lauantai 21. heinäkuuta 2012

Vaaleansininen lauantai

Ihanaa, aurinkoista ja lämmintä lauantaipäivää kaikille! Tämä likka palaili ihan hiljattain mökkielämästä tänne kaupungin hulinaan ja vaikka lähes kahdenviikon totaalinen rentoutuminen teki todella hyvää niin kyllä mä vaan oon sitä mieltä, että tänne kaupungin vilinään ja hulinaan kuulun. Home is where the heart is, eiks se vähän niin mene? En todellakaan kiellä ettenkö rakastaisi myös ihan maalaiselämää, kumppareita, itikoita ja sitä hiljaisuutta, mutta mun mittapuuni kestää sen juuri sen kaksi viikkoa, sitten on ihan pakko päästä ihmisten ilmoille.

Nyt on aamustepit, kiinteytystunnit ja solkut vedetty salilla ja kohta pitäisi ruveta aamupalan tekoon. En rakasta mitään hetkeä niin paljon kuin rauhallisia viikonloppuaamuja ilman minkäänlaisia kiireitä. Täyttä luksusta meikäläiselle, kun  yleensä tähän aikaan olen painamassa töitä hiki hatussa. Täytyy täydestä sydämmestä nauttia näistä hetkistä vielä kun se on mahdollista! Mutta sen pitemmittä puheitta asuun;
Harva oikeastaan tietää, että rakastan vaaleansinistä! Sen jälkeen kun värjäsin tukkani tummemmaksi en oikeastaan ole enää käyttänyt sinistä samalla tavalla asuissa kuin vaaleatukkaisena. Mun mielestä vaaleatukka ja vaaleansininen on ihan lyömätön yhdistelmä ja täytyy myöntää, että aika ajoin kaipaan vaaleaa tukkaani takaisin.

Olenkin miettinyt ensi kerralla laittavani vähän vaaleampaa raitaa sinne sun tänne jos vaikka tukan yleisilme hieman siitä vaalentuisi. Kaiken lisäksi olen aika arkajalka tämänkaltaisten muutoksien suhteen joten saa nähä mitä siitäkin tulee..
Shirt/ H&M, Trousers/ H&M, Artsy bag/ LV, Shoes/ Zara, Denim shawl/ LV
Ja noi housut.. Mä en vaan voi olla rakastamatta noita housuja! Pahoittelen jo etukäteen näiden lähes jokapäiväistä käyttöä näissä asukuvissa, mutta koittakaa varautua etukäteen sillä näitä tullaan näkemään vielä tuplasti lisää! 

Ja te muutkin jotka olette pöksyistä myös kysyneet ja tykästyneet koitin bongailla housuja vielä hennesin nettisivuilta, mutta näyttäisi sieltä, että ovat tällä hetkellä loppuunmyydyt. Kyseessä siis tämä housu. Ei muuta kuin linkki kirjanmerkkeihin ja aamuherätys 7 soimaan niin taatusti on tullut kokoja ;) Kaiken lisäksi housut ovat alessa, joten kaksi loistavaa tilaisuutta samassa paketissa.
Ring/ Myfiina.com, Watch/ Dkny
Ja vielä mennään omilla kynsillä. Empä muista millon viimeksi olen ilman rakennekynsiä ollut, mutta hyvä vain! Saavatpa omatkin kynnet hengähtää välillä, mutta siitä ei pääse mihinkään, että mun mielestä noi on vaan niin huvittavat nakkisormet, että päätin varata ajan kynsihuoltoon ensi lauantaiksi. Saas nähdä mitä Aksun kanssa taas keksitään päänmenoksi. Samalla mallilla todennäköisesti mennään kuin ennenkin ja ehkäpä laitetaan jotain valkoista? Laitetaan sitten kuvia näytille tänne kun ovat valmiit :)
Mites on iskeekö vaaleansininen combo? Illalla olisi tarkoitus käydä vielä pienellä palauttavalla lenkillä ja hiukan kutkuttaisi lähteä kiipeämään monen sadan rappusen pituista mäkeä (pikemmiten vuorta) ylös, joka sijaitsee tuossa jokusen matkan päässä. Parasta pepputreeniä mitä tiedän ja jalat huutaa hoosiannaa! Mutta nyt sinne aamupalan tekoon joka näköjään "vähän" venähti tätä kirjoitellessa..

