perjantai 18. toukokuuta 2012

My new love

Tadaa! Tässä tulisi nyt mysteeri paketille jatkopostausta ja kyllä, tempun tein ja menin tilaamaan Mytheresasta tuon Miu Miun Bow leather bagin, juuri ennenkuin ne ehtivät loppua täysin. Kävin kurkkimassa laukkua jo merkin omilta sivuilta, mutta heiltä ei tosiaan löytynyt kuin tuota Vitelloa, joka on omaan makuuni hieman liian löysä ja kasaan painuvampi.

Kokokin Vitellossa taitaa olla pienempi kuin tämän bow leatherin ainakin mitä nettisivujen mittoihin on uskominen. Värin kanssa kamppailin aika pitkään. Valkoinen vai tämä "puuterinen", mutta siihen lopputulokseen tulin, että taitaa tämä puuterinen (joka tosin ei ole puuteria nähnykkään) olla enemmän mun juttu. Pitemmittä puheitta niihin kuviin;
Jos totta puhutaan väri hieman yllätti.. Ei siis positiivisella tavalla. Kuvista voisi olettaa, että tulossa olisi oikeastikkin puuterinen laukku, eikä tummanbeige. Verratkaa vaikka viime postauksien kuvia laukun väristä ja verratkaa näihin itse otettuihin kuviin. Aluksi ehdin jopa miettiä, että hitsivie väärän värisenkö laukun he ovat mulle postittaneet, mutta ei kyllä kuiteissa selvästi luki sama värikoodi, kuin sivuillakin..

Alunperin lähdin tilaamaan laukkua juuri tuon värin perusteella, koska toiveissa oli saada oikeasti vaalea laukku, eikä hitusenkaan tumma ja nyt olen taas siinä samassa pisteessä missä ennenkin :D
Tykkään muuten laukusta ihan älyttömästi! Malliltaan laukku oli todella kiva ja yllättävän tilavakin! Laukun väristä tuli heti mieleen eräs huivini. Väri nimittäin muistuttaa todella paljon vanhaa Vuikkarin veronen sävyistä shaaliani!
Ehdin hiukka mallailla huivin kanssa ja aika hyvin se matchasi siihen :)
Jakku/ Zara, Paita/ Vero Moda, Kaulakoru/ Cubus, Huivi/ LV, Laukku/ Miu Miu
Löytyykö ruudun toiselta puolelta muuten ketään, joka olisi Mytheresalle palautellut? Ajattelin vaan millainen rumba olisi tiedossa, jos nyt päätänkin tuon värin takia laittaa laukun vaihtoon.. Kaikki kokemukset tervetulleita! Tällä hetkellä painitaan niin fifty fifty laukun kanssa, että voi vinde! Mitäs te ootte mieltä? Harmittaa joutavasti, jos joudun tähän palautusrumbaan lähteä. Ääh..

Nyt tämä likka painuu piakkoin töihin ja pistää laukku asiat hautumaan ;) Kivaa perjantaita ja vihdoinkin koittavaa wiikendiä, jeij!!

60 kommenttia:

  1. Onpas ihana tuo laukku, sopii sulle kuin nakutettu! ;) Pidä ihmeessä laukku.
    Päivän asusta en edes viitsi sanoa mitään, sen verran ihana jälleen kerran.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Jennifer ihanasta kommentista! Laukku on kieltämättä todella ihana ja kivan mallinen, mutta väri on vähä niin ja näin.. :/ Harmittaa kun odotti sieltä puuterisen tulevan, mutta ei...

      Poista
  2. Ihan tosi ihana! Toihan on just eikä melkeen sun värinen! :) Keep it!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinkö! Itse en niinkään tuolle värille lämmennyt :( Vaaleampi sen olla pitää hih :)

      Poista
  3. ihana laukku :) Mutta väri kyllä tosiaan näyttää ihan erilaiselta kuin noissa nettisivujen kuvissa !! sun ottamissa on ihan harmaa ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laukku onkin ihana, mutta väri ei niinkään. Näyttää kyllä tuplasti paremmalta heidän katalogikuvissaan, kuin "livenä" :/ Juurikin harmaa se ikävä kyllä onkin..

