sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Colormask Pepper

Heinäkuun ensimmäistä päivää elellään! Huh puolet kesästä on mennyt ohi semmoisessa hujauksessa, etten ole ehtinyt tekemään vielä puoliakaan mitä olen kesäksi suunnitellut. Tällä hetkellä viettäisin aurinkoista päivää Dallasin suunnalla, mutta sattuneesta syystä matkamme peruuntui ja tyydymme tähän syyssäähän täällä kotisuomessa. Aikeissa olisi kuitenkin ensi kuussa ottaa äkkilähtö lämpimään tätä menetettyä lomamatkaa korvaamaan. Paikka on vielä auki mutta veikkaan, että se selviää tuotapikaa.

Yksi asia multa on kuitenkin jäänyt täysin unohduksiin, nimittäin esitellä tämä vannomatta maailman parhain sävyttävä hiusnaamio hiuksille. Vaaleista tummaksi värjänneenä tiesin heti, etten haluisi värini olevan tylsä ja yksinkertainen vaan haluisin ehdottomasti siihen jonkunlaista vivahdetta. Olen aina pitänyt punertavaan taittavista sävyistä hiuksissa ja halusin ehdottomasti kokeilla moista omaankin kuontalooni!
En ollut koskaan edes ajatellutkaan kuinka kovaa työtä tämän sävyn ylläpitäiminen vaatii. Värjättyäni tukkani sain hetkeksi upean punertavan tukan, mutta muutaman pesun jälkeen väri oli haalistunut ja punaisuus oli hävinnyt lähes kokonaan. Toisin sanoen tyhmänä menin värjäämään tukkaani lähes kahden viikon välein, jotta saisin edes hetkeksi tuon sävyn tukkaani.

En ollut aikaisemmin koskaan perehtynyt KC Professionalin sävyttäviin hiusnaamioihin ennen ystävääni joka hihkaisi tuotteesta minulle. Sen suurempia mietteitä hankimme hiusnaamion ja ensimmäisen kerran jälkeen olin äimystynyt, sain juuri sellaisen sävyn mitä olin hakenut! Tätä nykyä laitan n. kaksi kertaa viikossa tämän rakennepaikkaavan naamion kirkastamaan sävyä ja kyllä toimii!
Hintaa putelilla oli muistaakseni n.16euroa ja saatavilla sitä on mm. stokkalta, kampaamoista jne. Muut saman asian kanssa painiskelleet, suosittelen kokeilemaan! Merkiltä löytyy myös muita herkullisen sävyisiä naamioita.

Semmoista tukka asiaa välillä vastapainoksi näille ainaisille päivänasuille sun muille ostoksille. Eilen olimme pikkaisen juhlimassa ja tänään siis kirjaimellisesti vietän päiväni peiton alle kääriytyneenä ja rupesin katsomaan alusta Iholla-sarjan jaksoja. Olen aivan totaalisen koukussa niihin ja maltan tuskin odottaa uuden kauden starttaamista!

Näihin tunnelmiin leppoisaa sunnuntaita! :)

10 kommenttia:

 1. Aivan pakko kokeilla itsekin, eikä ole edes kallista :) mä oon nyt käyttänyt Lorealin suoraväriä ja maksaa 30€ puteli joten tää on oiva löytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kannattaa ehdottomasti kokeilla! :) Kaiken lisäksi heidän monista värivaihtoehdoista löytyy aivan varmasti omansa :)

   Poista
 2. http://lejllahello.tumblr.com/post/25709408216 < :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) Muutaman muunkin tutun blogineitokaisen kuvia näytti sieltä löytyvän!

   Poista
 3. tää on niin loistava tuote! vaaleille hiuksille oon todennu kaikista parhaaks ton sarjan VANILLA:n, tekee vaaleista ihanan viileän beiget, ilman violettiin/siniseen vivahtavaa sävyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano!! Itse olen ainakin nyt tämän tuotteen suurkuluttaja ;) Hitsivie jos olisin vaaleatukkaisena tästä aarteesta tiennyt olisin aivan varmasti kokeillut sarjan muita vaalealle tukalle tarkoitettuja sävyjä! :)

   Poista
 4. Itse käytän saman merkin sävyä "Vanilla" vaaleille hiuksille :) Mahti tuote!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aivan varmasti! Tämä toimii ainakin ihan moitteettomasti, joten jos vain olisin tästä tiennyt aikaisemmin kun vielä vaalean kuontaloni omistin olisin varmasti testannut :)

   Poista
 5. Heii, heitin sua kivalla kenkähaasteella, jos vaan kerkeät tekemään!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten suloinen haaste! Teen aivan varmasti ajastettuna sen tänne kun lomailen!!! <3

   Poista

Suositut tekstit