tiistai 26. maaliskuuta 2013

Päivänasu 21/03/2013

Heippa muruset! Pienen taukoilun jälkeen on taas niin kiva palata tänne blogimaailman äärelle. Mulla on viime aikoina ollut inspiraatio aikamoisen hukassa, eikä tekstiäkään ole liiakseen irronnut, joten suosiolla olen jättänyt touhun hetkeksi narikkaan sitä parempaa inspiraatio-aaltoa odotellessa. Menneeltä viikolta on silti muutama räpsy arkiasuistani ehditty ikuistamaan ja tässäpä niistä yksi! Asu muistaakseni viime viikon torstailta.

Yllätyin itsekkin omista värivalinnoista asun suhteen, hmh mustaa ja valkoista.. Ei sitä ihan tavallisinta ;) Ihme kyllä näissä vetimissä silti viihdyin, mutta lähtiessä nappasin laukkuuni sinisen Denim shaalin, ihan siltä varalta jos vaikka yksitoikkoisuuden tunne valtaisi minut ja sinisestä saisin sen pienen piristysruiskeen ;D
Blazer, top/ Zara, Shoes/ Valentino, Bag/ Prada, Pants/ Zara
Watch, bracelet/ Michael Kors
Zaran valkoinen bleiseri on taannoinen löytö huutiksesta ja pusero taasen löytö erään lukijani vaatekaapista, jolta tämän sifonkiunelman anastin ;) Pöksyinä jälleen mustat luottofarkkuni ja jaloissa ... saappaat.... Niimpä niin! Kuinkakohan monta kertaa näitäkin saappaita on täällä blogin puolella nähty? Itselläni tulee ainakin korvista ulos niin, että tursuaa! :D

Kuinka paljon nätimmiltä ne asutkin näyttäisivät kauniiden baltsujen ansiosta, joten missä ihmeessä ne baltsukelit oikein viipyvät! Sitä kun oikein mielellään nakkaisi saappaat jo omiin laatikkoihinsa kohti ikuisia unia ja kaivaisi esille kaikki suloisen tyttömäiset rusetti- ja nudeballerinat. Kuivat kadut pliiis tulkaa jo!
Mutta nyt ei auta muu kuin pistää kimpsut ja kampsut kassiin ja ottaa nokka kohti salia! 
Aurinkoista tiistaipäivää kaikille :)

23 kommenttia:

  1. Itse myös odottelen niiiin paljon niitä ballerina- kelejä! :) Tekisi niin mieli laittaa kaikki saappaat narikkaan! Ihana asu niinkuin aina! <3 Täydellinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanoppa muuta! Onhan tässä jo melkein puolisen vuotta nakattu toppatakkia niskaan ja samoja kumppareita päivästä toiseen jalkaan niin sanomattakin selvää, että rupeaa tympimään ja kovaa! ;D Kaikki viime kesän ballerinatkin on huollettu ja ne niin kuumeisesti odottelevat käyttöönottoaan.. (johon todennäköisesti menee vielä se toiset puoli vuotta:D)

      Kiitos ihanasta kommentista! Ehkä me se kevätkin tänne pian saadaan ♥

      Poista
  2. Missä kaupungissa asut? Vaikuttaa siltä kuin asuisit ulkomailla :) sulla on tosi upee tyyli ja ihana blogi!! Hyvää kevättä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuinka hymähdinkään kommenttia lukiessani, asun nimittäin niinkin eksoottisessa paikassa kuin Vantaa :D Mutta voi kuinka sitä mielellään jossai palmupuiden alla asuisikin, hih ;) Kiitos kaunis kommentistasi ja oikein ihanaa kevättä sinnekkin! ♥

      Poista
  3. Balleriina ja korkkari-kelejä odoteltiin myös täällä tänä(kin) aamuna, kun pakkasmittari näytti -10 astetta :D Kaunis asu taas kerran, sulla ei mene ikinä pieleen asujen kanssa, aina oot nii tyylikäs :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei taida korkkarikelit olla ihan vielä ajankohtaisia :D Nyyh, valitettavasti! Kiitos kovasti Karoliina, saitpas hymyn huulilleni :) ♥

      Poista
  4. Musta ja valkoinen toimivat aina! Kaunis asu :) Ja sanoppa muuta, ei oo baltsukelejä näkynyt Keski-Euroopassakaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Emmi! Taitaa säät olla nyt melkoisen sekaisin, meinaako se kevät tulla sieltä ollenkaan? Ei vaan millään malttaisi pitää muutamaa uutukaista laatikoissaan tuolla kenkäkaapin perukoilla.. :D

      Poista
  5. Hyvä tyttö, treeniä treeniä! ;-) toi sun asukokonaisuus on taas jostain mun haaveista. Ihan täydellinen! Nappisuoritus :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, sinun salikärpänen on kyllä totaalisesti iskenyt minuunkin ;) Ihana kuulla tuollaiselta tyylilyyliltä, että asu oli mieleinen! ♥

      Poista
  6. Laittaisitko suoran linkin zaran sivuille noihin farkkuihin? Näyttävät superkivoilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt en ole ihan satavarma onko kyseessä juuri tämä malli, mutta mielestäni ne näyttävät täysin identtisiltä! :)

      http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/fi/en/zara-S2013/358005/1048139/5%20POCKET%20TROUSERS

      Poista
  7. Ihana asu! Toi bleiseri on erittäin tyylikäs, itsekin etsiskelen valkoista bleiseriä kevääksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Vilma! :) Olen ollut ihan hurjan tyytyväinen Zaran bleisereihin, joten kannattaa ehdottomasti kurkata sieltä! Netistä näytti löytyvän joitain malleja, mutta liikkeestä varmasti löytyy laajempi valikoima! Hinta-laatusuhdekin on mielestäni ollut kutakuinkin kohdallaan :)

      Poista
  8. Luin tosta ylempää että oot huoltanu sun viime vuoden kesäkenkiä, haluisitko tehä jonkunlaisen postauksen kenkien huollosta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kääks, mun laiskasta kenkien puhdistuksesta tuskin saa mitään postausta aikaiseksi, mutta siihen ei mitään kikkakolmosia tarvita; Nahkalaukut ja vaaleat kengät käsittelen värittömällä Nanopro-suihkeella ja mustat kumpparini Wolyn Shoe Shine sienellä. Ja kumpparit tykkää! Kiiltävät kuin uudet olisivat ;)

      Poista
  9. Tiedätkö tai muistatko, mikä malli tuo kellosi on? :) haluan juuri samanlaisen ja olen amazonilta katsonut mutta kun en ole varma! Meinaan itsekin hommata, kultainen kello kun on kuin viimeinen silaus asuun ;)

    VastaaPoista
  10. im in love with this outfit! especially the boots! showing some love from new york :)

    VastaaPoista

Suositut tekstit