      Poista
  4. Jos laukun päätät pitää, niin kerrothan jatkossa miten kullatut yksityiskohdat kestävät? Niistä kun kuuluu niin paljon huonoa palautetta ja itselläkin on haaveissa (kaukana haaveissa :D ) tuo laukku.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laukun päätin laittaa palautukseen, muuten kyllä olisin raportoinut teille miten on käytössä kestänyt :) Itsekkin olen valitettavasti näin kuullut, en vain ole halunnut uskoa kun laukku muuten on niin upea ;)

      Poista
  5. Voi ei, mä kyllä sinuna palauttaisin, toi näyttää ihan harmaalle, aika kaukana beigestä puuterista puhumattakaan :( harmi se puuterinvärinen joka noissa ed. kuvissa oli, on kyllä aika paljon kauniimpi ... mutta ehkä tuohonkin väriin tottuisi, toisaalta on sen verran kallis hankinta, että mä tosiaan kyllä palauttaisin ja vaihtasisin juuri haluamaani väriin sen ....
    San-na

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totaalisen samaa mieltä olen kanssasi! Puuterista ei tämä laukku ole ikävä kyllä nähnykkään :( Harmittaa ihan vietävästi, kun oletti sieltä tulevan jotain ihan muuta kuin mitä todellisuudessa tulikaan.. Kuulun vielä näihin "palautusrumba" inhokkeihin ja nyt joutuu säätämään kaiken maailman palautuslappujen ja soittojen kanssa, argh! :(

      Poista
  6. niin ja tuolla miumiu:n omassa nettikaupassa näkys olevan parempia kuvia, enemmän värejä ja halvemmat hinnat :)
    http://www.miumiu.com/en/SE/e-store/dep/handbags

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miu miulta alunperin katsoinkin, mutta heiltä löytyi ainoastaan tuota Vitelloa, jota en nimenomaan halunnut tilata tuon löysän mallin vuoksi :) Bow leatheria ei heidän sivuiltaan valitettavasti löydy.. :/

      Poista
  7. Ihana laukku! Oliko paljon hintaa, entä postikulut? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana se onkin!<3 Postikulut olivat mielestäni todella halvat (tai no halvemmat mitä oletin) alle 20, tarkemmin ottaen 19euroa.. :)
      Laukun hinta näkyy tuolta Mytheresan sivuilta, tässä linkki laukkuuni:

      http://www.mytheresa.com/de_de/bow-leather-tote-139040.html

      Poista
  8. Minunkin mielestä tuo laukku on aivan upea kuvien perusteella! :) Mutta jos kovasti epäilyttää tykkäätkö siitä vai et, niin kannattaahan se sitten ehkä yrittää palauttaa tai vaihtaa toiseen väriin tms. Tuon hintaista laukkua ei nimittäin viitsisi ostaa kaapin pohjalle tönöttämään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Upea se onkin, mutta täysin erivärinen kuin Mytheresan omissa kuvissa :( Se on totta ja siihen tulokseen päädyinkin, että taitaa mennä palautuksen kautta takaisin, mutta jos oikean värinen sattuu eteen niin miksi ei.. Malliin niin kovasti nimittäin ihastuin :)

      Poista
  9. Mää niin tiesin :P On kyllä kerrassaan upea laukku, ei voi muuta sanoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun lukijakansalta on ihan turha yrittää salata mitään, kaikki arvaa samantien ;) tai sitten olen vaan niin huono pitämään salaisuuksia.. :)

      Poista
  10. No on kyllä selvä harmaa. Puuterinvärinen näytti kuvissa 100 kertaa kauniimmalta. Ja on sulla kyllä varaa shoppailla varmaan joka päivä?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on! :( Puuterinen olikin todella upea, harmi ettei paketista paljastunut yhtä upea kappale :D

      Poista
  11. Voi musta toi vaaleanharmaakin väri on tosi kaunis ja jotenkin niin klassinen! Jos en olisi itse nyt ehdottomasti laukkushoppailulakossa, niin olisin voinut ostaa ton laukun, jos päätätkin luopua siitä. :D Mutta tosiaan, jos väri ei tunnu omalta, niin kannattaa varmaankin koittaa palauttaa, ettei sitten myöhemmin harmita. Mutta itse siis ehdottomasti pitäisin laukun. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh olisin ihan ilomielin sen sinulle myynyt ;) Kaunis se on, sitä en kiellä! Odotin kuitenkin ihan tosissani saavani sen vaaleamman version tästä, siksi olenkin päättänyt pistää laukun palautuksena takaisin :/ Jos sille vaikka vielä löytyisi arvoisensa omistaja! :)

