perjantai 9. maaliskuuta 2012

Kenkä ostoksia part I

Muistatteko muutama postaus takaperin kun kerroin teille niistä ihanista vaaleanpunaisista rusettibaltsuista? Nyt olen saanut ne käsiini, enkä malta ottaa niitä millään jalastani pois.. Kiiltonahkaiset ja rusetilliset pehmobaltsut ovatkin uupuneet kaapistani tovin ja nyt on vihdoin sekin aukko täytetty. Kiva kun on etukäteen valmistautunut kevääseen ja kuiviin katuihin hankkimalla ihania juttuja kaappi täyteen, nyt sitä odottaa kevättäkin ihan eri tavalla ;)
Niinkuin kuvasta saattanee huomata kenkäkaappi siis täyttyi kolmella ihanalla parilla ballerinoja, joten lisää maistiaisia ostoksista on vielä luvassa! Tällä hetkellä en oikeastaan omista kuin yhdet Stylesnobin luottobaltsut, jotka nekin ovat puhkiin kulutetut, mutta ovat olleet jokaisen euron arvoiset. Toivottavasti stokka vielä tänäkin vuonna myisi niitä niin saisi vaaleammat parit snobeja kaappiin.
Tykkäsin kovasti tuosta mokkaisesta suuresta rusetista ballerinan päällä, joka teki kyllä loppusilauksen näille! Mitäs olette mieltä iskeekö teihin vai ei? Muistaakseni näitä baltsuja sai vielä mustanakin, mutta voittekin arvata eikä kauhean yllätyksenä tule, että valkkasin nämä vaaleammat parit kaappia täydentämään.. :) Rypytetyn kannan ansiosta, nämä ovat supermukavat jalassa, melkein kuin stylesnobit olisivat.
Tänään vietän ansaittua vapaapäivää ja huomenna painan taas aamuvuoroon. Koko viikonloppu näyttää tällä hetkellä aika työntäyteiseltä, mutta sellaista se vaan on :( Nyt hiippailen pumppiin ja aijon rentoutua loppuillan perusteellisesti.. Mukavaa viikonloppua!

10 kommenttia:

  1. Taitavat olla Tanskalaiset A pairin kengät? Ainakin laatikon perusteella :) Olen töissä yhdessä putiikissa jossa niitä myydään ja omasta kaapista löytyy 3:t A pairin kengät..

    Et varmasti tule katumaan kenkien ostoa, ne ovat maailman parhaimmat jalassa pehmeän nahan vuoksi!

    Aivan ihanat nuo rusetilliset, itselläni odottaa kaapissa kevän uutudet käärmekuosilla ;)

    - K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat juuri ne! Siskoni piipahti Tankassa ja nämä parit minulle toi :) En voisi ainakaan ulkonäöllisesti tyytyväisempi olla ja ainakin sovittelun perusteella tuntuvat ihanilta jaloissa, juuri niinkuin sanoit! Ekojen Stylesnobien jälkeen olin aivan varma, ettei yhtä hyviä ja pehmeitä baltsuja löydy, mutta väärissä taisin olla.. :)

      Poista
    2. Mukava kuulla, että ne ovat mukavat jalassa! Niitä on ilo myydä asiakkaille kun tietää niiden olevan hyvät..

      Kannattaa muuten kokeilla myös samaisen merkin korollisia nilkkuriversioita. Niissä on mieletön lesti ja korko ei tunnu lainkaan jalan alla :)

      - K

      Poista
    3. Pitääkin kurkata valikoimia :) Katselin netistä myös erikseen timantillisia sandaaleja, ne oli kyllä todella huikeat!

      Poista
  2. Iiiihh miten ihanat!!! <3 Aivan kertakaikkisen suloiset :)) Noilla kelpaa tepastella heti baltsukelien koittaessa! :)
    Stylesnobit on omallakin ostoslistalla, ja just tänään kuolasin niitä yhden näyteikkunan läpi ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän, minkä näyteikkunan?! Olen ainoastaan netissä törmäillyt snobeihin, mutta liikkeissä en ole vielä nähnyt! Voi vitsi täytyy käydä myös kuolaamassa livenä ;) Nämä ovat kyllä niin tyttömäiset! :)

      Poista
    2. Onhan snobeja myös stockalla?

      Poista
    3. Niin onkin, tiedätkö onko tälläkin hetkellä? Minusta heillä näyttäisi aina olevan ainoastaan kesäisin? :)

      Poista
    4. En tän hetkisestä tilanteesta tiedä, mutta helmikuussa ostin itse sellaiset hennon vaaleanpunaisen/nuden sävyiset snobit Jumbon Stockalta, ja ainakin silloin oli noita v.pun./nudeja ja mustia valikoimassa. :)

      Poista
    5. Kiitos vinkistä, täytyykin käydä kurkkaamassa! :)

      Poista

Suositut tekstit