maanantai 14. toukokuuta 2012

Brandos part II

Voi ihana mikä sää ulkona onkaan.. Tänään olin pitkästä aikaa aamuvuorossa ja nyt vaan nautin sen jälkeistä ihanan aurinkoisesta säästä. Nykyään useimmiten taitaa mennä niin päin, että töihin hipsitään ennenkuin aurinko ehtii kunnolla nousta ja jo päästyä se onkin laskenut, joten harvinaista herkkua meikäläiselle! Huomennakin pääsen nauttimaan aurinkoisista säistä (toivon mukaan), sillä edessä olisi pari vapaapäivää peräkkäin, jee!

Tulossa olisi nyt viime Brandos tilaukseni toiset ballerinat, jotka olivat juuri sellaiset kuin odotinkin. Kengät olivat itselleni ennestään tuntemattomalta Ras-merkiltä ja vaikuttivat oikein mukavilta jaloissakin näin kotona tepastelun jälkeen. Eiköhän rusettibaltsujen kerääminen rupea pikkuhiljalleen pistämään jarrua, sillä niitä on kertynyt jos minkälaista ja pieni kokoelma niitä kummittelee tuolla kenkäkaapissa. Nyt vaan superaurinkoiset säät tänne niin pääsen koeajamaan uutukaisia hetimiten! :)
Ihastuin heti näiden kimaltelevan vaaleaan materiaaliin. Kuvista ei ehkä uskoisi, mutta materiaali on todella pehmeää ja näin ollen jaksaa varmasti tepastella pidempääkin, kun ei ole mikään hankaamassa nilkkoja auki. (Taino katsotaan tuota uudestaan ensimmäisen käytön jälkeen..) Pohja tosin näissä on todella ohkanen, joten toivottavasti eivät jalkapohjat tule kovin kipeäksi.
Äsken Brandoksen sivuille kurkattuani näytti tätä kenkää löytyvän vielä jokaisessa koossa ja suoraan kenkiä pääset tilaamaan tästä! Lempparivärissä tuli tämäkin tilattua, mutta ei sillä nimittäin ei sivuilla kauheasti valinnanvaraa ollukkaan kun baltsua oli saatavana ainoastaan vaaleana ja kelpaa kyllä vallanmainiosti minulle! Onko teillä kellään mitään kokemuksia kys.merkistä? Itse en ole koskaan tällaisesta merkistä kuullutkaan, joten eipä ole paljon odotuksia sen suhteen :)
In action! On ne vaan aikas kivat? :) Tilauksessa tulleet wedget pistin samantien palautukseen. Aluksi höpöttelinkin, että olipas onnistunut tilaus kaikinpuolin, mutta ne eivät sitten loppupeleissä ollutkaan sitä mitä oltiin etsimässä. Hakusessa olisi vaaleat kiilat, mutta niissä versioissa kiilaosa oli kylläkin likaisen keltainen, että sillälailla.. Muutaman kuvan ehdin niistä napata koneelle, joten voisin vaikka huomenna pistää näytille millaisista kammotuksista oli kyse :D

Nyt tekee niin kovasti mieli lähteä tuonne aurinkoon lenkille ja laittaa uudet biisit ipodiin soimaan, että ei muuta kuin kamppeet niskaan! Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille ja paljon paljon aurinkoa!

11 kommenttia:

  1. Onpa suloiset! :) Hauskannäköistä materiaalia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekkin :) Ne on aika jännät, mutta silti todella pehmeät jalassa :)

      Poista
  2. Ihanat <3

    <3 Maria
    www.elegantandfancy.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Hei!

    Kiitos kun piristät postauksillasi aina mukavasti päivää! :)

    Onko nuo Rasin ballerinat millaiset koon suhteen eli siis vastaako "oikeaa" numeroasi? Tekisi mieli itsekin tilata nuo, mutta koosta en ole varma merkin ollessa tuntematon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Voi miten kiva kuulla! :) Vastaa juuri omaa kengänkokoa, eli kannattaa valkata juuri se mikä on oikeastikkin lähellä omaa jalankokoa :) Kivaa päivänjatkoa!

      Poista
  4. Hei!

    Kiitos kun piristät postauksillasi aina mukavasti päivää! :)

    Onko nuo Rasin ballerinat millaiset koon suhteen eli siis vastaako "oikeaa" numeroasi? Tekisi mieli itsekin tilata nuo, mutta koosta en ole varma merkin ollessa tuntematon.

    VastaaPoista
  5. Nämä ballerinat on aivan ihanat! Mutta toki halutaan nähdä kuvia myös kammotuksista :D Osaa itse varoa ;)

    Satu
    Indie by heart

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha saamasi pitää! ;) Voin mielihyvin lahjoittaa ne myös sulle.. Ei niitä kyllä kukaan edes huolisi :D

      Poista
  6. Oi nuo ballerinat on niin ihanat!<3 Itseltä löytyy samaiset ja olen aivan ihastunut niihin. :-)Ihanaa viikkoa sinullekin! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löytyykö! Voih ne on niiin nätskät<3 Täällä myöskin mallaillaan niitä taukoomatta ;) Ihanaa viikkoa myös sinulle Jenna!

      Poista

Suositut tekstit