      Poista
  12. kieltämättä tuo on aika harmaan näköinen, mutta ainakin omaa silmääni miellyttää loppujen lopuksi jopa enemmän kuin sivuilla olevissa kuvissa :) mutta toki jos et ole tyytyväinen, niin se luultavasti harmittaa sinua pitkään jos päätät pitää.. ainakin itseä harmittaisi, sen verran kallis laukku :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinkö! Tietty nämäkin ovat makukysymyksiä, toisen mielestä kiva voi olla toisen mielestä hirveä! :) Väri on todella kaunis, mutta jotenkin se ei vain tunnu omalta :/ Palautukseen loppujen lopuksi kallistuin. Täytyy toivoa, että vaaleampi versio tästä sattuisi vielä eteeni :)

      Poista
  13. Ihan kivahan toikin väri on ja sopii tosi hyvin "sun värimaailmaan" :) Olen myös kuullut noiden kultaosien heikosta laadusta, joten kirjoittelehan sitten kokemuksista jos päätät laukun pitää! :)

    Ihanaa viikonloppua sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekkin olen lukenut tuosta laukusta ihmisen omakohtaisia kokemuksia, mutta ajattelin sen vaan komppaavan kun laukku muuten on niiin upea! ;) Täällä kuitenkin palautukseen kallistuttiin jotenka kokemuksia en pääse kirjottelemaan :/

      Ihanaa vikkonloppua myös sinulle Celina<3

      Poista
    2. Minulla on ollut miu miun laukku vuodesta 2007 ja kullatut osat ovat pysyneet kuin uusina! Siis ei minkäännäköisiä kulumia, ja itse olen aika huolettomasti käsitellyt laukkuani. Tietenkään en voi ottaa kantaa siihen, onko laukkujen laatu heikentynyt viime vuosina, mutta itse olen ollut todella tyytyväinen miu miu laukkuuni.

      Poista
    3. Hei kiitos suuresti vastauksestasi! Tästä asiasta onkin ruodittu ties missä ja oli kiva kuulla, ettei kaikilla ole asia näin :) Itse niin kovin ihastuin laukun malliin, että siinä unohtui kultasten yksityiskohtien viat heti kättelyssä, heh :)

      Poista
  14. Mallihan on upea ja tuo värikin on kyllä hienostunut ja erilainen, tykkään! Mutta jos toivoit kokoelmaan erityisesti vaaleaa laukkua, niin mieti toki rauhassa. Muista, että onneksi aina löytyy uusia ihania vaaleita laukkuja juuri siinä oikeassa sävyssä tuonkin rinnalle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väri on kiva, mutta jotenkaan en tunne sitä vaan omakseni :/ Aikamoinen pettymys oli avata laatikko ja huomata, että hitsivie onko tämä muka se vaalea kesälaukkuni.. Siksi tulinkin siihen lopputulokseen, että laukku kyllä ansaitsee arvoisensa omistajan ja minä jatkan vaaleiden laukkujen perässä metsästelyä ;)

      Poista
  15. Voi ei miten harmi, ettet ole tyytyväinen väriin :/ Onhan se tosiaankin erinäköinen kuin Mytheresan sivuilla! Minun silmääni harmahtava väri on kuitenkin tosi nätti ja kuten Celina ylempänä totesi, niin natsaa kyllä hyvin neidin värimaailmaan! Ja tuosta laukun mallista puhumattakaan, huh, täydellinen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih Jonna oikeassa olet tuon mallin suhteen, voisiko parempaa mallia löytyäkkään! Itse pidän siitä hirmuisesti :) Tosi harmi, että väri tosiaan oli jotain ihan muuta kuin odotin, muuten olisin laukun pitänyt ihan ilomielin itselläni ;)

      Poista
  16. Voi että, kaunishan tuo laukku on kuin mikä -oli väri mikä tahansa. Mutta, suuri pettymys tuo väri on myös itselle. Kuvien perusteella odotti aivan jotain muuta. Tosi harmi, koska näyttää jopa hieman likaisen harmaalta...
    Mutta edelleen yksi lempparilaukuista ja mielettömän kauniisti sinulle sopii! Eikä tuo nyt ruma ole todellakaan!! Nyt oot kyllä vaikean päätöksen edessä, koska arvokas laukku kuitenkin kyseessä. Ja toisaalta jos väri on pettymys jo nyt, on se sitä vuodenkin päästä.. Mutta mallista älä luovu, aivan täydellisen ihana ja sopii kuin nakutettu sulle!! <3
    Ihanaa viikonloppua ihana S! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano Jenna!! Onneksi et ehtinyt vielä tilata omaasi ja pettymään:/ siksi yleensä varaudunkin nettishoppailuun hiukkasen varauksella, koska katalogikuviin ei yleensä ole uskominen - sieltä voi tulla ihan mitä vaan :D mutta malli on ihana niinkuin sanoit ja ei muuta kuin katse vaaleampiin versioihin ;) Ihanaa viikonloppua sinulle!!!<3

