keskiviikko 1. elokuuta 2012

Huivi lisäykseksi

Huomenta murut! Täytyy sanoa, että voi vinde miten aika sujahtaa, miten kesä tuntuu aina niin paljon lyhyemmältä kuin talvi! Höh ehkä se johtuu osittain siitä, että kesää odottaa aina niin kovasti ja niinkuin joku viisas on sanonut odottavan aika on pitkä.. no näin on valitettavasti :(

Ja hei poikkean nopeasti tähän aiheeseen kun olen siitä sähköpostiini viestejä saanut, eli syystä (jota en vielä tiedä) huutis päätti sulkea laukkukohteeni, sekä tunnukseni, joten kohteet eivät ole enää huudettavissa. Tai huudettavissa on, mutta laukun sain uudelle onnelliselle omistajalle sähköpostin kautta ja muut kohteet sitten jäivät vaille huutajia ja kysynkin nyt suoraan olisitteko kiinnostuneet blogikirpparista? Voisin sellaisen tänne ajankulukseni vääntää jos kiinnostuneita löytyy! Tuo tavaran määrä nimittäin rupeaa tursuamaan saranoista ja kaipaisin kipeästi lisää kaappitilaa, joten tekisin sen tänne oikein mielelläni :)

Eilisestä asusta ehdin vielä ikuistamaan huivillisen version ja ajattelin sen ajankuluksi tänne lisätä;
Combona tismalleen sama kokonaisuus, mutta lisäyksenä tuo Denim lemppari! Eikö muuten asu muutu kertaheitolla kun lisää jonkun kivan hieman värikkäämmän huivin tuollaisen tylsän ja yksitoikkoisen sävyisen asun kaveriksi ;) Tästä huivista on tullut mulle todellinen pelastaja!

Alunperin ostin huivin heräteostoksena (kyllä!) ja pienessä Vuittonhuumassa, mutta hei sehän osoittautuikin oikein nappiostokseksi! Kumma miten siellä aina pää pimahtaa ja tulee ihasteltua mitä kummallisempia juttuja.. Vaarallinen paikka :D
Muistin virkistykseksi; Shirt, Shoes/ Zara, Jeans/ Lindex, Scarf/ LV
Ja jo kertaalleen nähdyt yksityiskohdat.. Muttei vain keneltäkään jää vahingossakaan epäselväksi, että rakastan tuota Linnun rannekorua ja käytän sitä melkein jo nukkuessanikin.. :D

Ja jumppatuokion yhteydessä sain nyt myös näkyville nuo kullanväriset vetskarit jotka komeilevat tuolla lahkeiden suissa.
Nyt olen sitä mieltä, että eiköhän nuo valkosiniset asut taida riittää hetkeksi. Hokasin vain itsekkin miten hyvin en ovat muunneltavissa muuttamalla ainoastaan ihan muutamaa pikku juttua. Huivi, sekä vaikka vaaleanharmaat housut tekevät asusta jo täysin erinäköisen.

Mutta nyt käyn aamupalan kimppuun :) Ja kun ruokajuttuja on pyydelty niin lähestulkoon tältä kuullostaa minun joka-aamuinen aamupala; raejuustoa puuroon sekoitettuna, kahvia sekä maitorahkaa, naminams! Ei ole tämän voittanutta ;)

54 kommenttia:

  1. Ihana asu ja blogikirppis pystyyn heti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihan hirmuisesti ja tiedätkö tilanne näyttää nyt uhkaavasti siltä, että on sen kirppis tänne väännettävä! :)

      Poista
  2. Huomenta! Täällä ainakin yksi, joka blogikirppiksestä olisi kiinnostunut! :) Joitakin ihan huippulöytöjä olen tehnyt bloggajien pitämistä kirpputoreista..Niin se vaan on että toisen "romu" voi olla toisen aarre!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomenta Heculina! No näin se vaan on! Vielä en ole onnistunut saamaan mitään haluttua muiden blogikirppareista mutta puolestaan huuto.netistä olen tehnyt jos minkälaisia löytöjä mm. sellaisia ihanuuksia mitä en olisi kuunapäivänä uskonut saavani enää käsiini! :)

