tiistai 4. syyskuuta 2012

Uudet valaisimet kotiutettu!

Jippii vihdoin ja viimein sain kauan haaveilemani lamput kotiutettua! Kauan siinä kestikin..Valinnanvaikeutta kun niin kovasti vaikeutti muutama muukin potentiaalinen vaihtoehto mutta tällä hetkellä en voisi näihin tyytyväisempi olla - eli täysin oikean valinnan taisin tehdä lamppujen suhteen!

Suuri hopeinen lampunjalka, sekä puhtaanvalkoinen varjostin ovat täysin omiaan vaaleanharmaan seinän eteen sijoitettuna. Harmaa maali tuo kivaa kontrastia. Hopeanvärisiä kynttiläjalkoja kun muunmuassa löytyy lipaston päältä, sekä kulhosta Riviera Maisonin joulupallukoita (joita muuten löytyy vadista ympäri vuoden!) oli hopea lampunjalka kiva punainen lanka myös näissä yöpöytien valaisimissa.
Indecoria valaisin, L236B
Lampusta oli saatavilla kahta kokoa, joista itse valitsin suuremman ja massiivisemman. Myös lampun väritarjonnassa oli saatavana mustaa. Muistaakseni mustaa valaisinta oli saatavana ainoastaan pienimmässä koossa.

Nyt tarjolla ainoastaan pientä sneak peekiä valaisimista kun pöydät tulevat vähän jälkijunassa. Taitavat lamput siis näillä näkymin majailla tuossa lattiamatolla tulevan viikon, mutta kukas se sanoi, että hyvää kannattaa odottaa!
Yöpöydiksi valitsin todella yksinkertaiset valkoisella verhoilulla, sekä lasilevyllä varustetut yksilöt. Lasiteema jatkuu myös lipaston päällä olevasta Ikean maitolasilevystä yöpöytien lasilevyihin.

Ja mistäkö lamput löysin? Pitkään kiertelin ja kaartelin kunnes päädyin lopulta Itäkeskuksen Indecoria sisustusliikkeeseen missä lamppuset yhä odottelivat ostajaansa. Yhä siksi sillä olen miettinyt näitä samaisia lamppuja nyt toista vuotta. Loppu hyvin kaikki hyvin :) Mitäs te pidätte?

36 kommenttia:

  1. Upea valaisin kertakaikkiaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös! Sopii mielestäni hurjan hyvin tuota seinän sävyä vasten! :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Voi kuule näitä etittiikin se kaksi vuotta ennenkuin vihdoin täydelliset kävelivät vastaan <3

      Poista
  3. Todella kaunis ja näyttävä valaisin. :) Tykkään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos TuNne! :) Vihdoin ja viimein prokkis ohi ;) Kauan siinä kestikin...

      Poista
  4. Aivan ihanat! <3 kävin viikko sitten hypistelemässä nuita samoja ja melkein kotiutin yhden. :)

    Ne krislliset isot kattovalaisimet on myös upeita ja ehdottomasti omalla hankintalistallani seuraavaan kotiin. :)

    Tykkään sinun tyylistäsi kovasti, niin pukeutumisen kuin sisustuksenkin osalta. Sisustusfriikkinä esitänkin sinulle toiveen sisustusaiheisista postauksista, joita todella mielelläni sinulta lukisin myös. <3

    Ihanaa tiistaita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Miia!

      Ensiksi täytyy myöntää, että olet saanut musta uuden fanaattisen lukijasi! Sinulla on ihan mielettömän kaunis koti ja innolla olen seuraillut mitä uutta olet keksinyt päänmenoksi :) Indecorialla on ihan mielettömiä juttuja puhumattakaan nahkapäällysteisistä sängyistä ja kristallisista kattovalaisimista.. Oijoi.. <3

      Otan haasteesi vastaan ehdottomasti ja yritän tsemppailla enemmän sisustusjuttujen parissa jospa saataisiin vähän vastapainoa ainaisilla vaatehöpinöille ;) Mukava, että jätit kommenttisi mun on nimittäin pitänyt pidemmän aikaa jo kommentoida kaunista kotiasi mutta käy se näinkin! :)

      Aurinkoista tiistaita sinulle Miia!

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Toivottavasti näyttävät yhtä hyvältä yöpöytien päälläkin! :)

      Poista
  6. Näyttää sopivan hyvin sisustukseen, nätti on! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Laura! Uskomaton viehätys tällä hopean ja valkoisen yhdistelmällä ;)

      Poista
  7. Upea lamppu!! Sun pitäisikin tehdä kotipostaus, kun niin ihana sisustusmaku <3

    VastaaPoista
  8. IHANAT!!! <3 En oo noita koskaan nähnykkään :o Sopis kyllä meille kans ;) Paljonko noilla oli hintaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö!!<3 Tuo Indecoria liike on ihan mieletön!!! Kannattaa todellakin käydä katsastamassa lamput paikan päällä sillä voi olla ettet pysty enää lähtemään ilman näitä ;)

      Lamppujen ovh oli 279e, mutta kauppias esitti niin miellyttävän vastatarjouksen, että eihän siitä voinut enää kieltäytyä! Jos nappaisin nämä näytekappaleet tilaamisen sijasta saisin molemmista valaisimista -20% alennuksen jolloin yhdelle valaisimelle jäi hintaa muistaakseni semmoinen reilu 200 :)

      Poista
    2. Oon monesti kävelly ohi ja ihastellu niitä sänkyjä mut koskaan en oo sisälle asti päässy :D Pakko käydä huomenna ihastelemassa :)Aikas hyvä tarjous!

      Poista
    3. Mä myös olin juuri ehtinyt ostamaan tämän valkoisen Ikean parisängyn ja vakuuttunu siitä, että tämän parempaa ei voi löytyä ja voit vaa kuvitella kun ne upeat sängyt näin..... :D Siinä muuttu käsitys kyllä siltä seisomalta mun Ikean sängystä :D

      Poista
  9. Voitko tehä postauksen sun laukuista ja omistamistasi LV:n jutuista? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Elisa! Tiedätkö olen jokunen aika sitten tehnytkin juuri semmoisen postauksen missä esittelen LV juttujani! :) Kokoelmasta olen ainoastaan myynyt muutaman laukun muuten se on pysynyt samana :) Kurkkaappas tämän postauksen takaa;

      http://asecrettroveofluxury.blogspot.fi/2012/02/my-vuittons.html

      Poista
    2. Kiitos :) olipa aika iso kokoelma..

      Poista
    3. Kolme siitä puolestaan on jo myyty ja yksi lisäys tullut Neverfull monogrammin muodossa :)

      Poista
  10. Kiinnostaisi tietää mistä toi sängynpääty on hankittu, jos se on siis erillinen sängyn kanssa?:) näkyy siis hieman tuolta peilin kautta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö mulla ei ole tuossa sängyssä erillistä "sängynpäätyä" jonka voisi irroittaa vaan pääty on kiinni sängyssä! Sänky muuten on kolmen vuoden takainen Ikea hankinta :)

      Poista
  11. This lamp is amazing, I love it!

    VastaaPoista
  12. aivan mahtava tuo lamppu ! ihanan "massiivinen" omalla tavallaan :) itse kaipaisin myös tähän työpöydälle jotakin ehkä persoonallista lamppua piristämään tätä huonetta :)

    http://jenna-iliveforlife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiukan jopa pelottaa onko liian massiivinen tähän pieneen tilaan. Näyttäisivät olevan ehkä hitusen turhan isot sängyn vierellä mutta en kyllä luovu! ;) Vinkkaan sut ehdottomasti kurkkaamaan tästä lampusta tuo pienin koko. Se sopisi tosi kivasti työpyödälle mikäli valkoinen miellyttää silmää ja miksei mustakin olihan sitä saatavana myös :)

      Poista
  13. Aivan upea! Samoin nuo kynttilänjalat näyttävät todella kivoilta. Mistähän ne mahtaa olla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih :) Kynttilänjalat ovat puolestaan niinkin kaukaan kuin Ikeasta! :)

      Poista
  14. Todella kaunis valaisin, mistähän nuo kauniit kynttilänjalat on? Näyttää vähän samoilta kun mitä näin Ikeassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Kelly! :) Ja voi kuule osuit naulan kantaan sillä Ikeastahan ne muutaman vuoden takaa :)

      Poista
  15. missä käyt laittaa sun kynnet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kynnet käyn laitattamassa Tikkurilassa, Salon Vivalissa. Siellä Aksu loihtii mulle säihkykynnet :)

      Poista
  16. Moikka :) Mitä näille ihanille varjostimille nyt tapahtuu kun ostit toiset, olisitko kiinnostunut myymään niitä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Ja suuret pahoittelut vastauksen viiveestä! Viestisi oli jostain kumman syystä mennyt suoraan roskapostiini enkä näin ollen ole edes pystynyt julkaisemaan sitä :( Vielä toistaiseksi aijon varjostimet pitää itselläni, mutta kuka tietää vaikka niistä luopuisinkin! :) Infoa laitan varmasti mikäli tulen toisiin aatoksiin :)

      Kiitos mielenkiinnostasi!

      Poista

Suositut tekstit