      Poista
  17. Siis väri on etoupe/taupe eli myyränharmaa eli ruskealla taitettu harmaa. Monikäyttöinen väri, sopii todella moneen väriin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin taitaa tosiaan olla, eikä lähelläkään puuterista :) Monikäyttöinen se onkin, mutta ei taida olla ihan minua :/

      Poista
  18. Voi,tuon on kyllä todella ihana ja sopii sulle hyvin! Keep :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Hjenn kiitos kommentistasi, täällä kuitenkin tultiin siihen lopputulokseen, että värinsä puolesta saa lähteä palautukseen :/

      Poista
  19. Kauniin värinen toi minusta on, vaikkakin poikkeaa nettisivujen kuvista.
    Laukku sopii hyvin asuusi, joka on jälleen kerran aivan ihastuttava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poikkeaa kyllä liikaakin nettisivujen kuvista. Todella harhaanjohtavia kuvia.. :/ mutta kaunis kiitos kauniista sanoistasi! :)<3

      Poista
  20. Voi toi on kyllä niin ♥! Mutta tosi harmi toi väri:/ Mä oon tosi arka tilaamaan nettikaupoista juuri tuon takia, että jos se ei sitten olekaan samanlainen kuin kuvissa.. Tuo on vielä niin hintava ostos, että sen pitäisi olla kyllä ihan perfect! Mieti tarkkaan, mitä teet, tiedän kokemuksesta, että myöhemmin voi alkaa kaduttaa, ja se ei ole kivaa:( Mutta tosi tylsää kyllä, se on kuitenkin niiin kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olekkin :( Harmittaa ihan älyttömästi, ettei ollutkaan toiveiden mukainen :( Itsekkin varaudun aina varauksella näihin nettishoppailuihin juurikin tuon takia, kun monesti sieltä saa jotain ihan muuta kuin odottaa. Onneksi Mytheresalle on todella helppo ja iisi palautus, joten ei muuta kuin laukku palautukseen ja toivottavasti päätyy arvoisellensa omistajalle! :) Ihanaa viikonloppua Lili!<3

      Poista
  21. moikka!

    Onhan tuokin tosihieno, mutta näkisin enemmän sen vaalean sinun päälläsi! :) miten sinulla oli varaa ostaa tuo noin nopeasti:o? huuh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Oikeassa olet :) Vielä kun hakusessa olikin vaalea laukku niin ei muuta kuin palautukseen toiselle onnekkaalle omistajalle! :)

      Poista
  22. onko sul menny toi louis vuittonin huivi nyppyläiseksi/kuluneeks?, itelläni on ja vuikkarilla ei osattu sanoo mitään siitä. huonoa laatua sanon minä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On mennyt, valitettavasti. Vaikka todella hyvää huolta olen siitä yrittänyt pitää :/ Ei kyllä todellakaan pelitä vuikkareiden huiveissa hinta-laatusuhde alkuunkaan.. Jos jatkossa himottaa ostaa vuikkarin huivi kehottaisin ehdottomasti hankkimaan sen lurexisen, ne kun ei kovin helposti huonoon jamaan mene :) Muutaman kympin kalliimpi, mutta käyttökertoja ainakin sata lisää!

      Poista
  23. Ihana laukku! Väri, kuten kaikki muutkin ja sinä itsekin sanotte, on tosiaan jotain ihan muuta, kuin webbisivun kuvissa. Olisi nimenomaan odottanut herkullista pehmeän puuterista vanhaa roosaa. Sinällään tämä laukku kuitenkin kuvissasi nyt näyttää varsin kauniilta, vaikka se väri ei sitä olekaan, mitä olisi odottanut. Ihanasti matchaa tuohon sun LV-huivin väreihin ja muutenkin asuusi näissä kuvissa.

    Sun pitää nyt vain itse puntaroida tämä asia ja miettiä, mitä teet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällainen mielikuva minullakin oli tuon laukun väristä, mutta taisi vastaan tullakkin maantienharmaa :D Ei vainaskaan, laukku on mielestäni todella kaunis ja upea tuon värisenä henkilölle joka todella pitää tuosta väristä :) Niinkuin eräs lukija kommentoikin se on hyvin monikäyttöinen väri ja sopii monen kanssa - i totally agree :) Palautukseen päädyin ja huomenna lähtee laukkunen matkaan..

