perjantai 4. toukokuuta 2012

Perjantai

Huh nyt on työt tehty ja vihdoinkin päästy kotiin, mutta ei mitään salikamppeet kassiin ja menoksi taas! Kyllä siinä kymmen maissa ehtii levähtää kun pääsekin samantien sänkyyn ja heti aamu viideltä kello soimaan.. Siinä samassa vielä päätin, että hitsivie kyllä nyt aina vartti löytyy päivästä aikaa kehitellä jonkunlaista postausta teille, joten katsotaan miten kauan tahti pysyy yllä.. ;)

Olen niin kovin ihastunut tuohon puhtaanvalkoiseen Zaran jakkuun, että valkkasin sen päälle tänäänkin. Aamulla postista tullut Elloksen pinkkitoppi pääsi ensimmäistä kertaa päälle ja mitä hei, täällä ollaan vihdoin ihastuttu väreihin! Veikkaan, että tukanvärin muutos on tehnyt muutosta myös mielelle, vai mitäs sanotte?
Lupailin teille jo viime kuussa tekeväni hiuspostauksen, mutta arvatkaa mitä kävi.. Olin ottanut värjäysvaiheessa ennen ja jälkeen kuvia, mutta jotenkin sitten onnistuin poistamaan kaikki kuvat, jossa mulla oli se supervaalea tukka, että näin.. Tässä kuitenkin suht hyvin pääsee kärryille minkälaisella tukalla tällä hetkellä mennään :)

Ensimmäisen värjäyskerran jälkeen väri ei ollut kovin tasainen (siitä en olisi kehdannut ottaa kuvia edes teille), kun sillä sävyteshampoolla vedin ja nyt on päässä sitten kestoväri. Senkin uskalsin itse kotioloissa värjätä ja väri taisi olla schwarzkopfin väri sävyssä tumma mahonki. Lopputuloksesta oli hitusen erilainen kuin mitä paketin kyljessä luvattiin, mutta viihdyn kyllä ihan hyvin tässä tummemmassakin lookissa.
Asu oli suht yksinkertaista ja simppeliä, mutta aika hyvin yksinkertaisestakin asusta saa irti, kun lisää tuollaisen värikkäämmän kappaleen valkoisen jakun kaveriksi. Kuvissa jalassa mulla on luottofarkkuni Dr. Denimin Kissy leggarifarkut, jotka eivät muute löysty käytössä, jos vaan osaa valkata tarpeeksi napakamman koon. Näitä sai ainakin ennen tilattua myös nellystä. Suosittelen todella! Nyt kipittelen iltasalille, saapas ainakin tehdä rauhassa kun ei ole kokoajan joku hengittämässä niskaan :) Rentouttavaa perjantaita ruudun toiselle puolelle!

16 kommenttia:

  1. heh, tuli tosta elloksen topista mieleen että unohtaa aina silitysraudalla vetää noi viikkausviivat pois jos ei viitti pestä paitaa ennenku pistää päälle :P en enne kiinnittäny huomiota mut nyt huomaa heti - tossaki menee vatsankohalla toi viiva :D ei siis pahalla, mut tuli vaan mielee.. hauska nähdä ulkona aina ihmisiä jotka ei huomaa samaa asiaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei arvaappas mitä, itse en edes tullut ajatelleeksi ennenkuin hihkasit! Ja totta, aika törkeän näköinen... Kiireessä tempasin pussista suoraan päälle ja menoksi, niin ei tullut kauheasti viikkausviivoja ajatteeksi :D Nyt näyttäisi paita olevan ihan sileä, taisi kova työvauhti silottaa viivat ihan itsestään ;)

      Poista
  2. Tosi hienot hiukset!! Tykkään :) Kaunis ruskean sävy ja sopii sulle kauniisti :))
    Ja voih, tuo sun statement...ihan mielettömän upea!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana Taruliini kauniista sanoistasi! :)<3

      Poista
  3. Kiinnitin muuten huomiota rusketukseesi. Oletko saanut noin tasaisen päivetyksen ulkomailla vai itseruskettavilla? Etsin hyvää itseruskettavaa ja vinkit kiinnostavat. Suomen talvi kun tekee minusta ainakin kuoleman kalpean. Onneksi pian on kesä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitkään aikaan en ole itseruskettavilla läträillyt, ei vaan ole mun juttu ollenkaan, vaikkakin kaikkein terveellisin :( Solkussa on tullut nyt käytyä aika tasaisin väliajoin, mutta viime kerrasta onkin jo jonkun verran aikaa.. Itsekkin olen luonnostaan ihan haamunvalkoinen ja siksipä itseruskettavat tekevät minusta ainakin ihan oranssin.. Onneksi saamme oman aurinkomme ihan pian, viime viikonloppuna itse ainakin korkkasin "kesän" ensimmäisen auringonotto-päivän ja pienet rajatkin sain jo.. :)

      Poista
  4. Ihana kyllä tuo valkoinen jakku, tahtoisin jonkun samantyylisen :) Ja oikein kivalta näyttää uusi hiuslook :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa poiketa Zarassa! Siellä on ihan tajuttomasti tällä hetkellä kaikenlaisia tällaisia "bukleejakkuja" :) Ja kaunis kiiitos!

      Poista
  5. Ihana jakku ja toppi :) Pidän todella paljon tyylistäsi!

    VastaaPoista
  6. Sinulla on aivan ihana blogi! Olen uusi lukija ja toden teolla jäänyt koukkuun, heti löydettyäni blogin oli aivan pakko selata kaikki postaukset läpi, niin paljon tykästyin :-) Sinulla on todella ihana tyyli ja pidän myös tavastasi kirjoittaa! :-) Kiitos paljon ihanasta blogista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiko parempaa kommenttia päivään saadakkaan? :) Kaunis kiitos sinulle ja aivan mahtavaa, että olet löytänyt tänne :) ja toivottavasti onnistun ammentamaan inspiraatiota sinne ruudun toisellekkin puolelle! Olen edelleen sitä mieltä, että kyllä multa löytyy ylivoimaisesti parhaimmat lukijat, jotka saavat päivittäin hymyn korville tälle kirjoittajalle<3 Tervetuloa vielä seurailemaan ja kiitos kommentistasi! :)

      Poista
  7. Hei! Onko tuo speedysi mitä kokoa? :-)

    VastaaPoista

Suositut tekstit