tiistai 13. maaliskuuta 2012

Zaran sovitusrumbaa

Piipahdin töiden jälkeen pitkästä aikaa Zarassa ja olihan sinne tullut vaikka mitä ihania paitoja ja korkkareita. En ole pitkään aikaan ostanut uusia korkkaripareja ja pakko oli muutamat raahata koppiin sovitettavaksi, jos vaikka olisi kassan kautta kotiin lähtenyt. Sain hillittyä itseni enkä kauheasti raahannut vaatteita sovitettavaksi, mutta mukaan kaupasta lähti senkin edestä..

Mutta hei katsokaa näitä korkkareita joita Zaraan oli tullut! Aika häikäisevät eikö? Täydellinen sävy ja nuo kimaltelevat kivet kruunaa kengät! Viime vuonna Zarassa oli vastaavanlaisia, mutta täytyy myöntää, että nämä kolahtavat omalla kohdallani enemmän. Hintaa näillä oli 89,95e
Zara ostokset esittelen huomenna paremmalla ajalla. Kierrokselta tarttui mukaan myös uudet tummat denimit, sekä Make Up Storelta uusi poskipuna, jonka täydellinen sävy uupuikin meikkipussista.

Alunperin shoppailukierros piti tapahtua huomenna, kun vietän ansaittua vapaapäivää, mutta kai se käy näinkin. Jääpäs ainakin aikaa huomiselle levähtää kunnolla. Huomenna kyllä uni maistuu, kun on tullut oltua muutaman viikon putkeen aamuvuorossa. Palaan huomenna ostosten kera! Kivaa tiistaita :)

11 kommenttia:

  1. Aww ihanat!!!
    Hei ootko töissä joka päivä korkkareilla?:) Miten totutan jalkani siihen! Joskus pidän koko päivän, ja illala jalat huutaa! Iik!

    t.leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eiks niin!<3 En ole, onneksi! Kesäisin saatan kävellä ihan ulkosalla, mutta itsellänikin jalat ovat päivän päätteksi niin rakoilla että.. :D

      Poista
  2. Kerrassaan täydelliset kengät. Oon kuolannut noita Zarassa niin kauan kun ne on siellä myynnissä ollut, mutten ole koskaan saanut ostettua. ooooh........ kaunista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä aika häikäisevät! Hieman jäi kyllä mietityttämään kun nyt kotona paremmin sovitellessa päkiät tulevat todella nopeasti kipeäksi näissä. Todella surkea lesti :/ mutta ihanat ne kyllä ovat! ;)

      Poista
  3. hei! huomasin että neverfull:isi kantokahvasta on punainen ''maali'' kulunut ;) kauanko sinulla on ollut se käytössä? Monissa vintage vuikkarissa on värit hyvin pysynneet.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Ompas siellä tarkkasilmäsiä :) Kuvia olen muokannut ja niin näyttäisi ettei maalia olisi heh aika jännä :) Tämä on ostettu joulukuussa Vuikkarilta ja hyvin ovat maalit pysyneet ;)

      Poista
  4. Etkös neverfullin esittely kirjoituksessa sanonut että ostit laukun työkamultasi =) Heh-heh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä kerroin ja laukku on ostettu joulukuussa Vuittonilta :)

      Poista
  5. Voi ei! Tässä on yksi niistä asioista, miksi on tyhmää asua Tampereella. Ei zaraa! Tosi kivat noi kivelliset korkokengät. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse tulisin kyllä hulluksi jos Zaraa ei täällä olisi haha :D Sitten onkin hyvä syy lähteä pidemmälle visiitille Zaraan ;)

      Poista
  6. Voi kiitos Krista! KIva että eksyit tänne, jäähän lukijaksi jos haluat! :) Kengät ovat kieltämättä kaappini hienoimmat!

    VastaaPoista

Suositut tekstit