      Poista
  3. Hei! Huomasin huuto.netistä että sinulla on siellä myynnissä kaunis musta-valkoinen buklee jakku :) Sen merkki on kallis, mutta onko se viimeinen hinta jonka haluat siitä? (120 e tms. jos nyt muistan oikein) Täällä olisi ollut kiinnostunut ostaja, mutta hinta vielä hieman kirpaisee ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Muistat täysin oikein! Myin siellä Malene Birgerin Baniel Cardigania (mustavalkoraidallinen) neulejakkua ja valitettavasti tuo 130euroa on viimeinen hinta minkä siitä haluan :( Maksoin muistaakseni siitä alunperin reilut 200e ja olen käyttänyt sitä n. kaksi kertaa :/ Ilmoittele mikäli kuitenkin vielä muutat mielesi!! :)

      Poista
  4. Huivi on niin kiva, muuttaa kyllä kivasti asua. Onko huivi muuten minkä hintainen? Tahtoo, tahtoo..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule kun muistaisinkin.. :/ Ellen täysin väärin muista olisikohan se pyörinyt siinä 380-400euron tienoilla. Jos haluat ihan tismalleen tarkan hinnan niin Saksan Vuiskan sivuilta taatusti löytynee! Se on kyllä upea! Arvaa vaa ollaanko täällä himoittu vastaavanlaista kenties räväkämmässä sävyssä.. ;)

      Poista
  5. moikka! löysin eilen tän sun blogin ja oli kyllä pakko selata koko blogi läpi kerralla :) inspiroivia asukokonaisuuksia kertakaikkiaan :)
    Ihanaa alkavaa syksyä sulle! (kuinka masentavaa onkaan mainita sana syksy)

    -soile-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Solle!

      Voi kuinka mukavaa, että tulit kommentoimaan! :) Mukava kuulla, että asuistani pystyy ammentamaan inspiraatiota myös sinne ruudun toiselle puolelle, se kun taitaa tämän päätarkoitus ollakkin :) No älä muuta sano.. Sanotaanko vaikka positiivisemmässä hengessä näin, että mukavaa loppukesää sinulle! ;)

      Poista
  6. moikka!

    ja blogikirppis pystyyn!!!! :) täällä yks jo malttamattomana odottelee :D

    bongasin sun blogin pari päivää sitten ja heti koukutti. niin kauniita vaatteita, yksityiskohtia ja mielettömiä asukokonaisuuksia :) kiitos tästä!

    Jenni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Jenni!

      Jee ihan mahtia, että siellä kannatetaan! Yritän tämän päivän aikana saada kuvat kasaan tuolta huuto.netistä ja listailla niitä tänne teidän armoillenne ;) Tosi kiva kuulla ja ei muuta kuin enjoy! :)

      Poista
  7. You're soooo stylish!!! I loveee your bag!

    Now following you blog!

    Jess from Australia xx

    http://showponyblog.blogspot.com.au/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hi Jess!

      Thanks for your lovely comment! I appreciate it! :)
      You're most welcome!

      xx, S

      Poista
  8. Voi tuota huivi-ihanuutta! Itsellä olisi haaveissa sama vuikkari, hieman vaaleampana sävynä tosin. Lottovoittoa odotellessa:D
    Sinulla on kyllä aivan mahatva tyyli ja taito yhdistellä värejä! Olisi mukava kyllä nähdä kasvosikin joku kerta :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi niin sama tunne täälläkin! :D Itse olen myöskin ihastellut samaista huivia tosin hitusen vaaleampana! Ehkä jonain päivänä kasvonikin paljastuvat jos vain uskaltaudun ;)

      Poista
  9. Hei! Minäkin rohkaistun kommentoimaan ekaa kertaa, kun kerta muutkin... Löysin blogisi joskus keväällä ja sen jälkeen olen seurannut sitä innolla. Sinulla on hyvä värisilmä, jonka huomaa taitavassa asujen yhdistelyssä! Olen saanut monta inspiraation lähdettä pukeutumisestasi. Veikkaan, että olen n. 10 vuotta sinua vanhempi, mutta tyylisi on NIIIIN ihanan naisellinen ja klassinen, että se sopii tällaiselle nuorekkaalle rouvallekin! :)

    ps. Laita se blogikirppis pystyyn! Olen aikalailla samankokoinen kuin sinä... ;)

    T:Laura

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihan mahtavaa, kiva kun rohkaistuit! :) Kiva kuulla, että inspiraatio välittyy myös ruudun toiselle puolelle ja olen tullut ehdottomasti siihen tulokseen, että blogikirpparin on tänne auettava! ;) Kiitos kommentistasi!

      Poista
  10. Hei!

