tiistai 15. toukokuuta 2012

Tiistain asua

Huomenia sinne ruudun toiselle puolelle! Täällä vietellään para aikaa aurinkoista vapaapäivää ja täytyy vain toivoa, että aurinkoinen sää jatkuisi huomennakkin, niin pääsisi kunnolla nauttimaan säästä kaikin siemauksin! Olen kuullut huhuakin jo, että ihmiset olisivat jo käyneet ulkona ottamassa aurinkoa, huh ajatuskin puistattaa, tämä vilukissa ei tarkene vielä ainakaan vähään aikaan ulkona ilman pitkähihaisia..

Tänään ajattelin viettää päiväni ilman stressiä ja kiireitä, tosin muutamia pakollisia asioita olisi hoidettavana. Olen juurikin lähdössä hoitamaan juoksevia asioita ja tämännäköisissä vetimissä olen kohta puoliin liikenteeseen lähdössä. Kaivoin pitkästä aikaa kaapistani unohduksiin jääneen H&M kauniisti laskeutuvan A-linjaisen takin ja lähdin suunnittelemaan asuani sen pohjalta:
Vaaleanharmaan takin kaveriksi halusin ihan ehdottomasti simppelin ja mahdollisimman valkoisen yläosan. Täytyy myöntää, että vaikka olen aina vaaleiden yläosien perään ei kaapistani löydy koko valkoisia yläosia kuin kaksi! Tämä simppelimpi, sekä muutaman viikon takaisessa Keskiviikko-postauksessa nähty Zaran kerrostettu valkoinen toppi. 

Osasyy lienee entinen vaalea tukkani, jonka vuoksi mielestäni valkoinen ei imarrellut itseäni kovinkaan hyvin, siksi en kaupoillakaan koskaan mennyt valkoisia yläosia ihastelemaan. Nyt kuitenkin huomaan kaipaavani enemmän ja enemmän valkoisia yläosia kaappiini, joten täytyy pitää silmät auki :)
Laukkuna toimi usempaan otteeseen jo täällä nähty Vuikkarin neverfull, joka on muuten todella oiva tilavuutensa vuoksi. Joskus aikoinaan omistin speedyn kolmekymppisenä ja täytyy ihmetellä miten ihmeessä olen voinut saada kaiken tarvittavan mahtumaan sinne? Tekee melkein tiukkaa jo neverfullinkin kanssa, kun raahaan mukanani aina kaiken tarvittavan ja vähemmän tarvittavat romppeet..
Viime hetkellä sumplin baltsujen kanssa ja päätin rikkoa kaavoja - jalkaan sujahti vaaleiden kenkuleiden sijasta viime kesänä hankkimani Monogram lovely-baltsut. Viime kesänä en näitä ehtinyt kuin muutaman kerran pitää, joten tänä kesänä siihen on tultava muutos. En edes muistanut, kuinka mukavat nämä ovat jalassa, huomaa, että lesti on täysin eri luokkaa kuin ketjuliikkeiden kengissä ja näin ollen jaksaa tepastella pidempääkin kaupungilla. Mitä olette mieltä, kummat olisivat sopineet paremmin asun kanssa?
Nyt lähden liikenteeseen ettei koko päivä mene höpötellessä.. Palaan todennäköisesti vielä illemmalla toisen postauksen kanssa, innostuin nimittäin leikkimään polyvorella ja jälleen ihastelin niissä eilisessä postauksessa nähtyä miukkarin bow leather-laukkua.. Olkaahan kuulolla, joten palaillaan! :)

31 kommenttia:

  1. Ihanan naisellinen takki, tykkään! ja vielä söpöt rusetit taskuissa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Lisa! :) Näitä löytyy vielä, kannattaa kurkata hennesin aleen! Niihin kiinnitinkin ekana huomioni ovat sen verran söpöt! :)

      Poista
    2. tampereella takki ainakin vielä normaalihintainen? missä niitä on alessa?

      Poista
    3. Liikkeissä taitaa olla normaalihintainen, mutta ainakin viimeksi H&M netissä oli puoleen hintaan alessa :) Nyt näyttäisi olevan yli puolet halvempi!

      http://www.hm.com/fi/product/96506?article=96506-B#article=96506-A

      Poista
    4. Kiitos! Oon kuolannut liikkeessä mutt en oo viittinyt ostaa! Nyt niin halpa et lähti tilaukseen :) pyydäänkö noita ballerinoja vielä?

      Poista
    5. EI mitään, kiva jos musta oli apua! :) Munkin mielestä takki oli kyllä aika ylihinnoiteltu.. Kenkiä olen muutamia nähnyt vielä liikkeissä (nuorten puolella) mutta netistä näyttäisi olevan loppu :( Mitä itse olen oppinut, kannattaa kurkata nettiin aamusta, silloin yleensä tulee lisää kokoja! ;)

      Poista
    6. Juu mulla oli vielä joku alejuttu joten postareineen 20 e. :) tarkotin lv,n? Tiedätkö onko niitä vielä?

