tiistai 11. syyskuuta 2012

Vanhaa asua ja blogin uudet tuulet

Heippa! Viime postauksesta onkin aikaa.. Viimeinen kuukausi on ollut hyvin tapahtumarikas niin hyvässä kuin pahassakin. Toivon jokaiselta ymmärrystä tähän pieneen blogitaukoiluun. Palaan aivan satavarmana takaisin "ruotuun" kun arki tasaantuu. Uusia asukuviakaan en juuri ole ottanut. Näytille siis viikon takaista asua.

Valkoinen ja sininen ovat edelleen mun ehdottomat lempparivärit mitä tulee pukeutumiseen. Vuiskan shaaliin on yhä luottaminen ja olen monet kerrat hämmästellyt miten muunneltavissa tuo sininen huivi voi olla. Sitä ei heti uskoisi, kun kyseessä ei ole perus neutraali sävy vaan melkein räiskyvä sininen.
Shirt/ Lindex, Pants/ H&M, Scarf/ LV, Shoes/ Zara, Bag/ Prada
Postauksen päätarkoituksena ei suinkaan ollut tulla näyttämään teille jo melkein nähtyä asua vaan kertomaan blogini uusista tuulista jotka jaksaa tällä hetkellä ilahduttaa mieltä kovasti! Eli lokakuussa syntyy uusi jännittävä Inspiration-konsepti johon blogini on kutsuttu mukaan!
Tässä lainaus tiedotteesta mitä seuraavina viikkoina tulee tapahtumaan;

"Inspiration tarjoaa lukijoille ennennäkemättömän tavan seurata blogeja kuvavirran avulla, tietokoneelta ja mobiililaitteilta. Lukija saa sivuston kautta seurattavakseen 300 mukaan kutsuttua laadukasta blogia, jotka tarjoavat inspiraatiota ja ideoita muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen, ja lifestylen maailmasta"
Innolla siis odotan mitä tuleman pitää! Tarkkasilmäiset ovatkin voineet huomata tuossa oikeassa sivupalkissa TNS Gallup lukijatutkimuksen, jossa mm. kartoitetaan blogin lukijoiden taustoja, sekä kiinnostuksen kohteita ja toivoisinkin, että jos teiltä viisi minuuttia liikenee kävisitte sen tekaisemassa! :) Halutessasi voit osallistua tutkimuksen pop-up-kyselyyn, johon vastanneiden kesken arvotaan palkinnoksi 10 kappaletta 50euron arvoisia lahjakortteja!

Huh siinäpäs oli asiaa kerrakseen. Tosi avoimin mielin odotellaan miten juttu lähtee käyntiin! Tällä hetkellä podetaan semmoista fiilistä, että voisi murjaista lenkin tuohon aurinkoiseen säähän :) Joten näihin tunnelmiin energiaa alkuviikkoon!


34 kommenttia:

  1. Kiva kuulla uusista tuulista! :)

    Hauskaa lenkkiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava, että kaamoksen keskellä voi tulla näinkin piristäviä uutisia! :) Kiitos Ansku tsempistä, täytyykin ladata ipodi uusilla biiseillä niin jaksaa juosta :)

      Poista
  2. Todella mahtavia uutisia! Onnea uusien tuulien johdosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Hecu <3 Tällaisia uutisia onkin kaivattu :)

      Poista
  3. Herranjestas mikä väriero käsissäsi on tuossa keskimmäisessä kuvassa :D Tainnut iseruskettava levittyä toiseen käteen vähän enemmän kuin toiseen? Kamalan näköistä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa tuon kuvan ottaessa en ole itseruskettavaa käyttänyt, joten pieniä valotusfiboja :)

      Poista
  4. huomasitko kuvaa lisätessäsi väri-eron käsissäsi? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasitko itse, että saman kommentien on kenties kirjottanut sama anonyymi? kirjoitustyylistäsi ja ip osoitteestasi päätellen ja ei en huomannut, sillä en tällä hetkellä itseruskettavaa käytä ;)

      Poista
    2. Eihän se mun häpeä ole jos jollain on toinen käsi valkoinen ja toinen ruskea :D