    Täällä yksi blogikirppiksestä hyvinhyvin kiinnostunut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Maijis! Voi miten kiva kuulla :) Aijon ehdottomasti toteuttaa blogikirppis haaveeni!

      Poista
  11. Hei!

    Täällä yksi blogikirppiksestä hyvinhyvin kiinnostunut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Maijis! Voi miten kiva kuulla :) Aijon ehdottomasti toteuttaa blogikirppis haaveeni!

      Poista
  12. Huomenta <3

    Harmi kun kohde suljettiin, olisin kans huutanut laukkua. :(

    Blogikirppis olisi ihan huippu, äkkiä pystyyn vaan. ;)

    Kiitos kauniista blogista, eilen miehellekkin huokailin, että katso, tällä naisella on maailman ihanin tyyli. Rakastan itsekkin korkkareita, mutta kerro mulle salaisuus: Miten niitä oppisi käyttämään arkenakin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomenta naana!

      No älä muuta sano! Harmittaa minuakin ihan hirmuisesti :(

      Voih etkai.. miehet pyörittelevät vain silmiään näiden naisten hömpötyksille ;) Veikkaan, että salaisuus piilee vain ja ainoastaan
      mukava lestisissä korkkareissa jotka todella haluaa iskeä päivittäin jalkaansa :) Itse olen kyllä niin mukavuudenhaluinen, että useimmiten nappaan ne ballerinat korkkareiden sijasta. Siksi lesti on hirmuisen tärkeä!

      Poista
  13. Hei, ostin sinulta huutonetistä kauniin paidan, upeakuntoinen oli. Ihmettelin, kun sanoit että tunnuksesi on suljettu. Kannattaa ottaa yhteyttä huutonetin asiakaspalveluun, koska eihän niillä ole mitään syytä sulkemiselle ( joita olisi : lunastamattomat huudot, tai ettet ole lähettänyt ostettuja tuotteita, myisit feikkejä) siinä on pakosti käynyt joku fiba.

    T Marja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Marja!

      Kiva, että olit tyytyväinen tuotteeseen. Olenkin pääsääntöisesti pyrkinyt myymään vain ja ainoastaan uusia, sekä uudenveroisia tuotteita, siksi et uskokkaan kuinka tämä tunnuksen sulkeminen ilman syytä harmittaa! Kuitenkin palautteeni ovat olleet positiivisia, sekä tuotteeni ehdottoman aitoja.. Olen ylläpidolle laittanut viestiä, mutta en ole saanut edelleenkään vastausta. Todella outoa.

      Poista
  14. Hei :)
    Osaatko sanoa onko niitä sun ilmeisesti lemppari h&m harmaita pökiä missään liiikkeessä? olen yrittänyt etsiä aina kun h&m vastaan tullut mutta missään ei näytä olevan. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. heei minulla on yhdet upouudet 34 koon samaiset housut ylimääräisenä.. tilasin ne pari päivää sitten, mutta pienimmästä koosta huolimatta olivat minulle liian löysät..

      Poista
    2. Moikka!

      Liikkeissä valitettavasti pöksyjä ei enää löydy, mutta oletko kurkannut nettikauppaan? Viimeksi huomasin, että samaiset housut olivat menneet alennukseen! Tässä linkki housuihin, mutta juurikin tuo harmaanbeige oli tainnut loppua :(

      http://www.hm.com/fi/product/96401?article=96401-B#article=96401-H

      Poista
    3. Hei kiva kun autoit häntä! Toivottavasti koko nappaisi ja saisitte tehtyä vaihtarit! :)

      Poista
    4. hei anonyymi! laita mulle spostiia paljonko pyytäisit niistä yms. jonzukee@hotmail.com kiitos. :)

      Poista
  15. Blogikirppis pystyyn ehdottomasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan varmasti aijon pistää blogikirpparin pystyyn pikimiten ;)

      Poista
  16. Hei! Voiko jostakin tilata tuollaisen tms. LV:n huivin? Kiitollisena tiedosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Valitettavasti aitoa ei saa mun tietääkseni tilattua mistään nettikaupasta :/

      Poista
  17. Voi miten kaunis tuo huivi on! Olen nyt jo useampaan otteeseen piipahtanut blogissasi, ja kerta toisensa jälkeen jään aina ihastelemaan upeaa tyyliäsi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos Noora! Itsekkin pidän tuosta huivista hirmuisesti enkä pistäisi yhtää pahitteeksi jos saisin samaisen huivin eri sävyssä ;) Mukava kuulla ja kiva kun piristit minua jättäessäsi kommentin! :)