      Poista
  24. Palauttaminen on helppoa, ei tarvitse perustella palautuksen syytä. Paketissa palautuslaput, tilaat vain DHL hakemaan paketin kotoa/töistä takaisin (palautus ilmainen) ja rahat palautuvat nopeasti tilille. Palauttavat tuotteen hinnan, mutta eivät postituskuluja :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihan mahtavaa! Olen todella huono näiden palautusjuttujen kanssa, varsinkin näiden jotka lähetävät ulkomaille takaisin. Pitää olla superhuolellinen, ettei katoa jonnekkin jorpakkoon :) Niin luin, että postareita ei palauteta, mutta eipä siinä kovin suuresta summasta ollut kysymys niin ei haittaa :)

      Poista
  25. Voi harmi miten erivärinen laukku on verrattuna nettikauppaan. Mutta jos yhtään epäilyttää niin palauta ihmeessä, ei mene rahat "hukkaan", kuitenkin arvokas laukku kyseessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta ja tähän tulokseen tulinkin, että huomenna laukku lähtee takaisin matkaan :)

      Poista
  26. Heips!
    Ihan "pakko" on nyt heittää kommenttia. Olen jonkin aikaa seuraillut blogiasi ja on ollut äärettömän hauska huomata, että mulla on aikalailla samanlainen pukeutumistyyli kuin sinulla, MUTTA isona poikkeuksena täysin erilainen värimaailma.
    Mielenkiintoista on siis ollut tavallaan nähdä omasta tyylistäni ihan erilaisilla väreillä toteutettuja versioita.
    Hyvänä esimerkkinä mainittakoon se, että tänä keväänä tilasin MyTheresasta samanlaisen MiuMiun, mutta värinä Peonia pink. (Kyseinen väri onkin jo myyty loppuun). Kirkkaanpunainen näyttää vielä olevan sivuilla myynnissä, jota sitäkin harkitsin. Äskettäin laitoin tilaukseen uuden clutchin.:)
    Olen muutamia kertoja tilannut MyTheresasta ja olen ollut tosi tyytyväinen. Kertaakaan en tosin ole joutunut palauttamaan, mutta en jaksa uskoa että siinäkään suhteessa mitään ongelmia tulisi.
    Blogisi on ihana. Tulen varmasti seuraamaan jatkossakin.:)
    Terkuin Minnie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Minnie!

      Tosi hauska kuulla, näkisin oikein mielelläni tyylisi - olisi nimittäin hauska nähdä eriväreillä toteutettua versiota omasta tyylistäni. Jos josks päätät blogimaailman perustaa, minulle ehdottomasti linkität linkkisi jookos :) Kiva kuulla, että palauttaminen olisi iisiä! Vihaan nimittäin palautuslappujen kanssa säätöä ja DHL poitsukoille soittoja ;D Nyt on laukku pakattu ja huomenna soitan heidät paketin hakemaan :) Tällaista palautetta on aina kiva saada, toivottavasti viihdyt blogini parissa ja tulet ehdottomasti jättämään kommenttisi toistekkin! :) Mahtavaa viikonloppua!

      Poista
  27. Hups, unohtui vielä sanoa, että tilaamasi laukku sopii mielestäni tosi hyvin tyyliisi, mutta jos laukun harmaus ei ole sitä mitä haluat ja asia häiritsee, kannattanee harkita palauttamista.
    T. Minnie

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näin on!! Hakusessa kun kuitenkin oli vaalea versio, eikä tumma.. :/ Huomenna pistän laukun menemään takaisin ja toivottavasti päätyy arvoisellensa omistajalle :)

      Poista
  28. Harmi että väri ei ollut täysin mieleinen. Kuvista katsottuna laukku kuitenkin näyttää tosi ihanalta, ja malli on niin hyvä. Asusi on niin kaunis, ja laukku tosiaa natsaa tosi hyvin huivin kanssa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Riina kivasta kommentistasi! Laukku on todella ihana ja malli tässä on täysi kymppi! Harmi, ettei väri mielyttänyt omaa silmääni tarpeeksi pitääkseni sen.. :/ mutta eiköhän näitä vaaleampia versioita löydy jostakin! Ihanaa viikonlopun jatkoa sinulle Riina! :)

      Poista
  29. Ihana laukku ja kaulakoru, oon kade! :D

    http://www.lily.fi/palsta/all-things-beautiful

    VastaaPoista

Suositut tekstit