Ei muuta kuin rentouttavaa lauantaita sinne ruudun toiselle puolelle! :)

6 kommenttia:

  1. Itsekin ajattelen välillä vähän hassusti jonkun värin olevan tummahiuksisille ja toisen taas paremmin sopivan vaaleahiuksisille :) Mutta ei tämän sinisen kohdalla ainakaan näin ole! Hyvältä näyttää sinun päällä vaikka tumma tukka onkin hihihi!

    Nuita housuja olen minäkin yrittänyt metsästää, tuloksetta :( Tai tilasinkin ne jo valkoisena, mutta jostain kumman mielenhäiriöstä johtuen palautin paketin suoraan, hitsi vie että harmittaa!

    P.s kynnet ovat kuollutta solukkoa joten niiden ei tarivtse antaa hengittää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vinde nyt vaan kurkkimaan aamusta sinne hennesin nettiin niin taatusti heiltä löytyy kokoja. Useimmiten heidän täyttönsä tulevat aamusta nettiin niin ei muuta kuin kello soimaan ja kyttäilemään ;) Hah no siinäs huomataan piiloblondi taas asialla.. Ehkä yritin jollain tapaa saada nuo nakkisormet parempaan valoon keksimällä oikein hyvän selityksen miksi on hyvä olla ilman kynsiä, heh heh.. ;)

      Oikein ihanaa viikonloppua sinulle Heculina!

      Poista
  2. Ootko ollut tyytyväinen tuohon Vuittonin huiviin? Itsellä harkinnassa tuo samainen huivi, mutta olen kuullut siitä vähän huonojakin kokemuksia osalta ihmisistä, että langat lähtee purkautumaan ym.

    -A.H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka A.H!

      Itse olen kuullut samaa ja todennut sen ihan oikeaksi väittämäksi. Pientä keskusteluakin olen käynyt asiasta eräässä kommenttiboksissa ja täytyy sanoa, että tätä lurexlankaista huivia ei voi edes liittää samaan kategoriaan perus shaalin kanssa! Huivi on pysynyt todella kauniina ja uudenveroisena, vaikka en kovin varovasti ole huivia pitänytkään. Taitaa tuo lurexlanka olla sen verran vahvempaa matskua, ettei anna periksi tuollaiselle nukkaantumiselle ym, joten lurex versiota todellakin suosittelen!

      Poista
  3. Onko tuo farkunvärinen siis juurikin lurexia? Vai sekotanko tuon johonkin muuhun farkunväriseen lv:n shaaliin:)?

    -A.H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyseessä on Denim shaali ja täytyy sanoa, että olen aivan ymmälläni tuosta "lurex" jutusta, sillä näyttäisi siltä ettei tässä Denim huivissa ole pronsenttiakaan lurexia! Huivi on niin jämäkkää ja paksua, etten olisi kuuna päivänä uskonut ettei se sisällä lurexia.. Huivin matskutiedoissa näytti olevan 60% silk, 40% wool.

      Ohhoh, kiitos kuin kyseenalaistit hiukan sillä olen ihan tosissani sanonut matskun olevan lurexmaista! Tämä siksi ettei huiville ole käynyt näitä perus shaalille ominaisia piirteitä, vaikka olen huivia roskin ottein käyttänyt! Suosittelen kuitenkin nappaamaan tämän Denim version tai lurex version perus shaalin sijaan! :)

      Poista

Suositut tekstit