      Poista
    3. No ei tietenkään!! Mun silmääni värikontrasti oli niin taiteellinen, että pakkohan se oli tänne lisätä! Harmi ettet itse omaa näin taiteellista silmää ;)

      Poista
    4. Tyhmäkin tuosta kuvasta näkee, että toisessa kädessä on enemmän varjoa ja valotus on muutenkin ihan erilainen.. Hohhoijaa :D

      Poista
    5. hahah stalkkeri vauhdissa... :DDD mut omat rajat on myös kunnossa ettenkö sanois;)

      Poista
    6. mut tiiätkö johanna musta on ihailtavaa et joku jaksaa noin sitkeesti seurata mun blogia! se kertoo enemmän kuin tuhat sanaa <3

      Poista
  5. Kivoja uutisia, onnea! Ihana on asukuvakin taas kerran :) Oot niin täydellinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan todella mieleisiä uutisia :) Ja voi kiiitos tässähän ihan nöyristyy.. <3

      Poista
  6. Huhhuijakkaa taas näitä anoja :D Itse en edes kiinnittänyt asiaan mitään huomiota, ihastelin vaan miten kiva kuva - toi kivasti vähän vaihtelua tuohon peruskuvakulmaan. :) Sitä paitsi tyhmempikin tajuaa, että toinen käsi on vain enemmän varjossa kuin toinen.

    Kiitos mukavasta blogistasi! Toivottavasti suurin osa myllerryksistä elämässäsi on kuitenkin ollut positiivisia juttuja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah no sanoppa muuta.. mutta jos kerran luppoaikaa löytyy ja haluaa sen mun blogissa viettää niin käyhän se mulle! ;) Mukava tietää, että joku täällä blogin puolella niin kovin vetää tätä lukijaa puoleensa kun hän kerta toisensa jälkeen tänne palaa ip osoitteensa kera :) Sehän on mahtavaa!

      Kiitos mukavasta kommentistasi, asioilla on tapana järjestyä ja kaikki on parempaan päin :) Toivottavasti pian päästään taas arkeen, sekä samaan vanhaan postausrytmiin kiinni <3

      Poista
  7. Jeee mä vähän aattelinki että sut kutsutaan siihen konseptii :) Onnea paljon! <3

    VastaaPoista
  8. Kuulostaa mielenkiintoiselta konseptilta. Innolla odottelen! Tsemppiä ja onnea. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitä se varmasti tulee olemaan!! Minä myös kun en meinaa pysyä nahoissani :) Kiitos Vilma!

      Poista
  9. Moi, haluaisitko tehdä esittelyn kodistasi nimittäin tuo edellisen postauksen lamppu on aivan upea? Mietin tässä että kun sulla on tosi kiva ja samanlainen tyyli/maku kuin mulla vaatteiden jne suhteen niin oliskohan myös sisustuksessa sama juttu :)

    -M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka M! Tähän postaukseen päästään käsiksi varmasti aivan pian, nimittäin kohta pääsen sisustamaan asuntoa täysin haluamallani tavalla! Mikäs sen parempaa ;) Ennen sitä kuitenkin nähdään enemmän sisustus ostos-painotteisia postauksia ja myöhemmin lopputuloksien kimppuun! Mukava kuulla, että siellä kaivataan kotijuttujakin nimittäin sisustaminen on myös tämän tytön sydäntä lähellä, hih :)

      Poista
    2. Oletko muuttamassa kun olet sisustus urakkaa aloittamassa? Täällä odotetaan innolla sisustus postauksia! :D

      Poista
    3. Siltä näyttäisi jos haluamani asunnon vain saan :)

      Poista
    4. Kuulostaa kivalta! Sitten paljon sisustuspostauksia tulemaan :) Minkälaista asuntoa olet hakemassa?

      Poista
    5. Itsekkin olen ihan hurjan innoissani! Täytyy pitää peukut pystyssä, että juuri tämän asunnon saisin :) Niitä on sitten ihan takuulla tulossa! Muu jääköön salaisuudeksi ;)

      Poista
  10. Ihana kello ja huivi :)

    unelmia-unelmia.blogspot.com

    VastaaPoista
  11. I really like your look! :) i like the combination of white and blue or gray! :)

    http://whoneedschanel.blogspot.com/

    VastaaPoista

Suositut tekstit