sunnuntai 19. elokuuta 2012

Mistä nudet kiiltonahkabaltsut?

Olen jo jonkun aikana kärkkynyt eri nettikauppojen valikoimia nudejen kiiltonahkaballerinojen toivossa mutta ei niin ei. Tiesin Shopbopilta takuulla löytyvän hakusessa olevat nudebaltsut ja löysin kuin löysin potentiaaliset kappaleet, mutta mitä.. harmikseni kaikki koot olivat ehtineet jo mennä :(

Siksipä kysynkin teiltä jospa sieltä ruudun toiselta puolelta löytyisi paremmin tietäviä, että mistä ihmeestä löydän moiset kapistukset jotka tuntuvat olevan täysin kiven alla?
Merkillä ei niinkään ole väliä kunhan kriteerit vain täyttyvät; nudea ja kiiltonahkaa. Mattimyöhäinen taas ilmeisesti ollut liikenteessä kun ruvetaan baltsuja metsästämään vaikka muut ovat hyvissä ajoin kaivaneet jo syysnilkkurit esiin.. Auttakaa hädässä olevaa ;)

Ps. Olen jonkun aikaa miettinyt laittavani YSL Belle Du Jour-clutchini myyntiin tänne tai huutiksen puolelle. Löytyisikö kenties sieltä puolelta kiinnostuneita?

32 kommenttia:

  1. Täällä ainakin ollaan erittäin kiinnostuneita laukusta! Joten laita vain myyntiin, jos raaskit. (-:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö taisin sittenkin tehdä väärän värivalinnan laukun suhteen.. :/ Tästä syystä laukku ei ole päässyt ulkoilemaan kun muutaman nolon kerran.. Muuten rakastan tässä clutchissa kaikkea mm. sen tilavuutta ja mallia. Jos vaan onni suosii toivottavasti tulen clutchin tulevaisuudessa saamaan siinä "oikeassa" sävyssä :) Täytynee pistää huomenna tuumasta toimeen ja laittaa clutch teidän armoillenne ;)

      Poista
  2. Miten voit ostaa noin kalliita vaatteita? Ja vielä noin rumia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Makuasioistahan ei voi kiistellä :) Itse pidän tämäntyylisistä vaatteista ja asusteista siksi "voin" ostaa niitä :)

      Poista
  3. Minkä värinen tuo sinun clutch on? Itse olen hetken pohtinut sen ostamista, mutta kun haluaisin sen niiin monessa erivärissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Clutchin tarkkaa sävyn nimeä en tähän hätään muista mutta kyseessä on tuollainen hohtava, eri valaistuksessa muuttuva persikkainen sävy! Totta tosiaan clutchia löytynee niin monessa herkullisessa sävyssä, että taatusti tuottaisi valinnanvaikeutta itse kullekkin ;)

      Poista
  4. http://www.jildorshoes.com/product.cfm/hurl/eddie-ballet-flat-pink-patent/PI=88623

    http://www.jildorshoes.com/product.cfm/hurl/caroline-ballet-flat-nude-patent/PI=82183

    Tossa voisi olla pari vaihtoehtoa baltsuille :) En tosin ole ikinä kyseiseltä sivustolta tilannut, mutta näyttää toimittavan kuitenkin Suomeen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noihan on ihan täydellisiä!! Kiitos hirmuisesti linkkauksesta :) Muistaakseni samaisia baltsuja löytyi ihan "luotettavaltakin" sivustolta, olisko ollut suomalaiselta Cottonilta, sekä Burcheja Shopbopilta! Ihania molemmat! :)

      Poista
  5. Shopbopilla on näkyny melkein identtiset Toryt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin muistelin kanssa! Omaan silmääni ne tosin näyttävät enemmän konjakkisilta kuin nudeilta vai olenko ihan täysin väärässä? :(

      Poista
    2. Shopbopilla taitavat olla royal tan, kun taas edellisessä linkkauksessa baltsut ovat pink patent :)

      Poista
    3. Hei kiitos hirmuisesti selvennyksestä! Pink patentit ovat ehdottomasti se mitä haenkin :)

      Poista
  6. Eksyin juuri vast'ikää blogiisi mutta jään varmasti seuraamaan + luen vanhat postauksesi! :) Vaikuttaa todella ihanalta ja inspiroivalta. Ja täällä yksi TODELLA kiinnostunut tuosta YSL:n veskasta, kuosi/väri/materiaali kun juuri sitä mitä omaltani toivoisin !!

    Voisitko laittaa asiasta vaikka s.postia? Esittäisit hintapyyntösi :) hhheartbeat@gmail.com , laukku olisi unelmien täyttymys + täydellinen syntymäpäivälahja itse itseltäni ;--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Elina!