      Poista
  18. Taas niin kiva asu! :) Huivisi on niin kiva! Ostin oman LV:n huivin Pariisista ja siellä valinnanvaraa riitti. hieman jäi mieltä askarruttamaan hot pink-värinen huivi...se oli aivan ihanan upea.:) Mutta ensin hankintalistalla muuan ihana laukku...;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos muru! No älä muuta viserrä toinen toistaan herkullisempia sävyjä.. Voih siellä taatusti sekoaa ja kunnolla :D Hei pidähän minut ajantasalla mihin päädyit! ;)

      Poista
  19. Moi! Kirjoitit, että tuo pradan laukku on toiseksi suurin tote, mutta onko sen koodi siis tämä: CODE BN1786_NZV_F0572? Silloinhan se on vielä pienempi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Pradan toteni on suurin laatikkomallisista toteista. Tässä suora linkki laukkuun;
      http://store.prada.com/en/FL/woman/handbags/totes/BN1786_NZV_F0572

      Ja suurin puolestaan tämä; http://store.prada.com/en/FL/woman/handbags/totes/BN1802_NZV_F0572

      Poista
  20. Miksi myös aiempi huuto.netin tunnuksesi suljettiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä syystä koska minulta oli jäänyt monien vuosien takaa huuto.net tunnus jota en muistanut olevan olemassakaan ja kuten huuto.netin säännöissä sanotaan kahta tunnusta ei saa olla samaan aikaan auki. Täten he halusivat sulkea aiemman tunnukseni :/

      Poista
  21. sama anonyymi kyselee taas amazon tilauksesta. :-D Koitin eilen tilata visa electronilla kellon. mutta peruin sen :D ha.
    siinä tuli kysymys et miten se kello lähetetään.. free jtn ja sit joku toinen, en muista, ni kumman otit? ja sit ku säkin maksoit electronilla. ni kirjauduitko missään vaiheessa omilla pankkitunnuksilla. ku syötin sen mun kortin numeron ja oman nimen. ja sit tuliki että tilaustasi käsitellään? woot? äkkiä peruin tilauksen, kun sen vielä pystyi huh

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Ei haittaa mitään saa kysyä :) Mielelläni mä sinua autan! Itse valitsin lähetystavaksi sen ensimmäisen free valikon, muista saa maksaa hitusen enemmän ja ne ovat sitä varten jos haluaa kellon suoraan kotiovelle muutamassa päivässä. Nyt täytyy sanoa etten ihan tarkkaan muista mutta en tainnut kirjautua. Muistaakseni se pyysi omalla kohdallani verified salasanaa, jonka olen pankista hakenut. Kannattaa seurata vain näytöllä olevia ohjeita niin en usko, että mikään voi vikaan mennä :)

      Poista
  22. Hei!

    Kiva blogi mitä jaksaa seuraa mutta ihmettelen miksi postaat vain arkilookkeja? Olisi mielenkiintoista nähdä sun biletyylejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Arkityylejä enimmäkseen siksi koska arkea on enemmän kuin biletystä ;) En ole koskaan muuten tullut edes ajatelleeksi moista mutta laitetaan ensi kerralla jotain pientä näytille! :)

      Poista
  23. Moikka,
    mikä sinun Pradan laukun malli olikaan? Tilasitko sen heidän omilta sivuilta?
    Todella tyylikäs ja ajaton laukku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Saffiano calf leather tote on kyseessä! :) Tässä suoralinkki laukkuun;
      http://store.prada.com/en/FL/woman/handbags/totes/BN1786_NZV_F0572

      Laukun tilasin heidän nettisivuiltaan ja se tuli nopeasti muutamassa päivässä ilman minkäänlaisia ongelmia, joten suosittelen! :)
      Laukku on todella ajaton ja siksi tähän malliin päädyinkin! Eikä värissäkään valittamista ole ;)

      Poista
  24. Moikka ! Bongasin sun kuvia weheartit.com ista. Mahtavaa! Sul nää kuvat on aina nii kivoja ! Tykkään muutekii tästä sun tyylistäs tosi paljon so keep on it !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Mari kiitos tsempistä ja kiva kuulla, että siellä pidetään! Ei muuta kuin tervetuloa lueskelemaan jatkossakin!! :)

      Poista
  25. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Suositut tekstit