiukan kurkkimassa ja tarkaksi kooksi tuli; L 35.5 H 26 W 15 CM. Laukku on todella laadukas, enkä vielä toistaiseksi olen saanut siihen minkäänlaista käytönjälkeä :)

      Poista

Suositut tekstit