torstai 27. syyskuuta 2012

Zaran ratsastussaappat

Viikon nettitauon jälkeen oli pakko suunnata samantein Zaran sivuille ja uutukaisissa törmäsin tällaisiin mustiin ratsastussaappaisiin joita on kova hinku päästä sovittamaan! Saappaat eivät ilmeisesti tämän viikon uutukaisista vaan viime viikon ja siksipä hiukan jännitän onko mulle jäänyt yhtäkään paria.. hmh!

Mä olen totaalinen ratsastussaappaiden puolesta puhuja, mutta kukapa ei? ;) Mietin hetken jo hankkivani tulevat saappaani ihan ratsastusliikkeestä, mutta kyllä näitä jäljitelmiä näyttää löytyvän sieltä sun täältä pienemmällä budjetilla, joten jätetään toistaiseksi ne saappaat ihan ammattiratsastajille ;)
Voi hitsi kun näyttävät hyviltä! Pliide löytyisipä 38 vielä hyllystä.. Noh mutta aiheesta toiseen. Kun joudun vuodepotilaana olemaan vielä muutaman päivän eikä ihmistenilmoille ole mitään asiaa - voiko tällä hetkellä olla mitään parempaa kuin nettishoppailu? Tein tilausta uusista mustista kumppareista, jotka soveltuvat hyvin myös alkutalven kenkuleiksi.

Tätä pakettia odotan enemmän kuin mitään pakettia koskaan sillä paketin kylkiäisenä tulee kiva extra mistä olen puhunut jo viime vuonna! Tätä ei takuulla kukaan enää muista, joten palataan asiaan paketin saavuttua ;)

4 kommenttia:

 1. mulla on nuo ja omaa kokoani 36. todella tiukka malli ja aika työlästä laittaa jalkaan ja ottaa pois. muuten upeat ja mukavat, paljon kehuja oon saanut :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkö? Eilkä :( Kuvista päätellen näyttää ihan superihanilta! Täytyykin käydä kurkkimassa sun kuvia jos vaikka näkyisi kenkiä käytössä ;) Kai se on pakko kuitenkin visiitti Zaraan tehdä näiden toivossa, hih :)

   Poista
 2. Ihastuin edellisen postauksen seilorineuleeseen ja ajattelinkin kysyä minkä koon tilasit? Millainen koko on verrattuna esim.H&M:n vaatteisiin? Itsellä kun ei ole kyseisestä merkistä kokemusta ja toivon että koko osuu kerralla nappiin.. :D Kiitos vastauksesta jo etukäteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi kiva jos musta on apua! :) Itse nappasin neuleesta koon XS ja sanoisin, että vastaa hyvin juurikin hennesin kokoja. Eli jos käytät yleensäkkin S-kokoa valitse S! Toivottavasti saat oikean koon valkattua! :)

   Poista

Suositut tekstit