lauantai 19. toukokuuta 2012

Laukku mietiskelyä

Kivaa lauantain myöhäisiltaa sinne ruudun toiselle puolelle! Hieman venähti tämän päivän postaus, tulin nimittäin muutama tunti sitten töistä ja juuri kotiuduin vasta salilta. Aikamoinen härdellipäivä on ollut.. Edelleen sillä fiiliksellä liian vähän aikaa, ihan liikaa tekemistä. Pitäisi tasapainotella niin työn, kuin salin, kuin muidenkin menojen kanssa, ei ole helppo yhtälö..

Kiitos superisti kaikille viime postaukseen jätetyistä kommenteista, niitä tuli ihan hurja määrä! Tosi hyvin perusteltu ja vastaan niihin heti kun ehdin ajatuksen kanssa miettiä vastauksia!<3 Itse tulin nyt siihen lopputulokseen, että ei muuta kuin palautukseen. Jos laukku oli jotain ihan muuta kuin odotin, enkä ensinäkemältä ollut ihan lumoutuneena on se aika hyvä syy jo palautukseen, mutta mallista en luovu! Sen verran kiva se oli, että silmät pidetään edelleen auki ja jos hyvä väri sattuu eteen niin miksei..
Tulossa olisi vielä viiiiimoinen mallauskuva tuon laukkusen kanssa :) Asu on jo torstailta, mutten ole tämän kaiken keskellä ehtinyt vielä julkaista sitä. Toista kertaa päälleni heitin tuon Zaran a-linjaisen paidan, johon tuttuun tapaan yhdistin Cubuksen alekoruni.

Eilen ehdin pikkuisen metsästellä nettikaupoista uutta suurempaa kaulakorua, mutta mistään ei tunnu löytyvän tai sitten ne olivat ihan järisyttävän kalliita. Tähänkin pätee hyvin, kun ei etsi niin varmasti löytyy, mutta auta armias jos oikein etsimällä etsii niin ei taatusti löydy!
Jalkoihin sujautin kaapista kaivetut viime vuotiset Zaran nudet baltsukat. Yhtä mukavat olivat jalassa kun vuosi takaperinkin.

Huomenna vielä pitäisi jaksaa töitä ja sitten kiire viikonloppu olisi ohitse. Tosin vapaalle pääsen vasta torstaina, joten sitä odotellessa! Nauttikaahan te muut onnekkaat auringosta, kun saatte! :) Mukavaa viikonloppua ihanaiset<3


16 kommenttia:

  1. Palauttaminen on ihan oikea päätös jos ei itse ole laukkuun täysin tyytyväinen. Minä tosin tykkään tuosta ihan hurjan paljon :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täysin samalla linjalla olen sun kanssasi. Jos laukku ei heti alkuaan mielyttänyt värinsä puolesta miksi sitä turhaan hankkisin kaapin pohjalle pölyttymään :/ Mutta ihana se kieltämättä on!

      Poista
  2. teit oikean ratkaisun palauttamisessa! toivottavasti vaaleampi väri löytyy! :) olet muuten todella ruskea! käytätkö jotakin itseruskettavaa, käytkö solariumissa vai oletko luonnollisesti noin ruskea! blogisi on aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Malli oli kuitenkin superkiva joten todellakin toivon, että se puuterisimpi kävelisi vastaan vielä :) Tällä hetkellä olen nauttinut vaan omasta auringostamme ja pientä pohjaa on kyllä jäänyt kuukauden takaisesta solkkukäynnistä :) Itseruskettavia en oikein käytä, ei taida olla mua varten.. :/ Onnistun aina sotkemaan niillä lakanat ja kaikki :D

      Poista
  3. Heippa! Olisiko tämä kaulakoru sinua? :)

    http://www.lindex.com/fi/naiset/tulossa-pian/6827839/Kaulakoru/?styleId=28853530


    Blogisi on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Mari et usko! Olen kytännyt tuota ihanaista kaulakorua jo ainakin kaksi viikkoa milloin se ilmestyisi liikkeisiin ja toivon mukaan huomenna pääsisin vihdoin hakemaan sen! :) Voi ihana kiitos!

      Poista
  4. Olisitko halukas myymään laukkuasi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmanmuuta olen!!! Jos suostut ostamaan sen samalla hinnalla kuin millä hankin sen, muuten pistän huomenna menemään sen palautuksena takaisin :) Toivottavasti onnistuisi näin, välttyisi monelta mutkalta, ilmoittele! :)

      Poista
  5. Ei löytyny bleiskaa vielä :( ehkä sitten huomenna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eiiiih :( Toivottavasti ne pian ilmaantuisivat! Pidäthän minut ajantasalla? ;)

      Poista
    2. mitä bleskaa? =o

      Poista
    3. Yhtä bleiseriä vaan :)

      Poista
  6. Vähänkö on ihana paita<3 Tilasin vastaavanlaisen h&m:ltä, tosin se on vähän sellainen löysempi malli :) Ihanaa kesän odotusta sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana S<3 Minultakin löytyy se henkkamaukan malli jos meinaat sitä valkoista jonka etumuksessa on "reikäneulosta"? :) Ihania molemmat! Ihanaa kesän odotusta myös sinne ruudun toiselle puolelle! :)

      Poista

Suositut tekstit