tiistai 22. toukokuuta 2012

Asua asua

Huomenta! Kuulitte oikein, tämä likka meinaan heräsi juuri ja alottelee "aamuaan" rauhassa perusteellisen aamupalan kera :) Aurinkoa tuntuu piisaavan siihen malliin, että voi ilokseen jo riemasta, että kesä todella on jo täällä! Jippiii! Vielä olisi kuukausi jäljellä töitä ja sitten painelen loppukesän menemään täysin vapaalla. Sitä odotellessa..

Tulossa olisi eilisen päivän asua, jossa pyörähtelin kaupoissa käydessäni. Värikkäitä housuja ei tullut sitten koskaan hankittua, mutta mulle jo vaaleanharmaat ovat värikkäät :D kun olen tottunut pitämään aina ainoastaan mustia ja deniminsinisiä alaosia.
Monogram shaalini kaivoin kaapista harteilleni varmuudeksi jos sää pääsee yllättämään. Ei kyllä yllättänyt - päinvastoin lopuksi sitten käveskelin pelkällä satiinipaitulilla, tosin muut hurjapäät olivat ottaneet järeimmät aseet käyttöön ja kulkivat shortseilla! Että sellaista.. :)

Valkoinen sifonkipaita on hennesiltä modern classicin puolelta. Vaikka olen aina ollut enemmän hopean perään ihastuin paidan pieniin piilotettuihin kultaisiin nappeihin. Sopivat siihen kuin nakutetut :)
Sivusilmällä katsellessa muistaakseni paitaa oli saatavana myös herkullisen mintun värisenä.
Jalkoihin sujautin ikivanhat ensimmäiset Stylesnobini, jotka ovat kyllä parhaat päivänsä nähneet, mutta jaksavat silti ihastuttaa mallillaan ja värillään. Näitä Mud-värisiä snobeja en tänä vuonna ole nähnyt missään myynnissä, kuin ainoastaan heidän omilla nettisivuillaan
Sieltä voi tilata itselleen omat parit, jos ette ole vielä hankkineet!
Nyt lähen hipsimään salille päin kohti rakasta crossiani ja sitten alkaakin myöhäinen iltavuoroni. 
Palaillaan heti huomenissa! Mukavaa tiistaita :)

(ps. huh toi biisi saa niiiiin taatun kesäfiiliksen!)


6 kommenttia:

  1. Tänään oli kyllä todella kuuma päivä taas! :) Kesä tulee ja vihdoin voi vetää kevyttä sifonkia vain päälle ilma jakkua:) Mukavaa tiistai illan jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli, ihanaa kun kesä on jo niin ovella!!<3 Mukavaa tiistain jatkoa myös sinne ruudun toiselle puolelle :)

      Poista
  2. Onko tuo Monogram huivi pysynyt hyvässä kunnossa ilman nukkaantumista tms? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Muutama muukin lukija on kysellyt samaa ja tässä kopsattuna vastaukseni sinulle :)

      "On mennyt huonoon kuntoon, valitettavasti. Vaikka todella hyvää huolta olen siitä yrittänyt pitää :/ Ei kyllä todellakaan pelitä vuikkareiden huiveissa hinta-laatusuhde alkuunkaan.. Jos jatkossa himottaa ostaa vuikkarin huivi kehottaisin ehdottomasti hankkimaan sen lurexisen, ne kun ei kovin helposti huonoon jamaan mene :) Muutaman kympin kalliimpi, mutta käyttökertoja ainakin sata lisää!"

      Toivottavasti vastauksesta oli apua! :)

      Poista
  3. Tyylisi osuu ja uppoaa. Aivan ihania asukokonaisuuksia ja koukuttava blogi. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos kivasta kommentistasi! :) Tälläista palautetta on aina ihan mahtia saada<3 tervetuloa! :)

      Poista

Suositut tekstit