      Poista
    7. Ääh mitäköhän olen miettinyt kun olen vastannut sinulle noista vaaleanpunaisista hennesin baltsuista? Eihän niitä ole edes tuossa postauksessakaan.. :D Saliväsymyksen piikkiin ;) LV:n baltsuista en osaa yhtään sanoa, kun ei ole tullut käytyä siellä pitkään aikaan.. :/ Kannattaa varmaankin ensiksi soittaa liikkeeseen ja kysellä! Saahan niitä tilattua ihan postituksellakin heiltä, jos näyttää vielä baltsua löytyvän! :)

      Poista
  2. Nauti auringosta munkin puolesta! Täällä möllötetään kotona kipeänä :( Torstaina vasta töihin jos silloinkaan vielä kunto kestää.. Ärsyttää kun ei pääse salille! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihäään!! Voieiiii.. :( mä kieltämättä tulisin ihan hulluks jossen pääsis liikkuu kotoota minnekkään, varsinkaan salille :/ Nyt lepäät paljon ja ajattelet positiivisesti saat kerrankin vähän "lomaa"<3

      Poista
    2. Niinno totta, kuvailen täällä huutisjuttuja ja syön karkkia :D:D

      Poista
    3. Hei voiks parempaa tekemistä sit ollakkaan!! :D Musta toi kuullostaa ihan luksukselta! Toiset raataa töissä, kun toiset syö kotona karkkia veluuripuvussa ;)

      Poista
  3. Ihana asu :) Mä oon käyttänyt tuota takkia ihan älyttömästi, siitä asti kun sain ne on jompikumpi ollut joka päivä päällä, ehkä olisi aika jo vaihtaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anneliiini! :) En ymmärrä miten olen voinut unohtaa koko takin olemassaolon ja nyt olen ihan ihastunut siihen ja varmaa alkaa sama rumba täälläkin ettei päälle enää eksy muuta kuin tämä takki :D

      Poista
  4. Vuittonin baltsut on iiihanat! :) Tahtoo kanssa!

    VastaaPoista
  5. Noi Vuittonin ballerinat on ihanat! Pitää varmaan laittaa hankintalistalle jotkut vastaavat, jos ne on kerta vielä niin hyvät jaloissakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin suosittelen! Nämä ovat ihan älyttömän mukavat jalassa (+ihanat ulkoisestikkin) ;) = mikä voisi olla parempi syy hankkia nämä?!

      Poista
  6. Kiva asu! Toi söpöystakki oikein kruunaa sen!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Lili<3 On se kyllä aikamoinen rusettitakki :)

      Poista
  7. Moikka!

    Onko takki mielestäsi normaalia kokoa? Joskus tuntuu, että hennesin takit ovat niukan kokoisia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Anna! Yhdyn täysin, mutta jostain kumman syystä näiden takkien koot olivat todella suuria. Omani on kokoa 34 ja mielestäni se jo vastaa 36, eli voi ihan hyvillä mielin ottaa oman kokoisen! :)

      Poista
  8. Moikka!

    Minkäkokoinen takkisi on? Joskus tuntuu, että hennesin koot ovat aika niukkia...

    VastaaPoista
  9. Niiiin tyylikäs asukokonaisuus jokaista asustetta myöten! :)

    VastaaPoista
  10. Todella kaunis asu taas kerran! Tuo Cubuksen koru jaksaa aina ihastuttaa minua, enkä osaa katsella kaupoista nyt mitään muita statement-koruja, kun tuo on niin iskostunut päähäni! Metsästän juuri jotain tuon mallista kultaisena, hitsinvitsit.

    Tuo suloinen takki on kyllä ollut minulla käytössä monen monta kertaa tänä keväänä, kiitos vaan neidille inspiraatiosta ;) Nyt on tosin saanut vaihtaa jo bleisereihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Käy kurkkaamassa Pieces en valikoimaa, heiltä löytyy aika samantyyppisiä!

      Poista
    2. Voi ihana kiitos!<3 Hih on tainnut tosiaan painua väistämättä jokaisen verkkokalvoille kun tuputan sitä väkisin jokaisessa asukuvassani ;) Hei! Vinkkivinkkinä Lindexille on saapumassa yksi mielestäni todella ihana kullanvärinen statement kaulakoru vaaleilla pikku helmillä:

      http://www.lindex.com/fi/6827820/?styleId=28853530

      Tätä kaulakorua odottelen kuin kuuta nousevaa.. :) Joten rukouksiin on vastattu! ;) Takki on ihana, jostain syystä se on vaan jäänyt liian vähäiselle käytölle, mutta vielä ehtii korjata tilanteen, ennenkuin kaikki takit on määrä pistää vaatekaapin perukoille auringon tieltä :)

      Poista
    3. Täytyy itsekkin käydä koluamassa Piecesin valikoima! :)

      Poista
    4. Hih, et ikinä arvaa, olen kytännyt juuri tuon korun saapumista kauppoihin viime viikot kuin hullu! Kerran mietinkin, kun sanoit täällä metsästäväsi tiettyä uutta statement-korua, että mahdatkohan olla saman korun perässä ;) Great minds think alike! Voi tulisipa se jo pian kauppoihin, saapumisaikahan viivästyi jo kerran.

      Ja kiitos ystävälliselle Anonyymille vinkistä! :)

      Poista
    5. Eikä! Mikä sattuma! No juuri tuota olen metsästämässä ja kytännyt päivittäin tuolla Lindexin sivuilla, että jokos se olisi rantautunut jo kauppoihin, mutta ei.. Toivottavasti se on yhtä ihana luonnossa kuin kuvissa!!<3

      (ps. meinasin totaalisesti repiä pelihousut kuin katsoin, että viivästyy taas 2viikkoa.. :D haha!)

      Poista

Suositut tekstit