perjantai 20. heinäkuuta 2012

Lovely shirt from Zara

Kesken lomani tulin piipahtamaan kotona ja pitkästä aikaa kun koneen äärelle pääsin hinguissani eksyin Zaran sivuille (luonnollisesti) ja sieltä tuli bongattua valkoinen laskostettu paituli, josta mielestäni löytyi hauskat katseenvangitsijat - kultaiset niitti detaljit. Kulta, eikä varsinkaan niitit ole koskaan ollut mun juttuni, mutta jotenkin ne vaan sopivat paitaan kuin nakutetut.

Paidan koot tosin ovat varmaan myyneet jo loppuun ennenkuin täältä saavun Zaran apajille, mutta hyvää kannattaa odottaa eikös? Tai ainakin odottaa niin kauan ettei paitaa ole enää saatavilla :D
Muuta ihanaa en uutuuksista löytänyt ja ainakin omalla kohdallani mulla on tällä hetkellä aika laimea "Zara jakso" sillä en ole löytänyt heiltä vähään aikaan mitään ostamisen arvoista ja ehkäpä ihan hyvä niin, sillä vaatelipastonikin ovat sanoneet itsensä irti ja laatikot putoilee raiteiltaan (niinkuin kuvista voi havaita, taitaa olla ikea reissu edessä?)

Kasapäin olen vaatteita huutikseen kärrännyt, mutta kummallisesti vaatteita tuntuu vain lisääntyvän entisestään..Oikeaa kulutuksen riemua. Voisi tehdä ihan kutaa pitää vaikkapa pienimuotoinen ostolakko tai no ainakin kovasti yrittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit