keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Newbies

Heippa! Täällä ollaan pikku hiljalleen heräilty viimeiseen vapaapäivän aamuun :( Ihanaa kun säät ovat vihdoin sallineet meitä ja nyt ne helteet saapuivat edes hetkeksi takaisin! Herättyäni huomasin postin tuoneen erään paketin jota olen odotellut, mutten ole asiasta vielä täällä puolella ehtinyt kertomaan.

Muistatte varmaan tuon postauksen Zaran valkoisesta paidasta? Eräs ihana lukijani otti minuun yhteyttä tuon Zara paidan tiimoilta ja saatuani hyvän diilin ostin häneltä tuon ihkauuden paitulin itselleni.
Ja voi pojat, että pidän siitä! Terkkuja siis tälle ihanalle lukijalle joka otit yhteyttä paidan tiimoilta! :)

Samalla myös Asoksen tilaukseni saapui ja kenkäkaapista tosiaan uupui mustat rusetilliset ihan perusbaltsut niin pakkohan ne oli tilata! Jos olette myös aikeissa tilata nämä Asoksen baltsut suosittelen ottamaan yhden koon pienemmät. Olivat meinaa aika löysää mitoitusta ja näin ollen joudun varmaankin käydä hakemassa silikonityynyt kantapäihin.

Ps. Lukija joka kyselit hääpukeutumisesta ottaisitko minuun yhteyttä meilitse secretluxury@live.fi!

6 kommenttia:

 1. Noi baltsut on ihanat, mä tilasin ne vaaleenpunasena jokin aika sitte, mutta jouduin palauttaa ne liian suuren koon takia :( Harmitti iha sikana ja vielä enemmän kun jouduin maksaa 8 euroo palautuskuluja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseänikin kyllä harmittaa aivan vietävästi, että kengät olivat ainakin sentin liian suuret niin, että sormen saisi mahdutettua kantapäähän :( Palautukseen en juuri tuosta syystä viitsi lähteä.. :( Katsotaan jos vaikka huutiksessa menisivät kaupaksi ja saisin hieman pienemmän koon tilattua :)

   Poista
 2. Kiva, että tykkäät paidasta ! ;)

  - M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih tykkään siitä aivan valtavasti! Suuret kiitokset loistavalle kauppiaalle ;)

   Poista
 3. Mikä zaran paita tässä on kyseessä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseessä on tämä paituli;
   http://asecrettroveofluxury.blogspot.fi/2012/07/lovely-shirt-from-zara.html

   Oma kuvani on tosin niin valottunut ettei mikään ihmekkään jossei siitä kys.paitaa tunnista :D

   Poista

Suositut tekstit