      Voi miten mukava kuulla! Tervetuloa joukkoon :) Hei laitankin sinulle pikimmiten sähköpostia clutchista! Jos selaat muutaman postauksen takaperin näet clutchin kokonaisuudessaan eräästä postauksestani. Kysessä siis täysin uudenveroinen muutaman kerran pidetty clutch ilman minkäänlaisia käytönjälkiä! :)

      Poista
    2. Hih, minun piti heti "etsiä" se tuolla sivupalkin hakukoneella ja ihastuin palavasti! :) Jään odottelemaan viestiäsi.

      xx

      Poista
    3. Nyt olen laittanut sinulle viestiä koskien clutchia :)

      Poista
  7. Yosi Samralla paljon väri- ja nahkavaihtoehtoja balleriinoissa. Tilaus ja toimitus ovat sujuneet erinomaisesti.
    http://www.yosisamra.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos paljon mahtavasta vinkistä! Nyt tuli tutuksi myös täysin uusi nettikauppa itselleni ja näyttävät sen verran mukavilta, että taidan todella harkita tilaamista heiltä. Muutamat ehdin jo korvan taakse laittamaan eivätkä todella olleet hinnalla pilattuja :)

      Hieman kuitenkin jäi mietityttämään mahdolliset tullit kun eikös nuo taida EU:n ulkopuolelta tulla? :/

      Poista
  8. Jos clutch ei ole vielä mennyt niin laitatko hintapyyntiä: hattaraa.blogi@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole mennyt! Vastaan sinulle pikimmiten :)

      Poista
  9. Apua edellinen tulikin veljen google-tililtä, mutta sposti oli oikea :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih eipä mitään pääasia, että osoite toimii! ;)

      Poista
  10. Shopstyle.com kerää eri nettimyymälöistä koonnin. :) Itse käytän tätä etsinnän apuna.

    http://www.shopstyle.com/browse?fts=nude+ballet+flats

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei toihan on superkätevä! Kiitos vinkistä :)

      Poista
  11. Heippa! :))) onko YSL löytänyt uuden omistajan? Jos sattuisi olemaan myynnissä edelleen, niin hintapyyntöä osoitteeseen siiriksi@luukku.com :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Ei ole vielä löytänyt! Nyt olen kuitenkin kärrännyt clutchin huuto.netin listoille, joten sieltä voi saada sen omaksi! :) Laitan sinulle sählöpostia asap! :)

      Poista
  12. Hei, saisko sulta toivoa takkipostausta syksyn ja tulevan talven takeista? Tai esittelisitkö, millaisia takkeja sinulla on ja millaisia aiot tulevana kautena käyttää? :)-Essi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Essi!

      Tottakai saa toivoa! Takkipostausta onkin pyydelty muutamaan otteeseen ja ajattelin toteuttaa sen hieman syksymmällä, sopisiko sellainen? Ei noita likaisia pikimustia takkeja kehtaa vielä ennen pesulaa esitellä sen liiemmin.. :D Tällä hetkellä takkikokoelmastani löytyy nougatinvärinen pidempi untuvatakki karvahupulla, valkoinen lyhyempi untuvatakki karvahupulla, sekä Zaran lyhkäsempi shampanjanvärinen untuvatakki. Tässä ehdoton fab3! :)

      Poista
  13. Heippa S!
    Kävin hetki sitten Tampereella ja vierailin myös tuolla Cottonissa. Siellä oli ainakin silloin Toryn ihania baltsuja kiiltonudena. Heillä oli ihan megaystävällinen palvelu ja sanoivat, että voivat toimittaa tuotteita pääkaupunkiseudullekin, eli kannattaa heiltä kysellä, mikäli nuo kiinnostaa :)
    -Kristin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Kristin!

      Olen joskus aikoinaan ottanut Cottoniin yhteyttä Tan sävyisten Reva Flatsien toivossa ja joku pieni kutina mulla tuolla takaraivossa oli, että ihana myyjätär tarjosi minulle niiden sijaan tätä mallia;


      http://www.jildorshoes.com/product.cfm/hurl/caroline-ballet-flat-nude-patent/PI=82183

      Jos heiltä kuitenkin sattuisi löytymään sitä kiiltonahkaista nudebaltsua ihan yksinkertaisena niin täytyy todellakin ottaa uudestaan yhteyttä heihin! Kiitos muuten hirmuisesti muistin virkistyksestä voi olla, että baltsun etsintä saadaan vihdoin päätökseen! :) Ja mitä tulee heidän asiakaspalveluun se totta tosiaan on aivan loistavaa :)

      Poista
    2. Mielestäni taisi ihan tätä http://www.jildorshoes.com/product.cfm/hurl/eddie-ballet-flat-pink-patent/PI=88623 olla vielä muutama pari, jos en ihan väärin muista.

      Kuolailin itseasiassa juuri noita kommenttisi linkissä olevia siellä, mutta jäljellä oli ainoastaan hieman minulle liian isoja (ja muutenkin olen nyt yrittänyt keskittyä syysjalkineiden hankintaan, niin masentavaa kuin se onkin :) )

      Toivottavasti tärppäisi baltsujen kanssa, jään pitämään peukkuja! :)

      -Kristin

      Poista
    3. Voih eihän! Nyt täytyy pistää liikettä nivusiin ja näpytellä Cottonille sähköpostia noista Burchin ihanuuksista!

      Niin taitaisi olla järkevintä itsellenikin, mutta kuulun ehdottomasti siihen kategoriaan, jotka eivät millään tahdo myöntää kesän olevan ohi ja talsivat baltsuilla vielä lähes ensilumeen saakka.. sitten sitä niiskutellaan huovan alle kääriytyneenä.. niimpäniin :)

      Kiitos paljon Kristin sinulle vinkistä, siitä oli ehdottoman suuri apu! :)

      Poista

Suositut tekstit